Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Uygun: ''Bütün Suç benim!''
Alt 01.03.2009, 17:02   #91
sivaslimete
Tecrübeli Yiğido

sivaslimete - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

163 Mesajına 263 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 sivaslimete Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Uygun: ''Bütün Suç benim!''

heyy sampiyonluga inanmiyorum diyenler yavasss

sivas evinde fbyi yenince iyi
gsyi ligde yenip kupada eleyince iyide
fbye yenildi diye hemen yok sampiyon olamaz yok inancim kalmadi yok söyle yok böyle yaw trabzonun adami o kadar yenilgiden sonra öyle kötü futboldan sonra inanio bizimkiler bi mac kaybettik diye hersey bitti diyor olamaz böyle birsey ya.SIZI LIGDEN SONRA GÖRCEM LIG BITTIGI ANDA BURADA HEPIMIZ SAMPIYONLUGU KUTLUYOR OLACAZ BEN BUNA CABI GÖNÜLDEN INANIYORUM SIZLERDE INANINKI SAMPIYON OLALIM
Alt 01.03.2009, 17:15   #92
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ah sevgili Yiğidolar ah!.... Yazılan bütün yorumları okudum, ve bu tepkiyle başlıyorum yorumuma. Açıkcası bu kadar yazılmış yorumu okuduktan sonra daha fazla oynadığımız futbol üstüne birşeyler yazmak içimden gelmedi. Zaten bir çok arkadaşımız gerekeni söylemiş. Burada benim gibi yüreği yanmış, morali bozulmuş, içinin derinliklerinden bu üzüntüyü yaşayan onlarca Yiğidonun olduğunu görünce bir kez daha içim yandı, köz alevlendi ama olayın şu boyutu var ki en az benim Sivassporumuzu sevdiğim kadar onlarca, yüzlerce Yiğidonun da bu aşkı yaşadığını görünce buruk da olsa bir sevinç yaşadım.

Dün staddan ayrıldıktan sonra bu saate kadar kendimi toparlayıp siteye giremedim. Ancak ''olanla ölene çare yok'' demiş eskiler, ben kısaca dün stadda yaşadığımız bir kaç olaydan bahsedeyim. Öncelikle Saraçoğlu stadını, o stadın ambiansını, kalitesini, konforunu bir kez daha gördükten sonra, ''Sivas'a yeni stada ne gerek var'' diyenlerin en orijinal tabiriyle ''sıradan dangalaklar'' olduklarına, kafalarının çalışmadığına, hatta beyinsiz olduklarına hükmettim. Öyle ahım şahım tezahürat yapmayan fener taraftarının sadece ıslık ve kuru gürültüleriyle hakemi nasıl baskı altına aldıklarını, bir çok kararda o baskıyla hakemi yönlendirdiklerini gördük. Stadın mimarisi, yapılışı, dizaynı tam da bu atmosferin oluşması için yapılmış! Helal olsun...

Gelelim beni en çok üzen konuya. Maçtan önce fenerlilerin yaptığı ''İb.e Sivas olamazsın şampiyon'' ve benzeri tezahüratları fazla takmadım, hatta küfürlü tezahürat olarak da görmedim ancak gelin görün ki maçın sonlarına doğru, fener 4-2 öndeyken maraton tribününün hep bir ağızdan, ''Peze..k Sivas, ananı da sat'' vb bir çok küfrü içimde kaldı. Aşağılık herifler galipseniz, sevinin, oynayın, hakkınızdır deriz ancak bu küfür, bu aşağılama nedir? Daha fazla uzatmak istemiyorum ve şunu söylüyorum bu edilen küfürler, Sivas sarı-laci civciv, kuş, börtü, böcek derneği kuranlara, Sivaslı olup bunlara sempati duyup o renkte çorap giyenlere gelsin. Anlayan anladı...

Son sözüm: Sivasspor hem Turkcell Süper Lig hem de Fortis Türkiye Kupası şampiyonu olacaktır. Biz altı yedi yıldır tırnaklarımızla kazıya kazıya zirveye çıktık, bir iki maç yenilgiyle inecek değiliz! 11 maçtır yenilmiyorduk, Barcelona bile yenildi geçen haftalarda, biz de yenilgi hakkımızı kullandık. Şimdi şampiyonluk için geri sayıma başlıyoruz. Zaman ölümüne dik durma zamanıdır!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.03.2009, 17:19   #93
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 985 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

yensende yenilsenle her zaman seninleyiz.....

kupa maçında bunun intikamını almalıyız...
Alt 01.03.2009, 17:27   #94
sivaslimete
Tecrübeli Yiğido

sivaslimete - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

163 Mesajına 263 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 sivaslimete Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ah sevgili Yiğidolar ah!.... Yazılan bütün yorumları okudum, ve bu tepkiyle başlıyorum yorumuma. Açıkcası bu kadar yazılmış yorumu okuduktan sonra daha fazla oynadığımız futbol üstüne birşeyler yazmak içimden gelmedi. Zaten bir çok arkadaşımız gerekeni söylemiş. Burada benim gibi yüreği yanmış, morali bozulmuş, içinin derinliklerinden bu üzüntüyü yaşayan onlarca Yiğidonun olduğunu görünce bir kez daha içim yandı, köz alevlendi ama olayın şu boyutu var ki en az benim Sivassporumuzu sevdiğim kadar onlarca, yüzlerce Yiğidonun da bu aşkı yaşadığını görünce buruk da olsa bir sevinç yaşadım.

Dün staddan ayrıldıktan sonra bu saate kadar kendimi toparlayıp siteye giremedim. Ancak ''olanla ölene çare yok'' demiş eskiler, ben kısaca dün stadda yaşadığımız bir kaç olaydan bahsedeyim. Öncelikle Saraçoğlu stadını, o stadın ambiansını, kalitesini, konforunu bir kez daha gördükten sonra, ''Sivas'a yeni stada ne gerek var'' diyenlerin en orijinal tabiriyle ''sıradan dangalaklar'' olduklarına, kafalarının çalışmadığına, hatta beyinsiz olduklarına hükmettim. Öyle ahım şahım tezahürat yapmayan fener taraftarının sadece ıslık ve kuru gürültüleriyle hakemi nasıl baskı altına aldıklarını, bir çok kararda o baskıyla hakemi yönlendirdiklerini gördük. Stadın mimarisi, yapılışı, dizaynı tam da bu atmosferin oluşması için yapılmış! Helal olsun...

Gelelim beni en çok üzen konuya. Maçtan önce fenerlilerin yaptığı ''İb.e Sivas olamazsın şampiyon'' ve benzeri tezahüratları fazla takmadım, hatta küfürlü tezahürat olarak da görmedim ancak gelin görün ki maçın sonlarına doğru, fener 4-2 öndeyken maraton tribününün hep bir ağızdan, ''Peze..k Sivas, ananı da sat'' vb bir çok küfrü içimde kaldı. Aşağılık herifler galipseniz, sevinin, oynayın, hakkınızdır deriz ancak bu küfür, bu aşağılama nedir? Daha fazla uzatmak istemiyorum ve şunu söylüyorum bu edilen küfürler, Sivas sarı-laci civciv, kuş, börtü, böcek derneği kuranlara, Sivaslı olup bunlara sempati duyup o renkte çorap giyenlere gelsin. Anlayan anladı...

Son sözüm: Sivasspor hem Turkcell Süper Lig hem de Fortis Türkiye Kupası şampiyonu olacaktır. Biz altı yedi yıldır tırnaklarımızla kazıya kazıya zirveye çıktık, bir iki maç yenilgiyle inecek değiliz! 11 maçtır yenilmiyorduk, Barcelona bile yenildi geçen haftalarda, biz de yenilgi hakkımızı kullandık. Şimdi şampiyonluk için geri sayıma başlıyoruz. Zaman ölümüne dik durma zamanıdır!

Kardesim yazdigin yazi cok güzel o tezahüratlarida takma bence tamam bende kiziyorum ama bosver biz serefs..lere gereken cevabi carsamba günü macta verecegiz hic süphen olmasin
Alt 01.03.2009, 17:28   #95
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

azına saglık fenerı tutanlar bırazda sivassporu tutun ya yok 3 ist takımının ıcınde sıvası tek destekleyen ezıklermıs dun gorduk ana avrat sovduler sıvasa yazıklar olsun sivaslı olupta sıvasın ekmegını yıyıp su ezıklerı hala savunanlara
MeXeS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2009, 20:16   #96
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

halen gfb sivas diye tabir edilen grup bu kadar küfüre hakarete ragmen fener diye yırtınacaklarmı yoksa fenerde neymiş sivassporluyuz ulann deyip kendileri çeki düzenmi verecekler
Alt 01.03.2009, 21:04   #97
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kesinlikle yenilginin tek sorumlusu sensin hocam...ancak bizi nasıl küme düşmekten bu noktaya getirdiysen, bu mağlubiyeti de bize unutturacaksın...evet bizim bugün boynumuz büküldü belki, ama size inanıyor ve güveniyoruz....inanıyoruz ki bize çok büyük sevinçler yaşatacaksınız...sonuna kadar yanınızdayız...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...
Şu an için en yerinde yorumlardan birisi bu olmuş, bekleyip göreceğiz!..

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 00:04   #98
coloniaeco
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 coloniaeco FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadas bir yenilgi dünyanin sonu degil daha yikilmadik ayaktayiz .o gün fenerbahce ye karsi saygi duymadik haddimizi bilemedik ve maglup olduk ama daha lideriz ve liderligimizi kimse alamiyacak bizler inandik ve inaniyoruz sampiyon olucaz bu düzeni bozacak bir takim var oda biziz bizleriz
coloniaeco isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 01:03   #99
wealth
Yeni Yiğido

wealth - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 wealth isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

hoca fazla takmadi bu maci abdurrahman macta yoktu musa da yoktu nedne sen cekilirsen boyle gol yersin..
wealth isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 02:15   #100
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
sivaslimete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
heyy sampiyonluga inanmiyorum diyenler yavasss

sivas evinde fbyi yenince iyi
gsyi ligde yenip kupada eleyince iyide
fbye yenildi diye hemen yok sampiyon olamaz yok inancim kalmadi yok söyle yok böyle yaw trabzonun adami o kadar yenilgiden sonra öyle kötü futboldan sonra inanio bizimkiler bi mac kaybettik diye hersey bitti diyor olamaz böyle birsey ya.SIZI LIGDEN SONRA GÖRCEM LIG BITTIGI ANDA BURADA HEPIMIZ SAMPIYONLUGU KUTLUYOR OLACAZ BEN BUNA CABI GÖNÜLDEN INANIYORUM SIZLERDE INANINKI SAMPIYON OLALIM
bak sevgili kardesim keske senin düsündügün gibi olsa sivas bu kaybettigi 3 puan yüzünden sampiyon olamiyacak sivasi samoiyon etmezler keske sampiyon olsak ama su iki gündür olan biten bütün sivasli hemserilerimizi derinden yaraladi , inancimiz kalmadi
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
benim, bütün, suç, uygun