Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ''Arzulamadığımız bir skor oldu..''
Alt 06.03.2009, 11:51   #111
mars12
Yeni Yiğido

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mars12 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Arzulamadığımız bir skor oldu..''

Alıntı:
fatihtuztas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hocaya hiç kimse laf atamaz hakkınız yok çünkü.o olmasaydı biz bugün puan tablosunda nerde olurduk acaba.
sizi tebrik ediyorum burda provakasyon yapmak isteyen gsliler oldugunu düsünüyorum iyiki sizin gibi gercek SIVASSPORlular var!!!
mars12 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2009, 11:56   #112
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1500 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Ilk mactaki gibi ikinci macta da gol attiktan sonra cok erken gol yedik. Bu kadar basit hatalar olmamasi lazimdi ama oldu ne yapalim. Henüz kupadan elenmis degiliz. 4 Eylül'de Fenerbahceyi 2-0 imkansiz birsey mi ? Ben Sivasspor'a güveniyorum ve finale cikacagimiza inaniyorum.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2009, 12:53   #113
gala86
Acemi Yiğido

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 gala86 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bülent uygun un simdiye kadar sivasspor a yapdigi hizmet hic tartisilmaz, tek kelimiyelle:Muhtesem

ama son iki macda fenerbahce maci hediye etmesi hic yaksimadi bülent uygun a, adam gibi kadro cikart maci kaybet hic kimse birsey söylemez ama maci fener e hediye ederse hem düsman in daha cok olur, hemde sivasspor u satmis olursun

gecen gazeteki yazi ya da cok sinirlendim, biz 5 yeriz 7 yeriz ama 6 yemeyiz (galatasaray a laf atiyor), biz 7 yeriz 9 yeriz ama 8 yemeyiz (besiktas a laf atiyor), böyle laflar hem düsman cogaltiyor hemde bence rakibi daha da cok motive ediyor
gala86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda gala86'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2009, 13:02   #114
merithan58
Acemi Yiğido

merithan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 merithan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

buraya gelipte Bülent hocaya laf söyleyenlere sesleniyorum. acaba sizin bu tepkiniz Sivassporun yenilmesine mi yoksa febeye yenilmesine mi. bu eleştirileri yazanların neredeyse tamamı ya gsli yada bjklidir. gsye veya bjkye yenilsek bu seferde febeliler suçlayıp eleştirecekti. Gerçekten Sİvassporumuzu desteklemeyenler gelip burada ahkam kesiyor sizin bu takıma laf sözylemeniz için gerçek taraftar olmanız lazım istanbul yalakası değil. zaten istanbul yalakası olmayanlarda Sivasspora ve Bülent hocaya laf söylemez.
merithan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2009, 13:04   #115
merithan58
Acemi Yiğido

Alıntı:
gala86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent uygun un simdiye kadar sivasspor a yapdigi hizmet hic tartisilmaz, tek kelimiyelle:Muhtesem

ama son iki macda fenerbahce maci hediye etmesi hic yaksimadi bülent uygun a, adam gibi kadro cikart maci kaybet hic kimse birsey söylemez ama maci fener e hediye ederse hem düsman in daha cok olur, hemde sivasspor u satmis olursun

gecen gazeteki yazi ya da cok sinirlendim, biz 5 yeriz 7 yeriz ama 6 yemeyiz (galatasaray a laf atiyor), biz 7 yeriz 9 yeriz ama 8 yemeyiz (besiktas a laf atiyor), böyle laflar hem düsman cogaltiyor hemde bence rakibi daha da cok motive ediyor
sen gitte gayse sayfasında yorum yap. gelip burada Sivasspor taraftarı arasına nifak tohumları ekme. sizi eledik diye zoruna mı gitti. korkma biz febeyide eliycez Allah'ın iziniyle
Alt 06.03.2009, 13:09   #116
erdi 58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 erdi 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gelsınler bakalım su fb sıvas kımmı onlara gosterelım ben sıze soyleyım bu sene sampıyonlar lıgınede gıderız bu ıpne fb elerız ok ŞAMPİYON SİVASSPOR
erdi 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2009, 13:19   #117
gala86
Acemi Yiğido

Alıntı:
merithan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen gitte gayse sayfasında yorum yap. gelip burada Sivasspor taraftarı arasına nifak tohumları ekme. sizi eledik diye zoruna mı gitti. korkma biz febeyide eliycez Allah'ın iziniyle

benim köküm sivasli gardas, hemde öyle sivasliyim ki gecen sezon almanyadan sivas galatasaray macina geldim ve 90 dakika sivassporumuzu destekledim ama

biz fener dost olalim diye cok düsman kazaniyoruz buda bizim alehimize olabilir bunu untmayalim
Alt 06.03.2009, 13:28   #118
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
fatihtuztas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hocaya hiç kimse laf atamaz hakkınız yok çünkü.o olmasaydı biz bugün puan tablosunda nerde olurduk acaba.

Saçmalama Biz gerçek Sivassporlularız.şunuda unutma Sivasspordan büyük kimse yok.şahıslar gidicidir yanlız taraftar ve Sivasspor kalıcıdır.
Alt 06.03.2009, 13:28   #119
merithan58
Acemi Yiğido

Alıntı:
gala86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim köküm sivasli gardas, hemde öyle sivasliyim ki gecen sezon almanyadan sivas galatasaray macina geldim ve 90 dakika sivassporumuzu destekledim ama

biz fener dost olalim diye cok düsman kazaniyoruz buda bizim alehimize olabilir bunu untmayalim
Bizim fenerle dost olma gibi bir çabamız yok. Ama başkanımız febe kongre üyesi teknik direktörümüz eski febeli. Ama bu durum bizim febeye bilerek yenildiğimizi göstermez. futbolcularda mı febeli peki. onlar neden oynayamadı. şansızlık yaşadık yenemedik. İnsanları bu kadar kolay zan altında bırakamayız. Hemen yafta vuramayız. O futbolcular ve teknik heyet ile yönetim canını dişine takıp Sivassporu bugünlere taşıdı. kısıtlı imkanlarla. buraya kadar gelmişkende sadece bizim futbolcularımız ve teknik heyetimiz değil hiç kimse rakibine maç satmaz. zaten gerçekten Sivasspor taraftarı olsa bu takıma minnet duyar eleştirmez. 4 yılda 2 kez kafaya oynamak herkesin harcı değil. hala şampiyonluk şansımız varken bu köstek olma durumu nerden çıkıyor düşünün bakalım. Saraçoğlunda Gaysede 4-1 yenildi GAysedemi yattı söyleyin bakalım
Alt 06.03.2009, 13:35   #120
gala86
Acemi Yiğido

Alıntı:
merithan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizim fenerle dost olma gibi bir çabamız yok. Ama başkanımız febe kongre üyesi teknik direktörümüz eski febeli. Ama bu durum bizim febeye bilerek yenildiğimizi göstermez. futbolcularda mı febeli peki. onlar neden oynayamadı. şansızlık yaşadık yenemedik. İnsanları bu kadar kolay zan altında bırakamayız. Hemen yafta vuramayız. O futbolcular ve teknik heyet ile yönetim canını dişine takıp Sivassporu bugünlere taşıdı. kısıtlı imkanlarla. buraya kadar gelmişkende sadece bizim futbolcularımız ve teknik heyetimiz değil hiç kimse rakibine maç satmaz. zaten gerçekten Sivasspor taraftarı olsa bu takıma minnet duyar eleştirmez. 4 yılda 2 kez kafaya oynamak herkesin harcı değil. hala şampiyonluk şansımız varken bu köstek olma durumu nerden çıkıyor düşünün bakalım. Saraçoğlunda Gaysede 4-1 yenildi GAysedemi yattı söyleyin bakalım
cok yanlis bir kadro cikti 2 maca, yok yanlis degisiklikler yapdildi

ilk macda alex güle oynaya maci aldi, sedat in ayagini kiracakdi neden ikinci macda buna önlem alinmadi ve alex a karsi sert oynamadik

Etiketler
arzulamadığımız, oldu, skor