konuşmayın .logonun ne olduğunu bilip bilmeden akıl vermeyin.kesin sesinizi.ÖZÜR Dİ-LE-YE-CEK o kadar.Gitsin fb nin logosunu tekmelesin biraz yüreği varsa.
konuşmayın lan.logonun ne olduğunu bilip bilmeden akıl vermeyin.kesin sesinizi.ÖZÜR Dİ-LE-YE-CEK o kadar.Gitsin fb nin logosunu tekmelesin biraz yüreği varsa.
lanlu lunlu konuşma sinirlenmiş cama vurmuş sen onun yerinde olmadığın için bilip bilmeden zırbalama daha dün otelde grur duyordun cama vurdu diye yayagara yapma adam şampiyonluğa oynayan takım yapdı sitres sinir olamazmı
konuşmayın .logonun ne olduğunu bilip bilmeden akıl vermeyin.kesin sesinizi.ÖZÜR Dİ-LE-YE-CEK o kadar.Gitsin fb nin logosunu tekmelesin biraz yüreği varsa.
BANA BAK ARTİST ÖYLE LANLI LUNLU KONUŞMA KESERLER SENİN ÇENENİ SİVAS HALA LİDER VE BU TAKIMIN BURADA OLMASININ SEBEBİ BÜLENT UYGUNDUR SENİN GİBİ LAVUKLAR YÜZÜNDEN İÇTEN YIKILMAZSA YİNE LİDER KALACAKTIR
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yiğido 07'a Teşekkür Ediyor...
BANA BAK ARTİST ÖYLE LANLI LUNLU KONUŞMA KESERLER SENİN ÇENENİ SİVAS HALA LİDER VE BU TAKIMIN BURADA OLMASININ SEBEBİ BÜLENT UYGUNDUR SENİN GİBİ LAVUKLAR YÜZÜNDEN İÇTEN YIKILMAZSA YİNE LİDER KALACAKTIR
gelsene yenersahin@live.com adresimi ekle.gel msn de artis de bana.bekliyorum orda konuşalım burda kısa kesilir.
gelsene yenersahin@live.com adresimi ekle.gel msn de artis de bana.bekliyorum orda konuşalım burda kısa kesilir.
sen iyice zırbaladın msn yi bırak ben sana yakınım sen bana adresini yaz yada tarif et bana mesaj at geleyim sana bülent hocayı tarif edeyim azcık yüreğin varsa 05363629458 ben burdan sana daha cevap vermem sende verme teli yazdım bekliyorum beşevler yarı saat sürmez gelirim varsa yüreğin bekliyorum
sen iyice zırbaladın msn yi bırak ben sana yakınım sen bana adresini yaz yada tarif et bana mesaj at geleyim sana bülent hocayı tarif edeyim azcık yüreğin varsa 05363629458 ben burdan sana daha cevap vermem sende verme teli yazdım bekliyorum beşevler yarı saat sürmez gelirim varsa yüreğin bekliyorum
ne beşevleri abi.yüz yüze konuştuk senle de.ne yapacaksın beni mi döveceksin.ben bununla mı korkutuyorsun.elazığdayım ben.benim adresimi bilen bilir.
YÜRÜ GİT ÇOLUK ÇOCUKLA UĞRAŞMAM BEN AMA FAZLA KAŞINIYOSUN KENDİNE GEL YOKSA GETİRİRLER
gelsene madem çocuğum,madem sende o güç var gelsene konuşarak beni yola getir.ne oldu güvenemiyormusun kendine.madem hangimiz daha fazla taraftar hadi gel konuş.