19.02.2009, 13:48
|
|
|
YASAKLI ÜYE
492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: LÜTFEN DİKKATE ALINIZ VE OKUYUNUZ!!!
Alıntı:
tribünbrothers Nickli Üyeden Alıntı
Abi haklısın da ben sıze 100 her maca 200 adam toplarım adam derken oyle maca gelıp cekırdek yıyecek degıl adam gıbı trıbun yapacak bızım yaptıgımız trıbunude anlatmaya gerek yok bılenler bılıyorr ...! Su an serhan abılerle takılıyoruz ve elımızden geldıgınce bır seyler yapıyorz ben calısıyorum maclara paramla grıyorum ama ıkı haftada bır bılet parası bulamayan arkadaslar var ne yapalım gunah degıl adamda para yok destek gelmeyınce adam da la onlar benı dusunmuyorr trıbun cok umrumda deyıp cıkıyor kenara bır sey yapamıyorsun herkes ıster guzel trıbun olsun ama ımkanı yok ...!
Bak merkez tayfadan emre
Cılgınlardan Fatıh Kama
Yıne Suat boyle bır kac arkadasımız var bunlar sureklı bırbırı ıle veya dıger gruplarla zıtlasan adamlar emre arkadasımız fatıh abımız aralarında kalmamak ıcın cıkıyoruz kenara sonuc olarak trıbun dagılıyorr anlamak ıstenmeyen konuda buuu zaten ...!
|
Burda Konuşulacak Çok Şey Var Ben Sadece 1967 GTD'nin Beşiktaş Deplasmanını Anlatayım Görün Ama Hemen Serhan Abiye Yetiştirin.
Bu Tribünü Bu Hale Getiren İstanbula Genç Fbden Adam Getiren Kesinlikle Ne Emre Abi Nede Fatih Abidir Getirenler Biliyor.O otobüse Bende Binmezdim Çünkü Kusmuk Kokuyormuş Nedense???Eger İtirazınız Varsa iSTER'İN otobüslerinide Gösterebilirim.
Eger İnsanı Tribünden Sogutursanız O Tribüne Çarşıyı Alenin Yerinede Emre Abiyi Veya Fatih Abiyi Çıkartın Çıkmazlar.Kimse Birbirini Suçlamasın Hemen Bu şuçladıklarınız Kişilerin Degerini Anlamanız İçin Bi yOL Gösteriyim Bakın.VTUNNEL'DEN YOUTUBE'yi Açın Arama Çubuguna Manisa Spor Sivasspor Yazın Ve Sadece Dinleyin...Sonra Gelip Burda Ortamı Karıştıran Onlar Diyin OKMU???
|
|
|