bir burukluk olması normaldir.ben bile kombine bilet sahibi olmama rağmen gitmeyerek protesto etmeyi düşünmüştüm.ama sonra gideyim dedim.sivassporun yenilmesi değil insanların zoruna giden.yenilme biçimidir buruklaştıran.birde gidilir gidlmez kalkıp hakaret etmenin anlamıda yoktur.Yok sivasspor sivasa çokmuş diye ne biçim sözler bu sözler katılmayı teşvik edici sözler değil.
bir burukluk olması normaldir.ben bile kombine bilet sahibi olmama rağmen gitmeyerek protesto etmeyi düşünmüştüm.ama sonra gideyim dedim.sivassporun yenilmesi değil insanların zoruna giden.yenilme biçimidir buruklaştıran.birde gidilir gidlmez kalkıp hakaret etmenin anlamıda yoktur.Yok sivasspor sivasa çokmuş diye ne biçim sözler bu sözler katılmayı teşvik edici sözler değil.
hepimizin icinde vurukluk var ama baca gitmemekle poretosto olmaz takimin motivasyonunu bozar
Bu Konuda FANATIK YIGIDO'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bir kaç maça bakıp takıma kesinlikle küsmeyin o zaman galatasaray ligin son sırasındaki takımdan kendi sahasında 5 yedi ama herkes desteğini artırıyor bizde kesmemeli aksine ARTIRMALIYIZ ARKALARINDA OLDUĞUMUZU BİLMELİLER..
SIVASSPORUMUZ NE YAPTIGINI DISARIDAN UYE OLUP MORAL BOZMAYA CALISANLARA SORMAYACAKTIR GEREK YONETIMIMIZ GEREK HOCAMIZ GEREKSE FUTBOLCULARIMIZ BIZ NE YAPTIGIMIZI BILIYORUZ ARADIGINIZI BURADA BULAMAYACAKSINIZ HER TAKIM KAYBEDIYOR INSALLAH BIR AN ONCE TOPARLANIP HAVLAYANLARIN SESINI KESECEGIZ
hep destek tam destek.takıma kızgın olan arkadasların ben evde oturmaya gonullerının elverecegıne ınanmıyorum.. bana kalırsa maca gıtme ımkanı varken gıdıp desteklemeyen arkadasların baskanımıza ve bulent hocamıza maca asılmadılar deme hakkı kalmıcak bence.. bu arada bulent hoca ve futbolcuların forumu takıp ettıklerınıde bılıyorum..ılgılı dusuncelerı gorduklerını sanıyorum.. sıtemler bı tarafa bırakılıp destege devam arkadaslar..bıze bu yakısır..
Hemşerilerimizin şevki kırılmış olabilir.Ama iyi günde de kötü günde de takımımızı desteklemek lazım ben hemşerilerimizin stadı doldurcagına yürekten inanıyorum.Elimde olsa bende gelmek isterdim ama sakaryada oturuyorum..