Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Eskişehirspor maçında alınan galibiyetin 1-0'lık galibiyetin ardından, sahadaki mücadeleden mutlu olduğunu söyledi.
Maç sonrası Lig TV mikrofonlarına konuşan Uygun, "Kazandığımız için mutluyuz. Bugün bir avantaj yakalamamız gerekiyordu. Rakiplerin puan kaybettiği bu hafta galibiyet bize avantaj sağlayacaktı, avantajı da yakaladık. Gol yememek için geri çekilmemiz bizi kötü oynuyor gibi gösterse de genel anlamda ben mücadelemizden memnunum. Eskişehirspor’u da tebrik ediyorum. İnanılmaz istekli ve hırslı oynadılar. Futbolcu kardeşlerimi de tebrik ediyorum." diye konuştu.
-"KUPA İLE PERÇİNLEMEK İSTİYORUZ"-
Bülent Uygun, Turkcell Süper Lig'te ve Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynayacakları maçlar için ise "Fenerbahçe ile oynayacağımız maçların çok zor geçeceği kesin. Ama oradan alacağımız puanlar, bizi zirvede daha sağlam konuma getirecektir. Şimdi yeteneğimizle geldiğimiz yerin devamında, zirvede kalıp başarımızı perçinlemek istiyoruz. Bu başarımızı inşallah kupa ile de perçinleriz ve bize dualarıyla destek olanları mutlu ederiz." değerlendirmesinde bulundu.