Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Macin Yildizi Kimdir?
Michael Petkovic (Kaleci) 38 10,30%
Fabio Da Silva Bilica (Defans) 70 18,97%
Mamadou Diallo (Defans) 3 0,81%
Faruk Bayar (Defans) 8 2,17%
Abdurrahman Dereli (Defans) 30 8,13%
İbrahim Dağaşan (Orta Saha ) 16 4,34%
Kanfory Sylla (Orta Saha ) 0 0%
Mohamed Ali Kurtuluş (Orta Saha ) 1 0,27%
Sezer Badur (Orta Saha ) 14 3,79%
Murat Erdoğan (Orta Saha ) 7 1,90%
Musa Aydin (Orta Saha ) 5 1,36%
Yannick Kamanan (Forvet) 141 38,21%
Mehmet Yıldız (Forvet) 28 7,59%
Pini Balili (Forvet) 8 2,17%
Katılımcı sayısı: 369. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 22.02.2009, 23:28   #91
dülger58
Tecrübeli Yiğido

dülger58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 dülger58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

TÜM FUTBOLCULAR İYİ MÜCADELE ETTİ AMA YETERLİ DEGİLDİLER. ÜST DÜZEYDE VE KALİTELİ BİR FUTBOL OYNAMADILAR.MAÇIN EN İYİSİ BLİCA İDİ.SAHANIN HER YERİNDE ÇOK ÇALIŞTI.ÇOGU ARKADAŞ KAMANAN DEMİŞ AMA BLİCANIN ÖNLEDİGİ GOLLERİN FARKINDA DEGİLLER HERHALDE.

ESKİŞEHİR ÇOK HIRSLI VE GÜZEL FUTBOL OYNADI.MAÇIN EN KRİTİK DENİLEN OLAYI PENALTI İDİ.AMA HAKEM KENDİ YORUMUNA GÖRE DEGİLDİ.
BİR PENALTININ BU KADAR KONUŞULMASI ÇOK DA DOGRU DEGİL.HAKEMLERDE HATA YAPABİLİR.MAÇ BOYUNCA BÜTÜN POZİSYONLARI DOGRU VERMEYEBİLİR BURDA ÖNEMLİ OLAN HAKEM ART NİYETLİ DEGİL İSE PROBLEM YOK.BU TÜR OLAYLAR AVRUPADA DAHA FAZLA OLUYOR....
dülger58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2009, 23:42   #92
GuNaY
Gast

Önemli olanın 3 puan olduğu dönemeç girmiş bulunuyoruz, o yüzden takımımızın pasif bir futbol ortaya koymasını eleştirmeye gerek yok.

Son ki haftadır kötü futbola rağmen puanlar almamız ilerisi açısından beni dahada umutlandırıyor. Çevremdekilere dediğim gibi son hafta İstanbul'a kutlamalar için gelecek takımımız

Maalesefki maçın en kötüsü hakemdi. Hataların çoğunun Eskişehir aleyhinde olması dahada acıydı. Ama açık konuşmak gerekirse bu şekilde de olsa 3 puan için sevindim.

Mustafa'nında dediği gibi Eskişehir'in gerçekten bilinçli bir taraftarı varmış. Maç sonrası yazılarda hakem hatalarının canlarını yakmasına rağmen bunda bizim bir kabahatimiz olmadığını çok iyi kavramışlar. İnşaallah önümüzdeki haftalarda özellikle Eskişehir aleyhinde çalınan düdükler bir son bulur. Nede olsa başında Hemşerimiz Rıza hoca var, her zaman başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.
Alt 22.02.2009, 23:58   #93
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1464 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Yine sizlerleyim değerli arkadaşlar...

Maçın yıldızı kimdi = Michael Petkovic : Çok istikrarlı ve takıma uyumlu. O kadar göze batmasada maçın kırılma anlarında etkisi oldu. İlk devre bir ikinci devre iki kritik kurtarış yaptı. Avustralya milli takımının neden kalecisi olduğunu gösterdi. Fabio Da Silva Bilica: Ben onu her hafta birinci seçmekden bıktım maşallah hiçbir zaman kaptırmıyor yerini. Yine kademelerde sıfır hata yine top kullanmalarda sıfır a yakın oyun ve çok çok iyi oyuna konsantrasyon. Mükemmel bir profesyonellik örneği gösteriyor. Yüreği ile oynuyor. Bizim gücümüze güç katıyor. Aferin ona.... Yannick Kamanan : Ben bu sene alışamaz dedikçe o bana inad yaparcasına mücadele ediyor koşuyor. Ama maalesef yine diyorum bu zeminin adamı değil. Kuru ve düz zemin oyuncusu. İnşallah seneye daha mükemmel olacak.... Mehmet Yıldız : Yıldızımız kaptanımız bugün mücadele bakımdan çok iyiydi. En önemli özelliği top rakibin sahasındayken uzun bir süre kalmasını sağlıyor. Depar atamıyor rakip ve buda sahamıza kontra ile gelmelerini engelliyor. Fakat çok bencil oynamaya başladı. Biraz daha yardım kaptan biraz daha. Tadın yenmeyecek takım o zaman. Sezere verdiği pas akabinde gol oldu. İşte tezimiz bu bizim. Ayağında tut, iki kişiyi oyala çıkar pasını ve goool... Olay budur.... Pini Felix Balili : Artık sistem oyuncusu oldu. Kimin yerine gireceğini tahmin etmekde zorlanıyorum. Fakat bu adamı direkler sevmiyor hoş bir aşırtma yaptı ama gol olmadı. Canı sağolsun Fenerbahçe maçında atarsın inşallah. Olacak daha güzel olacak.

Maçın en kötüsü kimdi = Musa Aydin : Ben ona kötü demiyorum aslında yanlış anlaşılmasın. ama Performans olarak düşüş var. Buda doğaldır. Lig içerisinde bazı zamanlarda yaşanır bu düşüşler. Ama benim istediğim Musa bu değil. Geçen hafta bir gol kaçırdın kaçırması bile güç bir pozisyondu. Bu haftada öyle oldu. Biraz toparlanman lazım Musa...

Maçta göze çarpanlar = Murat Erdoğanın biraz zaman ihtiyacı var, kolay değil uzun zaman Ankaragücünde oynadı kaptanlık yaptı amatörce mücadele verdi. Gerçi burada eski takım arkadaşlarıda var Sedat ve Dereli ama yinede değişik bir ortamda bulunmak kolay değil. Oyuna onun hakim olmasını bekliyorum. Orta sahanın Defansla ileri uç bağlantısını yapması fiziğini ve gücünü daha ekonomik kullanması lazım. Penaltı pozisyonunda otoritelerin hemen hemen hepsi hem fikir. Buda artık bizim şansımız. Şimdide kamuoyu bizim kollandığımızı tartışıyorlar. Bu aslında Fenerbahçe maçı akabinde kötü bir baskı oluşturabilir bizim aleyhimize dikkatli olmak lazım. TRT de Zeki ÇOL iddalı bir sözde bulundu. Sivasspor eğer feneri yenerse yüzde 90 şampiyon olur dedi...

Ne gibi eksiklerimiz var = Orta sahada hala köprü vazifesi görecek oyuncu sıkıntısı çekiyoruz. Buda oyun içerisinde baskı yememize neden oluyor. Hoş bu bizim sisteme uyuyor ama yinede baskı yemek oyuncuyu pres yaptırmak zorunda bırakır ve bu alanda oynayanları yorar çabuk oyundan düşeriz. Galiba bu sıkıntıyı bu sene atlatamayacağız.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler = Zor gol yiyoruz. Buda demek oluyorki defans olgumuz çok sağlam. İtalyan sistemi gibi oynuyoruz. Göze hoş gelmeyen sert ve disiplinli oynuyoruz. Bu hafta hemen hemen herkes puan kaybetti. Kötü oynayıp puanlar kazanmak mantığı mana ters geliyor. Tökezlediğiniz zaman Allah korusun Fenerden beter oluruz. Çünkü onların müthiş medya desteği var bize ise düşene tekme olayı olur. Bizim bazı maçlarda kötü oynayıp puan kaybetme lüksümüz yok. Her maç vasatın üstünde oynamamız lazım.

Taraftar nasıldı = Kopuk kopuk guruplar halinde tezahürat yapılıyor. İstasyon caddesi arkasında tabelanın sağ çaprazında bir gurup var ayrı telden çalıyor. Havuz tarafında Maraton sol yanında yani, bir gurup var onlar ayrı telden çalıyor. Sesler gelmiyor. Birde ben artık şuna kanaat getirdim. Bizim stadımız full dolsada herkes bağırıp tezahürat yapsada Stadın ses nüansı yok. Mesela her tarafı kapalı olsa ses yankımasından dolayı müthiş bir gürültü olacaktır. Bizim öyle bir mekanımız olmadığı için bununla idare ediceez artık. Ama genel kanım bu hafta seyircimiz iyiydi. Ben onlara 10 üzerinde 6 veriyorum..

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.02.2009, 23:59   #94
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

lig tv de abdurrahman dereli macın adamı secıldı..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2009, 00:33   #95
samsun26
Yeni Yiğido

samsun26 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 samsun26 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Medusa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
işte takım ya şimdi burda ahkam kesen esesler konussun bakalım bol bol...

tebrikler Sivasspor.

arkadaşım abartmışsın...
sen maçı seyretmedin galiba..
forvetsiz ESES i 1-0 zor yendiniz
hakem filan bahane etmiyorum.biz ne hakemler gördük.alışığız zaten.
oyunda bariz bi üstünlüğünüz yok yani..
ha! şampiyonluğa gelince..
inşallah SİVASSPOR olur..
samsun26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 00:38   #96
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
samsun26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşım abartmışsın...
sen maçı seyretmedin galiba..
forvetsiz ESES i 1-0 zor yendiniz
hakem filan bahane etmiyorum.biz ne hakemler gördük.alışığız zaten.
oyunda bariz bi üstünlüğünüz yok yani..
ha! şampiyonluğa gelince..
inşallah SİVASSPOR olur..
hocam o kadar yorumdan bunumu cektın cımbızla..
herkes kabul ettı zaten soledıklerını.
hakkı beraberlikdi diye.penaltıya kımsenın ıtırazıa yok.ınsallah bundan sonrakı haftalarda daha ıyı yerde olursunuz,ıyı dılekler ıcın tşk.ederız.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2009, 01:23   #97
MTS
Acemi Yiğido

MTS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 MTS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

3 puanı aldık ama oynana futbol içler acısıydı, ne yalan söyleyim hakem hatalarıda bizi sonuca götürdü, bülent hocanın oynanan bu kötü futbola el atması lazım önümüzde zorlu maçlar var inşallah takımımız her gün dahada iyi yerlere gelir, taraftara gelince sivassporun sivaslı olan bütün taraftarının desteğine ihtiyacı var, artıksivasda olsun diğer şehirlerde olsun bişeyler yapmaya çalışan şu şehrimizinn takımına biraz sahip çıkalım lütfen.
MTS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 01:24   #98
hypnotize
Yeni Yiğido

hypnotize - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hypnotize FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
fenerlium Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haftaya görüşürüz mabede geliyorsunuz orada size de özel bir tarife uyguluycaz

anadoluya karşı ŞANLI FENERBAHÇE
Bu hafta Ankara'da 19 Mayıs Stadındaydım ama dediğin gibi "Şanlı" bir takım göremedim, Ankara artık Anadolu'dan sayılmıyormu acaba?

Neyse, yiğidomuz için önemli bir galibiyetti umarım devamı gelecektir. Penaltı pozisyonu önemli bir hakem hatasıdır ama sadece bu maçta sonuca etmedi hakem hataları. Her maçta neler neler oluyor, her kulüp sadece aleyhine karar olunca ses çıkartıp lehine olunca hakem çok iyiydi der ise bunların sonu gelmez. Kadıköy'de çok daha güzel bir oyun bekliyorum..
hypnotize isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 01:52   #99
adıge26
Yiğido

adıge26 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 adıge26 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivassporu tebrik ederim.Bi takımın hakkı anca bu kadar gasp edilir.Sivaslı taraftarlar aldıkları bu galibiyeti iclerine sindirebiliyorlamı acaba?
adıge26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 02:47   #100
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
adıge26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporu tebrik ederim.Bi takımın hakkı anca bu kadar gasp edilir.Sivaslı taraftarlar aldıkları bu galibiyeti iclerine sindirebiliyorlamı acaba?
Eskişehir'i tebrik ediyorum,

Acaba bir yerden bitme bakan bozuntusu
ve onun nerden geldiği belli olmayan paraları ile,
sergen ve benzeri kalbur üstü karakteri bozuk futbolcular,
diğer taraftanda hakemleride baskı altına alan,
adınada demekrosi mi ne olduğu belli olmayan,
doğan federasyonu baskısı ile birinci liğe çıkmayı,
ne kadar

içine sindiriyorsan,

iki tane yaptığımız buz gibi penaltının karşı takıma verilmemeside benim o kadar içime siniyor.

Etiketler
değerlendirelim, maçı