Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar > Yiğidoların Dayanışma Formu

Yiğidoların Dayanışma Formu Bu Bölümü Yiğidolar Olarak Tanişma Ve Dayanişma Gücümüzü Geliştirmek Için Kullanalim.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.03.2009, 20:31   #141
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bu da Abdullah Yiğit üstadın yazısı, buyurun okuyun:

İki farklı Sivas izledim

Maçın ilk yarısında topla daha çok oynayan rakibine pas yaptırmayan bir Sivasspor izledik. Bu yarıda Fenerbahçe’nin kadar olmasada Sivasspor’unda önemli atakları vardı.Murat Erdoğan’ın karşı karşıya kaldı ve Mehmet Yıldız’ın yakın mesafeden topu boş kaleye gönderemediği top akıl alacak gibi değildi.
Maçın ilk yarısı tam bizim istediğimiz gibi en azından golsüz sona erdi.

Devre arasında hemen herkes ”Bülent hoca ikinci yarıya Balili ile başlamasada en fazla 65’te oyuna alır” şeklinde yorumlar yaptı. Ancak Bülent hoca öyle yapmadı. Aragones hamle üstüne hamle yaparken,Bülent Uygun izlemekle yetindi. Maçın 75. dakikası 1-0 geçiliyor ve Balili kenarda oturuyor, akıl alacak gibi değil. Bu dakikalarda Fenerbahçe 2. golü bulmak için sık sık ileri çıkarak tam Balili’nin istediği boş alanlar bıraktı ama ne yazıkki Balili yoktu. Maç 2-0 oldu ve sürpriz bir şekilde Mehmet Yıldız’ı oyundan alan Bülent hoca genç Onur’u soktu. Hayret! Sivasspor’a gol lazım ve forvet oyundan alınıyor.
Hadi maç 1-0 olsa anlarımda 2-0 olduktan sonra forvetten adam almakta neyin nesi? Beni bu yenilgi kadar üzen bir başka olayda,Balili’nin 81’de oyuna girmesi oldu. Galiba Bülant hoca ” Balili’yi niçin oyuna almadın?” demesinler diye Balili’yi son 9 dakikada aldı. Balili oyuna girerkende söylediğim gibi, o dakikadan sonra Balili’nin ayağına top ya bir defa değdi,yada hiç!
Şaka gibi! Eğer ciddi bir sakatlığı yoksa (Gördüğümüz kadarıyla yoktu) Mehmet’in oyundan alınması ve Balili’nin son 9-10 dakikada oyuna girmesi gerçekten insana şaka gibi geliyor.

Bülent hoca hemen her maç öncesi şu cümleyi kullanır ” Oynayacağımız futbolla izleyenlere futbolun güzelliklerini sunup zevk vereceğiz”
Gerçektende Bülent hoca izleyenlere çok büyük bir zevk verdin, ( Tabi Sivassporlu’lar dışında)....

Abdullah Yiğit/Hurdogan

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.03.2009, 20:50   #142
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SONUCU HAKKINDA YORUMA GEREK YOK HERSEY ORTADA AMMA BEN BILICAYA TESEKKUR ETMEK ISTIYOM BIZE OYLE GUZEL BIR GOL IZLETTIRDIGI ICIN KESKE IKINCI SERBEST VURUSTA MUHAMMET ALI BENCILLIK ETMEYIP BILICAYA VURDURSAYDI BELKI YINE GOL OLURDU
AKLIMA NORVEC MACINDA HAMITIN GOLLERI GELDI DEDIM KALECI KORKTU BIDAHA VURURSA BUNUDA YER
AMMA OLMADI NEYSE BUNDAN SONRAKI MACLARDA BASARILAR DILERIM .....
Alt 05.03.2009, 20:52   #143
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu da Abdullah Yiğit üstadın yazısı, buyurun okuyun:

İki farklı Sivas izledim

Maçın ilk yarısında topla daha çok oynayan rakibine pas yaptırmayan bir Sivasspor izledik. Bu yarıda Fenerbahçe’nin kadar olmasada Sivasspor’unda önemli atakları vardı.Murat Erdoğan’ın karşı karşıya kaldı ve Mehmet Yıldız’ın yakın mesafeden topu boş kaleye gönderemediği top akıl alacak gibi değildi.
Maçın ilk yarısı tam bizim istediğimiz gibi en azından golsüz sona erdi.

Devre arasında hemen herkes ”Bülent hoca ikinci yarıya Balili ile başlamasada en fazla 65’te oyuna alır” şeklinde yorumlar yaptı. Ancak Bülent hoca öyle yapmadı. Aragones hamle üstüne hamle yaparken,Bülent Uygun izlemekle yetindi. Maçın 75. dakikası 1-0 geçiliyor ve Balili kenarda oturuyor, akıl alacak gibi değil. Bu dakikalarda Fenerbahçe 2. golü bulmak için sık sık ileri çıkarak tam Balili’nin istediği boş alanlar bıraktı ama ne yazıkki Balili yoktu. Maç 2-0 oldu ve sürpriz bir şekilde Mehmet Yıldız’ı oyundan alan Bülent hoca genç Onur’u soktu. Hayret! Sivasspor’a gol lazım ve forvet oyundan alınıyor.
Hadi maç 1-0 olsa anlarımda 2-0 olduktan sonra forvetten adam almakta neyin nesi? Beni bu yenilgi kadar üzen bir başka olayda,Balili’nin 81’de oyuna girmesi oldu. Galiba Bülant hoca ” Balili’yi niçin oyuna almadın?” demesinler diye Balili’yi son 9 dakikada aldı. Balili oyuna girerkende söylediğim gibi, o dakikadan sonra Balili’nin ayağına top ya bir defa değdi,yada hiç!
Şaka gibi! Eğer ciddi bir sakatlığı yoksa (Gördüğümüz kadarıyla yoktu) Mehmet’in oyundan alınması ve Balili’nin son 9-10 dakikada oyuna girmesi gerçekten insana şaka gibi geliyor.

Bülent hoca hemen her maç öncesi şu cümleyi kullanır ” Oynayacağımız futbolla izleyenlere futbolun güzelliklerini sunup zevk vereceğiz”
Gerçektende Bülent hoca izleyenlere çok büyük bir zevk verdin, ( Tabi Sivassporlu’lar dışında)....

Abdullah Yiğit/Hurdogan
DUSUNDURUCU BIR YORUM SONUCTA BU SAHIS SIVASSPOR KOSE YAZARI ONUN BILE DIKKATINI CEKEN SEYLER VAR DEMEKKI VE YORUMUNA KATILIYORUM...
Alt 05.03.2009, 21:44   #144
CİHAN_sVs
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CİHAN_sVs FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMELİYİMKİ SİVASI VE SİVASSPORU BU SEVİYELERE TAŞIYAN YÖNETİME,TEKNİK HEYETE SONSUZ TEŞEKKÜRLER SİVAS SİVAS OLALI BU KADAR DİLLERDE DOLAŞMAMIŞTI HAKKINIZ YENİLMEZ ASLA BUNU BİLMELİSİNİZ.
TARİH BU KADAR CÖMERT DAVRANMAYACAK SİVASSPORA ELİNİZDE BİR FIRSAT VARDI,VARDI DİYORUM ÇÜNKÜ SİVASIMI SİVASSPORU SEVİYORUM AMA ZİLLETE DÜŞMEYİ HİÇ SEVMEM,HERŞEY PARA ŞAN ŞÖHRET DEĞİLDİR KİMSE BANA DEMESİN FENER BÜYÜK KULÜP BENCE HERŞEY EŞİT,ÇANAKKALE DESTANI DİYE BİR DESTAN VAR BİLİRMİSİNİZ EY SİVASSPORLU FUTBOLCU ABİLERİM VE BÜLENT HOCAM DÜŞMANIN KAT KAT ÜSTÜNLÜĞÜNE RAĞMEN DÜŞMANA TESLİMİ SİLAH ETMEMİŞTİR İMANLI OSMANLI NEFERLERİ KANININ SON DAMLASINA KADAR SAVAŞMIŞTIR BEDRİN ARSLANLARI VE SONUÇ İNANCIN ZAFERİ OLMUŞ ,İMANIN ZAFERİ... ALLAH O YİĞİTLERİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMADI ÇIKARMAZDIDA.ŞİMDİ BANA BUNUN FUTBOLLA NE ALAKASI VAR DİYEBİLİR HERKES,AMA VAR KARDEŞİM HASMINDAN KORKARSAN ÜSTÜNE GELİR EZER SENİ ,NİTEKİM SİVASSPORDA ÖYLE YAPTI BİR KORKAK GİBİ OYNADI İKİ MAÇTADA..HİÇMİ YÜREĞİNİZ YOKTU ABİLERİM NEYİNİZ EKSİK,
ONLAR DAHA İYİ İMKANLAR ALTINDA DEMEYİN,ORAYA İŞSİZ BİR VATANDAŞI KOYUP OYNATSAN YÜREĞİNİ PARÇALAR YİNE EKMEĞİNİN HAKKINI ÇIKARIRDI,
SEN VE SİZ ÖYLE YAPMADINIZ YAPAMADINIZ BÜLENT HOCAM EĞER ADAM GİBİ KAFA TUTUP YENİLSEYDİNİZ FENERE CANINIZ SAĞOLSUN DERDİM AMA BİR KORKAK GİBİ OYNADIK OYSA BİZİM ADIMIZ YİĞİDO ADIMIZI YERİN DİBİNE SOKMAYIN NE OLUR YENİLİN AMA ERKEK GİBİ OYNAYIN SİZ SALDIRIN ONLAR KORKSUN SİZDEN.UMUDUM VARDI ÖNCEDEN AMA ARTIK YOK BİZ HAKETTİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ ,LİDER DEDİĞİN LİDER GİBİ OYNAR EĞER SİVAS BÖYLE KORKAK OYNUYORSA BEN O TAKIMI TUTMUYORUM 2. LİGDE OYNAYIN AMA ERKEK GİBİ OYNAYIN UMARIM BENİ ANLARSINIZ...
DOST ACI SÖYLER DERLER BU MUSİBETLER DERS OLSUN BİZE AMA BİRDAHA BUNLARI YAŞAMAYALIM. EĞER YÜREĞİNİZ VARSA UTANDIRIN BİZİ BARİ ŞAMPİYONLUĞU BÖYLE OYNAYARAK KAÇIRMAYALIM.HERŞEYE RAĞMEN ARKANIZDAYIZ DUA EDİYORUZ DUA EDİN ALLAH İNANANLARIN VE ÇALIŞANLARIN HAKKINI VERİR SEVGİLER SELAMLAR SÜRÇÜ LİSAN ETTİYSEM AFFEDİN...
CİHAN_sVs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda CİHAN_sVs'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.03.2009, 21:58   #145
BOUN
Usta Yiğido

Alıntı:
CİHAN_sVs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMELİYİMKİ SİVASI VE SİVASSPORU BU SEVİYELERE TAŞIYAN YÖNETİME,TEKNİK HEYETE SONSUZ TEŞEKKÜRLER SİVAS SİVAS OLALI BU KADAR DİLLERDE DOLAŞMAMIŞTI HAKKINIZ YENİLMEZ ASLA BUNU BİLMELİSİNİZ.
TARİH BU KADAR CÖMERT DAVRANMAYACAK SİVASSPORA ELİNİZDE BİR FIRSAT VARDI,VARDI DİYORUM ÇÜNKÜ SİVASIMI SİVASSPORU SEVİYORUM AMA ZİLLETE DÜŞMEYİ HİÇ SEVMEM,HERŞEY PARA ŞAN ŞÖHRET DEĞİLDİR KİMSE BANA DEMESİN FENER BÜYÜK KULÜP BENCE HERŞEY EŞİT,ÇANAKKALE DESTANI DİYE BİR DESTAN VAR BİLİRMİSİNİZ EY SİVASSPORLU FUTBOLCU ABİLERİM VE BÜLENT HOCAM DÜŞMANIN KAT KAT ÜSTÜNLÜĞÜNE RAĞMEN DÜŞMANA TESLİMİ SİLAH ETMEMİŞTİR İMANLI OSMANLI NEFERLERİ KANININ SON DAMLASINA KADAR SAVAŞMIŞTIR BEDRİN ARSLANLARI VE SONUÇ İNANCIN ZAFERİ OLMUŞ ,İMANIN ZAFERİ... ALLAH O YİĞİTLERİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMADI ÇIKARMAZDIDA.ŞİMDİ BANA BUNUN FUTBOLLA NE ALAKASI VAR DİYEBİLİR HERKES,AMA VAR KARDEŞİM HASMINDAN KORKARSAN ÜSTÜNE GELİR EZER SENİ ,NİTEKİM SİVASSPORDA ÖYLE YAPTI BİR KORKAK GİBİ OYNADI İKİ MAÇTADA..HİÇMİ YÜREĞİNİZ YOKTU ABİLERİM NEYİNİZ EKSİK,
ONLAR DAHA İYİ İMKANLAR ALTINDA DEMEYİN,ORAYA İŞSİZ BİR VATANDAŞI KOYUP OYNATSAN YÜREĞİNİ PARÇALAR YİNE EKMEĞİNİN HAKKINI ÇIKARIRDI,
SEN VE SİZ ÖYLE YAPMADINIZ YAPAMADINIZ BÜLENT HOCAM EĞER ADAM GİBİ KAFA TUTUP YENİLSEYDİNİZ FENERE CANINIZ SAĞOLSUN DERDİM AMA BİR KORKAK GİBİ OYNADIK OYSA BİZİM ADIMIZ YİĞİDO ADIMIZI YERİN DİBİNE SOKMAYIN NE OLUR YENİLİN AMA ERKEK GİBİ OYNAYIN SİZ SALDIRIN ONLAR KORKSUN SİZDEN.UMUDUM VARDI ÖNCEDEN AMA ARTIK YOK BİZ HAKETTİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ ,LİDER DEDİĞİN LİDER GİBİ OYNAR EĞER SİVAS BÖYLE KORKAK OYNUYORSA BEN O TAKIMI TUTMUYORUM 2. LİGDE OYNAYIN AMA ERKEK GİBİ OYNAYIN UMARIM BENİ ANLARSINIZ...
DOST ACI SÖYLER DERLER BU MUSİBETLER DERS OLSUN BİZE AMA BİRDAHA BUNLARI YAŞAMAYALIM. EĞER YÜREĞİNİZ VARSA UTANDIRIN BİZİ BARİ ŞAMPİYONLUĞU BÖYLE OYNAYARAK KAÇIRMAYALIM.HERŞEYE RAĞMEN ARKANIZDAYIZ DUA EDİYORUZ DUA EDİN ALLAH İNANANLARIN VE ÇALIŞANLARIN HAKKINI VERİR SEVGİLER SELAMLAR SÜRÇÜ LİSAN ETTİYSEM AFFEDİN...

Önümüzdeki 12 lig maçı ve fenerle Sivas'ta oynayacağımız kupa maçıyla beraber toplam 13 maçımızda çıkın aslanlar gibi oynayın, Bilica gibi oynayın, yüreğinizle oynayın, tarih yazın, çılgınlar gibi sevinelim, sizi omuzlarımızda taşıyalım, Sivas'ta bir meydana hepinizin heykelini dikelim. Sizde bu kalite bu kumaş var, sizde bu yürek var, buralara kadar zaten sizin yüreğinizle ve emeğinizle gelmedik mi?

Haydi Yiğidom! Sevindirin, coşturun, sevinçten ağlatın bizi! Geçirdiğimiz son beş altı günlük kötü periyot, aydınlık yarınların ve doğacak güneşin habercisi olsun! Haydi toparlanın, Sivas olun, Sivasspor olun, Yiğido olun!

Kalksam ve Dirilsem...
Alt 06.03.2009, 11:50   #146
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Maçın yıldızı kimdi ?
Herzamanki gibi Bilica

Maçın en kötüsü kimdi ?
Sedat Bayrak, Deniz'in golü onun hatasindan kaynaklandi.

Maçta göze çarpanlar ?
Mehmet Yildiz'in alinmasi, sanirim bir sakatlik söz konusu olabilir mi acaba ? Böyle bir mantiksiz degisiklik düsünemiyorum

Ne gibi eksiklerimiz var ?
Orta sahamiz iyi mücadele ediyor ama orta sahada halen bir liderimiz yok.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
Ilk yari korakor gecti. Ikinci yari goller vardi ama 3-1'den sonra Sivasspor pek varlik gösteremedi.

Taraftar nasıldı ?
Küfür felan yoktu. Tüm gidenlere tesekkürler
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.03.2009, 16:58   #147
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

iki maçı da malesef stadda izledim,malesef diyorum çünkü radyodan dinlesem bu kadar sinir olmazdım!

kupa maçından sonra da ilk kez bugün siteye giriyorum.maça gelince maçın tek adamı vardı o da tabiki bilica!!!

sezeri ve mehmet yıldızı da ilk maça göre iyi buldum!!!

maçın en kötüsü bülent uygun.balili gibi bir adamı 82. dakikaya kadar klübe de oturtmak resmen çılgınlık.faruk tel tel dökülürken o resmen seyretti.

en sinir olduğum olayda ertesi gün yine iş yerinde alay konusu olmamdı.valla yazık ya,o kadar emek verip gidiyorum o stada ve düştüğüm duruma bakın!!!

yinede desteğe devam,sonuna kadar sivasspor...
Alt 06.03.2009, 20:17   #148
BOUN
Usta Yiğido

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iki maçı da malesef stadda izledim,malesef diyorum çünkü radyodan dinlesem bu kadar sinir olmazdım!

kupa maçından sonra da ilk kez bugün siteye giriyorum.maça gelince maçın tek adamı vardı o da tabiki bilica!!!

sezeri ve mehmet yıldızı da ilk maça göre iyi buldum!!!

maçın en kötüsü bülent uygun.balili gibi bir adamı 82. dakikaya kadar klübe de oturtmak resmen çılgınlık.faruk tel tel dökülürken o resmen seyretti.

en sinir olduğum olayda ertesi gün yine iş yerinde alay konusu olmamdı.valla yazık ya,o kadar emek verip gidiyorum o stada ve düştüğüm duruma bakın!!!

yinede desteğe devam,sonuna kadar sivasspor...

Hocam ruh halini anlayabiliyorum. Ben de lig maçında staddaydım ancak kupa maçında çalıştığım için stada gidemedim. Özellikle staddan 4-2 ile ayrılıp eve geldiğimde resmen çökmüştüm. İki üç günde kendimi zor toplarladım, inan ki gece uyurken bile neredeyse maçın üzüntüsünü yaşadım iki üç gün boyunca. Tabii sonra kupa maçı için umutlandık ama yine hüsran yine acı yine hüzün.

Ancak şimdi düşünüyorum da şöyle diyorum, olsun sağlık olsun, Sivassporumuzun canı sağolsun. Onlar da olmasa kimle gurur duyacağız, bir hafta boyunca hafta sonu oynanacak maçı beklemeyeceksek o haftayı nasıl geçireceğiz, Sivassporumuzun boşluğunu neyle dolduracağız? Bu takım bu aşk bizim. Ben kulübümü seviyorum, toprağımı, renklerimi, Yiğidomu seviyorum. Benim sevdam işte burada. Biz değil, fenere yatanlar, fener için takımının ütüsünü bozmayanlar utansın!

Kalksam ve Dirilsem...
Alt 06.03.2009, 20:21   #149
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1056 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

olanla ölene çare yok..bence bu macı gerıde bırakma zamanı geldı bı sure.
su ankaraspor macından bı kaypsız cıksaydık hayırlısyla..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.03.2009, 16:49   #150
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

su fener maçları hic oynanmasa takımda her kes hoca dahıl fb li herkes bilica haric petkovic de zaladı hatırlattı.........cok üzgunum ....bulent hoca tıyatro gibi izledi ....fenerin gol atmasını bekledi..ikinci yarıda iki orta sahası oyuncu alabilirdi...
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
değerlendirelim, hanİ, kadikÖyde, kardeŞtİ, küfür, maçı, yoktu