Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 28.09.2005, 12:47   #31
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ben bu cirkin olayi Televizyonda gördüm cok üzüldüm.Arif kardesime 1967 Genc Taraftarlar Dernegine ve Spor camiasina gecmis olsun diyor,bu muameleyi yaptiran ve yapanlari kiniyorum.Spor camiasi dedim gayesi sadece sehrinin takimi desteklemek olan Arif kardesimizin holiganlikla uzaktan yakindan alaksi yok.Insallah bu cirkinlikler son bulur.
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2005, 13:01   #32
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 994 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Biz bu siteden Kayserililere bol bol kardeşlik ve dostluk mesajları önderdik. Sağolsun bir kaç Kayserili arkadaş gerçekten sağduyulu çıktı. Onlara buradan sevgilerimi gönderiyorum.

Ama iş Kayseri Erciyes kulüp yöneticilerine ve Kayseri emniyetine gelince işin rengi değişiyor. Onları şiddetle kınıyorum. Demek ki Erciyes yönetimi ve Kayseri polisi geçen yıl Diyarbakırdaki Diyarbakır-Fenerbahçe maçındaki gibi taraftar istiyor. Kusura bakmasınlar biz öyle olmayız ama böylelerinede vuran kıran taraftar yarıyormuş bunuda böylece öğrenmiş olduk.

Ayrıca Arif arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Sana böyle davrananların Allah belasını versin. Daha ne diyeyim....

Kayserili dostlara gelince onlarda dostluklarını kanıtlamak istiyorlarsa bu muameleden en az bizim kadar rahatsız olduklarını kendi yönetimlerine bildirirlerse o vakit kendileriyle dost olduğumuza biz de emin olabiliriz.
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
KAYSERİSPOR KULUBUNU KINIYORUZ
Alt 28.09.2005, 13:31   #33
efsanedavulcu
Yiğido

efsanedavulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 efsanedavulcu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart KAYSERİSPOR KULUBUNU KINIYORUZ

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı
[size=4]BİZ SENELERDİR SİVASSPOR UN MACLARINA GİDEN İNSANLARIZ...BEN 30 YASINDAYIM İLK DEFA BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞTIM!..
OLAY NE??

KAYSERİSPOR KLUBUNUN VERMİŞ OLDUGU KARAR,DEPLASMAN TARAFTARININ HİÇ BİR STAD DA GÖRMEDİĞİ MUAMELE İLE KARSILASTI...KENDİ TARAFTARI DAVULUNU,PANKARTINI İÇERİYE ALDI VEDE DAVULUNU ÇALDI!...
BİZİM TARAFTARA GELİNCE DAVULUMUZU,DERNEĞİMİZİN PANKARTINI VE SİVASSPOR COM UN DEV BAYRAĞINI AÇTIRMADILAR VE DAVULUMUZU ÇALMAMIZA İZİN VERMEDİLER...PANKART VE DAVUL YÜZÜNDEN TARAFTARLARIMIZDAN BİRİ İNSANIN HAYVANA YAPMAYACAĞI MUAMELEYİ UYGULADILAR...ARKADASIMIZIN SU ANDA HER TARAFI MORLUK İÇİNDE!..
BU YÜZDEN KAYSERİ KLUBU NUN VERMİŞ OLDUGU BU KARARI ŞİDDETLE VE ESHEF LE KINIYORUM!..
HERKES YÖNETİCİ OLUR AMA YÖNETİCİLİK GOREVİNİ YERİNE GETİREBİLMESİ ÖNEMLİ!..
BURDAN ARKADAŞIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUZ...
[/size]
BİZ NE EMEKLER VEREREK DEPLASMAN MACINA GIDIYORUZ ORDA BOYLE SAYGISIZLIKLA KARSILASIYORUZ POLISLERIN BIZE KARSI TUTUMU COK SERTTI

Konu efsanedavulcu tarafından (22.12.2005 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir..
efsanedavulcu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2005, 13:55   #34
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

helal olsun sıze 1967 genc taraftar dernegı ben istanbul uyesı olarak sızınle gurur duyuyorum deplasman macında sıze yapılan tamammen saygısızlıktı ama onemlı olan bızım oraya gıdıp kendımızı gostermemızdı onuda sayenızde basardık verdıgınız emeklerden dolayı cok tesekkurler
Alt 28.09.2005, 15:05   #35
cepdoktoru38
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cepdoktoru38 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart ah ahhhhhh

BEN OLAYA YİNE OBJEKTİF BAKIYOR VE YORUMLARIMI BUNA GÖRE YAPIYORUM.
ÖZELLİKLE BİZANS TAKIMLARI KAYSERİYE GELDİKLERİNDE ÇARŞAF ÇARŞAF PANKART ASIYORLAR.ERCİYES BJK MAÇINDA BÖYLE OLDU ADAMLAR NERDEYSE İLKOKUL PANKARTI AÇACAKLARDI.VALLA BİZ ÇILGINLAR38 VE SİTEGRUBU38 DİYE KENDİ EVİMİZDE PANKART AÇAMIYORUZ.
VE BU PANKART OLAYINI HER HAFTA GÜNDEME GETİRİYORUZ AMA NAFİLE...
AMA NEDEN BİZANS TAKIMLARI GELDİĞİNDE ADAMLAR AÇIYORDA SİVAS GELDİĞİNDE OLAY ÇIKIYOR İNANIN SİZİN KADAR BENİMDE ZORUMA GİDİYOR.
ARKADAŞLAR SİVASSPOR SÜPER LİGE YENİ ÇIKTI BU LİGİN ATMOSFERİ ÇOK FARKLI BİZ YILLARDIR ASANSÖR OLMAMIZIN SEBEBİ HEP HAKSIZLIKTANDIR.
cepdoktoru38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
rövanş...
Alt 28.09.2005, 15:22   #36
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart rövanş...

ARKADAŞLAR BU MAÇLARIN SİVAS I DA VAR...
BİZDE AYNI MUAMELEYİ ONLARA YAPARIZ...
DEMİRİ DEMİRLE KESMEK GEREKİYOR...
KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KALMASIN...
kakikli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2005, 15:24   #37
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
kakikli Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR BU MAÇLARIN SİVAS I DA VAR...
BİZDE AYNI MUAMELEYİ ONLARA YAPARIZ...
DEMİRİ DEMİRLE KESMEK GEREKİYOR...
KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KALMASIN...
GARDAŞ GÜZEL DİYONDA KAYSERİ SEYİRCİDEN BİŞEY GÖRMEDİK SADECE OLAY GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN KAYNAKLANIYOR HEM BİZ YİĞİDOLARA YAKIZMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ....
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
sivasspor taraftarını kimse sindiremez....
Alt 28.09.2005, 20:22   #38
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1310 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen runter sivasspor taraftarını kimse sindiremez....

[SIZE=3]www.sivasspor.com'un değerli üyeleri sizlere kayseri'de bize karşı yapılan kışkırtma politikasını özetlemek istiyorum ...önce sivasspor taraftarının olay çıkarması için ellerinden gelen her şeyi yaptılar..pankart astık kaldırttılar davul soktuk stadyuma çaldırtmadılar.
en son bizim bir arkadaşımızı polis gözaltına aldı ortada hiç bir şey yokken biz sivasspor.com'un bayrağını asmakla meşgulken arkdaşımızı tek yakaladılar ve stadyumdan dışarı çıkarıp göz altına aldılar.. taraftarın nabzını ölçtüler eğer ki stadyumda ki 5 bine yakın sivasspor taraftarı tepkisini koysaydı büyük olaylar çıkacak tı...sonra da suçlu sivasspor taraftarı olacaktı...kayseri'de sivasspor taraftarı çok duyarlı davrandı...daha yazılacak çok a normal olaylar varda o da bize kalsın....:(
[/SIZE]
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2005, 20:39   #39
1967_Dernek_Ayhan
Tecrübeli Yiğido

1967_Dernek_Ayhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Ayhan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
[SIZE=3]www.sivasspor.com'un değerli üyeleri sizlere kayseri'de bize karşı yapılan kışkırtma politikasını özetlemek istiyorum ...önce sivasspor taraftarının olay çıkarması için ellerinden gelen her şeyi yaptılar..pankart astık kaldırttılar davul soktuk stadyuma çaldırtmadılar.
en son bizim bir arkadaşımızı polis gözaltına aldı ortada hiç bir şey yokken biz sivasspor.com'un bayrağını asmakla meşgulken arkdaşımızı tek yakaladılar ve stadyumdan dışarı çıkarıp göz altına aldılar.. taraftarın nabzını ölçtüler eğer ki stadyumda ki 5 bine yakın sivasspor taraftarı tepkisini koysaydı büyük olaylar çıkacak tı...sonra da suçlu sivasspor taraftarı olacaktı...kayseri'de sivasspor taraftarı çok duyarlı davrandı...daha yazılacak çok a normal olaylar varda o da bize kalsın....:(
[/SIZE]
HELAL OLSUN SANA HELAL OLSUN
1967_Dernek_Ayhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
SIDDETLE KINIYORUM
Alt 28.09.2005, 21:47   #40
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen SIDDETLE KINIYORUM

ARKADASIMIZA YAPILAN BU CIRKIN OLAYI SIDDETLE KINIYORUM.

ARIF KARDESIMIZE VE 1967 TARAFTARLAR DERNEGINE GECMIS OLSUN DILEKLERIMI GÖNDERIYORUM.

BIZLER SIVASSPOR TARAFTARI OLAN, SPORUN SEVGI BARIS VE KARDESLIK OLDUGUNU ICIMIZE SINDIRMIS INSANLARIZ.

SITEMIZLER SÜREKLI RAKIP TARAFTARLARINA SEVGI VE DOSTLUK MESAJLARI GÖNDERMEKTEYIZ. TABIIKI KOMSUMUZ OLAN KAYERI ERCIYES TAKIMINIDA HEP DOSTLUK MESAJLARI GÖNDERMISIZDIR.

BIZLER BURADA SÜREKLI RAKIP TARAFTARLAR ILE NASIL DAHA IYI DIYALOG ICERISINE GECELIM DIYE DÜSÜNÜRKEN, KAYSERIDE BU TÜR OLAYIN YAPILMASI BIZLERI SIVASSPOR CAMIASINI DERINDEN YARALAMISTIR.

HELE HELE BUNU ORGANIZE OLARAK YAPIYORLARSA, KAYSERI ICIN COK BÜYÜK BIR AYIP VE TAMAMIYLA REZIL BIR OLAYDIR.

HERSEYE RAGMEN, BIZIM TARAFTARLARIN DUYARLI DAVRANMALARINI VE CENTILMENCE STADDAN AYRILMALARINI KUTLUYORUM
KENDILERI SIVASSPOR CAMIASINA ADINA COK BÜYÜK BIR CENTILMENLIK ÖRNEGI SERGILEMISLERDIR.

SIZLER BU SEKILDE OLDUGUNUZ SÜRECE SIVASSPOR SIZLERLE HEP GURUR DUYUCAKTIR.

BU TÜR OLAYLARA RAGMEN DEV BAYRAGIMIZIDA ACTIGINIZ ICIN SIZLERI KUTLARIM.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla