HAKEM SERTLİGE GÖZ YUMDU.SAHA ŞARTLARI VE GALATASARAY MAÇININ YORGUNLUGU EKLENİNCE FUTBOLCULAR ZAMAN ZAMAN ETKİSİZ KALDI.OLSUN KAYSERİ GİBİ SERT DEFANS YAPAN BİR TAKIMDAN ŞUANKİ FUTBOL DURUMUNA GÖRE 1 PUAN İYİDİR.....
yaw ben anlamıyorum bu sivas medyasını. galatasarayla oynadığımız kupa maçında baroşun,emre aşıkın ve barışın direk kırmızı kart görmesi gerekiyordu. ne yerel ne de ulusal basında tek cümleyle bile olsa haber geçmedi. biz feveran edemiyoruz . eğer gerekli tepkiyi göstermi olsaydık kayseri maçında m.eren ve bilal aziz ilk 15 dakikada sarı kart görürlerdi ki o zaman kanatlardan daha rahat gidebilirdik. adamlar sakatlamak için giriyor futbolcuya her topa taban kaldırıyorlar. abdurrahman ve faruk sakatlanmamak için birçok top kaybettiler. uyumayalım sivaslılar. takım maça bilet alıp çekirdek çitlemekle veya sadece maça gitmekle desteklenmez. her zaman destek her platformda destek gerek. galatasaray maçlarında kilit rol oynayan iki futbolcumuzu kayseri maçında kaybettik. ne zaman tepki gösterecez
Tolunay hoca Trabzonsporludur ve ezeli rakibimiz Kayserisporun başındadır.Geçmişte Kayseri-Sivas olaylarını iyi biliyor ve yeni bir güdem oluşturuyor gibime geliyor.
Buradan bizlerin arasındaki YALAKA taraftarlarımıza sesleniyorum.GS,TS ve KAYSERİSPOR demeye devam edin siz.Edin edin....
sizler arada trilyoların döndüğü bir ortamda işi kolay kolay sivasspora yutturacaklarmı sanıyorsunuz.Eğer gerçek bir kupa maçı olsa idi en başta grup birincileri ile ikincileri çaprazlarlardı.doğrusu ve bilinen bu idi.genel mantalite olarak.bu kadar sıkı bir proğramla sivası hem kupa da hem de ligde yorgun düşürmenin en iyi yolu budur.
gs geçen sefer gol atamadı.O halde ne yapmalılarda bunda etkin olan bilica yı attırmaları lazımdı.
birde istanbulda kamp doğru bir tercih değil.futbolcuları her hali ile etkiliyorlar.her hali ile.nasıl hal ile olduğunu da sayın uygun çok çok iyi bilir.
istanbula yakın olan şeytana yakın olur.
cüneyt çakırı tebrik ediyorum galatasaray maçına hazırlık yaptı en iyi defans oyuncumuzu attı daha geçenlerde yorumcular böyle pozisiyonda bir futbolcuya kart gösterdi diye hakemleri yerden yere vuruyorlardı şimdi bakalım kouşacaklarmkart işareti göstredi diye
adam ztn ligde en cok kırmızı gosteren hakem 10 tane gosterms 12 oldu utanmasa buutn oyuncularaımızı kart cıkarcakti bilicann ilk sari kartındna once adam bizim oyunucnn kafasına ayak uzatıyo devm sonra bilica duuruo sarikart varmı bole bise