evt yaa tum süper bi oyuncu mücadelesiyle oyunuylaa helal olsun
ben beğenmiyrum maalesef tum'u çünkü varlığı yoklugu bir oyunda resmen bir kişi eksik oynuyoruz. hele o ankara maçında kafayı yedim yani. ve murat erdoğan bence iyi adapte oldu takıma tecrübesi ve tekniği oldukça yeterli. bence50-60 dakika onunla iyi gider
Ne murat erdoğan ne muhammed ali Tum oynasın ortada.
AYNEN KATILIYORUM HEMSEHRIM BIZE EN COK ZARAR VEREN IKI FUTBOLCU MURAT ERDOGAN VE MOHAMMET ALI
INSALLAH ONLARA YER VERMEZ HOCA TAKIMA ZARARDAN BASKA BIRSEY VERMIYORLAR
MURAT ERDOGAN KESINLIKLE OYNAMASIN OYUN DUZENIMIZI BOZUYOOO
SANADA KATILIYORUM HEMSEHRIM COK NET BIRSEKILDE SIVASSPOR A ZARAR VERMISTIR IKINCI YARIDAKI DUSUSUMUZUN SEBEPLERINDEN BIRIDE MURAT ERDOGANIN OYUNU ALT UST ETMESINDENDIR
murat erdoğan kesinlikle oynamamalı. sivasspor koşan bir takım. murat erdoğan tecrübeli bir futbolcu ama koşan bir futbolcu değil, takım düzenimizi bozuyor. kendisinin koşmaması diğer futbolcularımızın koşma hırsını söndürüyor. ben Tum'un orta alanda çok daha iyi işler başarabileceğine inanıyorum.
ANLASILAN HEPIMIZ AYNI FIKIRDE BIRLESIYORUZ NEDEN BUNU HOCA GORMEK ISTEMIYOR HALA MOHAMET VE MURAT ERDOGAN A YER VERIYOR ANLAMIS DEGILIM
BENDE DIGER YIGIDOLAR GIBI MURAT ERDOGAN VE MOHAMMET ALININ SIVASSPORUN OYUN YAPISINA UYMADIGINI DUSUNUYORUM VE GORUYORUZ TUM HERKES BUNU GORUYOR VE SOYLUYORKEN NEDEN BULENT HOCA BUNLARDA ISRAR EDIYOR INSALLAH BU YANILISTAN DONERIZ VE BESIKTAS MACINA BU FUTBOLCULARA YER VERMEYIZ