HADİ YAPALIM DENİNCE YAPILACAK BİR İŞ OLMADIGINDAN BEN YAPARIM DİYEMİYORUM... AMA SEN ZATEN İŞ ARIYORDUN BAK SANA İŞ İŞTE
[SIZE=3]yok emmicim bana göre bi is degil radyo isi. bende türkce yok bi kere. yani türkcem pek iyi degil sonra ben hic bir sarkiciyi tanimam. isimlerini bile aklimda tutamam. yok yok bana göre cidden degil bu is. sen iyi yaparsin ama [/SIZE]
Arkadaslar bu is artik cok zor eskiden yani bundan 10 yil once cok kolaydiş ama artik radyo ve tv kurmak cok zor kaldiki bu is icin cok saglam finansman bulmak gerek yerel tvlere bakin artik klip yayinlayamiyorlar. Insallah saglam bir finansor bulursaniz bu is cozulebilir ama cok zor ciddi bir yatirim ama yasal olmayan yollarla yapilacaksa hm cok kolay hemde cok riskli (lisede elektronik bolumundeydim fm verici yapmistik cok zor bir olay degil) tabi buda macera arayan coluk cocuk isi olmaktan oteye gidemez o ayri mesele.
ÇIT ÇITÇIMISIN TARAFTARMISIN MUSTAFA ABİ SEN MANYAKMISIN ALEMDE TEKSİN DEĞİLŞİLMEZSİN MUSTAFA ABİ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN ... YAKIŞIR MUSTAFA ABİYEDE DJJ LİKKKKK...
benim kendi int sitemd int radyosu var bu sityede acıla bilir vede gerekli bence cok ii olur yoneti arklara sesleniyorum dj lagzımsa ben yaparım veya kurulumu herseyi ayarlarım server felanda bidusunun
MRB EREN KARDEŞ GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK BÜTÜN DOSTLAR SENİN GİBİ OLSA BURDA SİZLERİ TANIDIĞIMA ÇOK SEVİNİYORUM HERŞEY SİVAS İÇİN BU KADAR TATLI BİR ARKADAŞIM OLDUĞU İÇİN GURUR DUYUYORUM KENDİMLE BRAVO EREN KARDEŞİM CANIM BENİM HELAL SANA SANA YAZMAYA KELİMELER YETMEZ O KADAR TATLISINKİ RADYONDA ÇOK GÜZEL BAŞARILAR DİLERİM TEKRAR ELİNE SAĞLIK CANIM KARDEŞİM
RADİO 1967 SİVASLININ VE SİVASIN KANALI GURUR DUYUNACAK BİR KANAL OLACAKSIN