Cevap: Uygun: ''Bütün Suç benim!''
Ah sevgili Yiğidolar ah!.... Yazılan bütün yorumları okudum, ve bu tepkiyle başlıyorum yorumuma. Açıkcası bu kadar yazılmış yorumu okuduktan sonra daha fazla oynadığımız futbol üstüne birşeyler yazmak içimden gelmedi. Zaten bir çok arkadaşımız gerekeni söylemiş. Burada benim gibi yüreği yanmış, morali bozulmuş, içinin derinliklerinden bu üzüntüyü yaşayan onlarca Yiğidonun olduğunu görünce bir kez daha içim yandı, köz alevlendi ama olayın şu boyutu var ki en az benim Sivassporumuzu sevdiğim kadar onlarca, yüzlerce Yiğidonun da bu aşkı yaşadığını görünce buruk da olsa bir sevinç yaşadım.
Dün staddan ayrıldıktan sonra bu saate kadar kendimi toparlayıp siteye giremedim. Ancak ''olanla ölene çare yok'' demiş eskiler, ben kısaca dün stadda yaşadığımız bir kaç olaydan bahsedeyim. Öncelikle Saraçoğlu stadını, o stadın ambiansını, kalitesini, konforunu bir kez daha gördükten sonra, ''Sivas'a yeni stada ne gerek var'' diyenlerin en orijinal tabiriyle ''sıradan dangalaklar'' olduklarına, kafalarının çalışmadığına, hatta beyinsiz olduklarına hükmettim. Öyle ahım şahım tezahürat yapmayan fener taraftarının sadece ıslık ve kuru gürültüleriyle hakemi nasıl baskı altına aldıklarını, bir çok kararda o baskıyla hakemi yönlendirdiklerini gördük. Stadın mimarisi, yapılışı, dizaynı tam da bu atmosferin oluşması için yapılmış! Helal olsun...
Gelelim beni en çok üzen konuya. Maçtan önce fenerlilerin yaptığı ''İb.e Sivas olamazsın şampiyon'' ve benzeri tezahüratları fazla takmadım, hatta küfürlü tezahürat olarak da görmedim ancak gelin görün ki maçın sonlarına doğru, fener 4-2 öndeyken maraton tribününün hep bir ağızdan, ''Peze..k Sivas, ananı da sat'' vb bir çok küfrü içimde kaldı. Aşağılık herifler galipseniz, sevinin, oynayın, hakkınızdır deriz ancak bu küfür, bu aşağılama nedir? Daha fazla uzatmak istemiyorum ve şunu söylüyorum bu edilen küfürler, Sivas sarı-laci civciv, kuş, börtü, böcek derneği kuranlara, Sivaslı olup bunlara sempati duyup o renkte çorap giyenlere gelsin. Anlayan anladı...
Son sözüm: Sivasspor hem Turkcell Süper Lig hem de Fortis Türkiye Kupası şampiyonu olacaktır. Biz altı yedi yıldır tırnaklarımızla kazıya kazıya zirveye çıktık, bir iki maç yenilgiyle inecek değiliz! 11 maçtır yenilmiyorduk, Barcelona bile yenildi geçen haftalarda, biz de yenilgi hakkımızı kullandık. Şimdi şampiyonluk için geri sayıma başlıyoruz. Zaman ölümüne dik durma zamanıdır!