Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ''Arzulamadığımız bir skor oldu..''
Alt 05.03.2009, 11:31   #71
bilal karaman
Yeni Yiğido

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bilal karaman FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Arzulamadığımız bir skor oldu..''

ANLAMSIZ YAZILAR..ANLAMSIZ MANTALİTESİZ YORUMLAR..BEYLER DÖNÜN DÜNE BİR BAKIN,KÖY TAKIMLARI İLE OYNADIĞIMIZ TOZLU DEPLASMAN YOLLARINDA PERMA PERİŞAN HALLERİMİZİ DÜŞÜNÜN..TAKIMI ORALARDAN ALIP SÜPER LİĞİN TEPESİNE KONDURAN BU İNSANLARA HER HANGİ BİR İTHAFTA BULUNMAK BİN BİR EMEKLE DİKİLEN KALEYİ TEMELİNDEN DİNAMİTLEMEKTİR..SİVASSPOR HALEN LİĞİN ZİRVESİNDE KUPADA SONUCUN NE OLACAĞINI TAHMİN EDEMİYECEĞİNİZ BİR DÖNEMEÇTEDİR.KUPA TURU HİÇ DE UZAKLARDA DEĞİLDİR....SİZLERİ GERÇEK SİVASSPORLU OLMAYA, YIKMAYA DEĞİL YAPICI OLMAYA DAVET EDİYORUM SAYGILARIMI SUNUYORUM.
bilal karaman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı bilal karaman'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.03.2009, 11:32   #72
umutyuku
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 umutyuku ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bülent Bey Seneye fenerbahcenın basına gececegının sınyallerını vermeye basladı helal olsun hic bırsey demıyorum bir sivasın fenere karsı oynadıgı futbola bakın turkıye kupasında bırde galatasaraya ayıp ve yazık derım baska bırsey demem utan bülent bey utan yazıklar olsun
umutyuku isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2009, 11:49   #73
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ANKARA SPOR MAÇINDA HEP BİRLİKTE BAĞIRALIM
"PAZARA KADAR DEĞİL, MEZARA KADAR SİVASSPOR
PAZARA KADAR DEĞİL
MEZARA KADAR
SİVASSPOR
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2009, 11:58   #74
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
omercoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yahu bu takımın hiç yenilme gibi bi lüksü yokmu arkadaşlar cumartesi günün den beri bülent hocaya demedeğinizi bırakmadınız. bülent hoca olmasa kümede bile zor kalırdık , meyve veren ağacı taşlamaya ne kadar bayılıyosunuz .klavye başında atıp tutmak kolay tabi bi sivaslı olarak utanıyorum yazdıklarınızdan eleştiri elbette olacak ama sizlerin yazdıkları çoktan eleştiriyi geçti başka kokular çıkıyor
Sanki bu sivas değilmi idi sizin (asıl takımınız) ikinci takımınız olan g-s yi yenip kupadan eleyen nasıl olurda fenere hep yenilir bu bülent hoca f-b li zaten başkanda fener in kongre üyesi tabi maçı satıolar diyosunuz hatta ve hatta g-s yi elediği zaman bile üzülen o kadar sivaslı olup ta g-s yi tutan biliorumki fener e yenilince zoruna gidio adamların.
Peki bu takım bu sene ankara ve antalya da da maç kaybetti bursada kayseride puan kaybetti niye o zaman hiç isyan etmediniz.O zaman niye böyle sorgulayıp yerden yere vurmadınız. Peki bu takım deilmi idi bu sezon sivasta feneri yenen o zaman niçin olayı şimdiki yönüyle hiç sorgulamadınız
arkadaşlar ne böyle bi hocayı ne de böyle bir başkanı bir daha bulamazsınız kıymetini bilmek lazım daha bi kaç sene önce kurulduğu tarihten beri hiç lige çıkamamış bir takımız bakın şu an da neredeyiz
Elbette eleştiri yapacağız lakin yapıcı olacağız
İYİ DÜŞÜNÜN
Artik suyunu cikardiniz. biri cikiyor sirf fenere yenildi diye kabul edelim hersey yolunda demeye getiriyor. digeri cikiyor sirf fenere yenildi diye herseyi yakalim yok sayalim diyor.basli basina sivassporu bu pozisyon icinde degerlendirmekten igrenc birsey yok.

Profosyonellik
Temsil ettigin ekmegini yedigin formanin hakkini vereceksin.sende büyük Takimsan, kaldiki büyük oldugun lig siralamasinda belli. ozaman taraftarinda senden büyük büyük isler bekleyecek Bu normal.birileri ilk önce mac degerlendirmelerinde kendileri olmayi ögrensinler. bir ayaginiz camide bir ayaginiz kilisede misali hem fenerli hem sivasli olunmaz hem GS li hem sivasli Hem BJK li Hem sivasli olunmaz. SivasSporu takimlarina basamak gören bu mantigi siddetle kiniyorum

Bakin Riza Hoca sivasli olmasina ragmen Eskisehir-sivas macinda ekmek yedigi takimi nasil sahiplendi. belkide ailesinden olan insanlarin tepkisini cekecegini bile bile. Bu noktada taraftara yetersizlik yansitiliyorsa bu ortadan kaldirilmali profosyonel olmanin erdemi ile hareket edilmeli.tabiki bu takim bizim takimimiz. onuru serefi olan hicbir sivasli. hicbir takim karsisinda maglup olmayi istemez.

Galibiyet ve malubiyet neden önemli diyenler lig siralamasina baksin bundan sonra her macta bu stres yasanacak cünkü bu takim taraftarini sanpiyonluga sartlandirdi. taraftar en iyisini yapan bir takim ve sanpiyon bir takim görmek istiyor. tabiki düsecegiz kalkacagiz hirpalanacagiz ama kimseyede bizim üzerimizden bu yolda pirim yaptirmayacagiz.

Istanbul yalakasi degi memleket sevdalisi olmak gerekir.

AYIDAN POST ISTANBUL TAKIMLARINDAN DOST OLMAZ:

Gercekten yüregiyle sivasspor diyenlere bin selam
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2009, 12:00   #75
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben bir an once takimimizin uzerine yuklenen korkunun silinmesi yanindayim kim asiliyorsa bu korkuyu lutfen takima yardimci olsun bu takim iyi bir takim henuz gec degil hicbirsey icin eger bu gidis devam ederse kotu gorunuyor insallah bir an once toparlaniriz
ben hep yazdim kendi gucumuzun farkinda olugumuz muddetce iyi takimiz ama takimi korkak cikarmamak ve ozellikle beraberlik icin cikiyorsa takim yenilmek kacinilmazdir yine tekrarliyorum beraberlik teslimiyettir lutfen maclara beraberlik icin cikmayalim
bu beraberlik fikri bursa macindan bu tarafa canimizi yakiyor birileri dur desin lutfen
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2009, 12:13   #76
metincetin58
Tecrübeli Yiğido

metincetin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 metincetin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

GALATASARAY a oynadığı oyunun 3te 1 ini oynasaydı böyle olmazdı benim için bi sorun yokm 4 eylül e GALATASARAY maçlarında giderim ama her hafta o stada para veripte maç izlemeye giden insanları umutlandırmayın yazıktır o insanlara 'ben sadece lig maçını verir kupa maçını onlar verir dedim ' ama 2 maçıda verip geldiler yazıktır her hafta 20 lira veripte stada giden insanlara çok ayıp ettin (((fenerli bülent)))
Asla Vazgeçmeyiz Sivasım Senden
metincetin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2009, 12:23   #77
isa60
Acemi Yiğido

isa60 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 isa60 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ya bu sivaslılar hiç kafası çalışmıyo adam taraftarı yok parası yok takım lider ve siz laf ataıyorsunuz hocam şimdi es es bursa kocaeli veya sakaryada olsa padişah ilan edilmişti siz saçmalıyonuz bu takım lider ve 5 tlye bilet satıyı bu yetmezmiş gibi stat dolmuyo ve lider
isa60 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2009, 13:00   #78
halilxx58
Tecrübeli Yiğido

halilxx58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

401 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 halilxx58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bülent hoca bu ara cok gevsek tutuyo ama hocamizin arkasinda olmamiz gerekiyo haydin yigidolar bundan sonra doldurun 4 eylülü (ben isvicredeyim gidemiyorum) ben herkese sonsuz inaniyorum 4 eylülü fenere cehennem edelim!!

HAYDIN YIGIDOLAR, NE OLUR DOLDURUN SU STADIDA GÖRSÜNLER, TARAFTARIN NE OLDUGUNU, LÜTFEN
Alt 05.03.2009, 13:03   #79
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
isa60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya bu sivaslılar hiç kafası çalışmıyo adam taraftarı yok parası yok takım lider ve siz laf ataıyorsunuz hocam şimdi es es bursa kocaeli veya sakaryada olsa padişah ilan edilmişti siz saçmalıyonuz bu takım lider ve 5 tlye bilet satıyı bu yetmezmiş gibi stat dolmuyo ve lider
o takımlarda olsaydı asla bu tip açıklamalarda bulunamazdı bunuda unutma...
Alt 05.03.2009, 13:11   #80
bozkurt187
Tecrübeli Yiğido

bozkurt187 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 bozkurt187 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent Hoca civitma sabrimizi tasirma, fenerbahceryi neyse hic yenemiyoruz sonarad arzuladigimiz skormus yokya sen 3,4 tane yedigin fenere sivasta 2 tane atip gol yemiyecen mi? sorarim.
bozkurt187 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
arzulamadığımız, oldu, skor