daha takımımız bursaya gitmeden hafta öncesinden beri herkes beraberlikle dönersek ne güzel gibi yorumlar yaptılar ve bu düşünceler elbetteki takımımızı etkiledi bu gibi nedenlerden dolayı bursaspor hem psikolojik hemde fiziki yönden bizden daha iyi hazırlanmıştı
inkar edemiyeceğimiz en büyük gerçek mehmet yıldız bu takımın herşeyi tamam kamanan ve balili çok kaliteli topçular hatta kamanan mehmet yıldızdan daha teknik ama mehmet topu ayağına aldımı o top kesinlikle rakip kaleye ulaşıyo o da mehmet yıldızın farkı ha birde orta sahamız tam bir felaket ALLAH.dan defansımız çok iyi yediğimiz gole bakmayın 3 .5 maçtada 1 gol yenir o kadar olur neyse inşallah diğier maçlarda iyi oluruz örneğin fener maçında kazanmayı en çok istediğim maç. [istanbuldan sivaslı ferhat] herkese saygılar
Bu Konuda ferhat_58_oğuz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
1-0 yenik durumdayken 1-1 oldugunda oyunu kendi aleyhimize cevirebilirdik ama sanki oyuncularimizda bir durgunluk vardi bana sorarsaniz bir puganda iyi bursa bizden dahacok isdiyodu 3 pugani.
Böyle futbolla şampiyonluk hayal ötesi bizim için. Böyle korkak futbolla şampiyonluk kovalanmaz. Son haftalar sivasspor'un futbolunu hiç beğenmiyorum. Bu sezonda 4cü bitiririz gibi geliyor bana.
bence aksamki mac ta berebere bitsin cunku jimnastikciler yaklasir ozaman 4 puan kalir arada en iyisi berebere bitsin biz nede olsa lazlarin kafasina vururuz ;-)
Sivassporun şutu olmamakla birlikte çok iyi top oynadık ve şanssız bir gol yedik. Hakem ince ince resmen kıydı takımı. Sanki lider bizmiş gibiydik. Sivasta bizi küfürlerle karşılayan seyirciue en iyi cevabı taraftarımız verdi.
Sivas'a ilerleyen maçta başarılar...