Alıntı:
karadavut58 Nickli Üyeden Alıntı
slm ya birakin su transfer olayini ya iyce arap sacina dondu yok gidiyo yok kalacak yok 5 milyonu veren alir ne kadar abartildi bu olay birakin gidecekse gitsin hic boyle transfer gormedim biz buyuk takim olma yolunda mucadele ederken birileri hayelleri pesinde kosuyor onlarin amaci bu oyuncuyu alip sivassporu sampiyonluktan uzaklastirma oyunu icindeler mehmed ide yedek kulubesinde curutup amaclarina ulasmiya calisiyorlar hala bunu anlamis deyiller bazi insanlar baskaninada hocasinada canim sklyor yoksa daha halen inanamiyorlarmi sampiyon olunacagina herkesi birdaha iyi dusunmeye cagiriyorum taraftarini baskanini hocasini yonetimini kisaca herkesi bitirin su transfer haberlerini diyorum.SIVASSPOR u rahat birakin artik
|
Yazdıklarına tamamen katılıyorum.
Diğer konuda yazdığım yorumu buraya aynen kopyalıyorum.
------
Mehmet Yıldızda form düşüklüğü olması normal.
Adamın kafası rahat değilki. her an transfer olabilirim kaygısında olduğu müddetçe kafasıda rahat olmayacaktır.
Bana göre burda yönetimin kabahatı var. Tutarlı davranıp kararını bir an önce vermesi ve kararında diretmesi gerekirdi.
Sivasspor'un paraya ihtiyacı yoksa Mehmet Yıldızı vermemesi gerekir.
Bi kere Mehmet Yıldız bu takımla özdeşleşmiş. yıllarca bu takım için mücadele vermiş bir futbolcu.
Burda mutluysa gitmek istemiyorsa, yönetimin sahip çıkması lazım.
kaldıki Mehmet kötü oyuncu değil, aldığı paranın hakkını fazlasıyla verecektir.
bu sene ve geçen seneki galibiyetlerin çoğunda onun payı var. sivas'ın elde ettiği yayın geliri ve diğerlerinde onun büyük payı var.
Zaten sivas'a çok para kazandırmış, faydası olmuş. Yönetim niye zorla Mehmet Yıldızı pazarlamaya çalışıyor anlamadım.
Bu konuda artık çıksın bi açıklama yapsınlar. Acemiler gibi davranmasınlar.
Her an transfer olabilirim stresiyle oynayan bir futbolcu tabiki rahat oynayıp verimli olamaz.
Burda hata Mehmet'in değil, Yönetimindir. Mehmet yıldız'a sahip çıkması ve bu konuda tavrını net bi şekilde ortaya koyması lazım.
---------