Cevap: Sivas Alır Çünkü ...
SİVAS BU MAÇI ALMALI !
Kağıt üzerinde maçı alırız. Bunn söylemesi çok kolay ama karşımızda ki takım da medyayı, basını, Federasyonu , MHK'yı ve taraftar kitlesini arkasına almış, şampiyonluk yolunda ki 2 İstanbul takımını ekarte etmiş ve şampiyonluğu isteyen bir takım. Ki, tecrübeleri bizden kat be kat daha fazla. Bizim en büyük avantajımız sadece sahamızda oynuyor olmamız ve birde yüreğimiz.
Sivasspor, bu taraftar için, Anadolu için, dost-düşman için, Süper Ligde devrim için, başkanımız için ve Bülent Uygun için bu maçı almalı.
MAÇI NASIL ALIRIZ?
Nasıl alır?'a gelince de 1. yarıda ki SİVASSPOR gibi, kora kor, sahanın yer her yerinde basan, alan daraltan, kademeye giren ve ileride çabuk çoğalan oyun tarzımıza dönersek, topu Mehmet Yıldız ile hep ileride tutarsak ve sürekli rakip ceza alanında rakibi hataya zorlarsak MAÇI KAZANIRIZ. Çünkü etkili gol ayaklarımız var. Balili, Kamanan, Mehmet Yıldız, Tum, Musa, Sezer, Mohamed. Hepsi de kaliteli golcü. İnanıyorum ki 2-0 veya 2-1 için gerekli gollerden ikisini bu futbolculardan ikisi atacaktır.
TARAFTARA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR
Taraftarlarımız bu maçta her zamankinden farklı görüntü vermeli, 90 dakika boyunca hep destek vermeli. Tezahürat yapamıyorsak bile dediğim gibi Beşiktaş sahaya çıktığı andan itibaren, topa her değdikleri anda sürekli ISLIK ÇALARAK, onların motivasyonunu bozalım. Rakibe asla ve asla KÜFÜR ETMEYELİM ama çiçek falanda VERMEYELİM.
Ben inanıyorum ki, bu maçı o zaman alırız. Haydi SİVASSPOR'um, haydi YİĞİDOLAR bugün ZAFER GÜNÜ, Gazamız mübarek olsun !
AYK
|