Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Umudumuzu Yitirmedik
Alt 27.03.2009, 22:28   #61
Ertugrul
Gast

Standart Cevap: Umudumuzu Yitirmedik

Sivasspor Yönetim Kurulu seçim çalışmaları nedeniyle Kahmaranmaraş΄ın Göksun İlçesine bağlı Çağlayancerit beldesinden helikopterle dönerken helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, BBP İl Başkanı Erhan Üstündağ, BBP İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, İHA Sivas Muhabiri İsmail Güneş, BBP Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Çetinkaya ile helikopter pilotu Kaya İstektepe΄nin ölümünden duydukları üzüntüyü mesajla dile getirdi.

Yönetim Kurulu “Türk Dünyasının sevilen ismi, BBP Genel Başkanı ‘Adam gibi Adam’ hemşehrimiz BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, BBP İl Başkanı Erhan Üstündağ, BBP İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, İHA Sivas Muhabiri İsmail Güneş, BBP Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Çetinkaya ile helikopter pilotu Kaya İstektepe΄nin ölümünü üzüntüyle öğrendik. Acımız çok büyük. Türk Milleti΄nin başı sağ olsun” denildi.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.03.2009, 01:28   #62
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

MALLESEF İÇLERACISI BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ HERŞEY İŞTE BÖYLE DEVLETİN ZAFLARI AMA BUNDAN SONRA BU ÜLKE MUHSİN BAŞKANIN KIYMETİNBİLECEK AMA COK GEC ARTIK YOK SIVASLILARDA ARTIK OYUNU İSTER ,,A K P ,YE İSTERSE ,PKK,YA VARSİNLER FARKETMEZ ARTIK O YOK
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2009, 01:51   #63
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Muhsin Yazicioglunun ailesine ve onu bütün sevenlere ALLAH sabir versin,ALLAH o nur yüzlü güller yüzlü insanin ve kazada hayatlarini kaybeden diger arkadaslarin mekanini cennet eylesin
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2009, 02:41   #64
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu 6 kişiyi taşıyan helikopteri düşmeden 5 dakika önce gördüğünü söyleyen Veli Emek, "Yetkilileri yanlış yerde aradıkları konusunda uyardım ama beni dikkate almadılar" dedi.

20 yıldır Fransa'da yaşadığını belirten Emek, tatil için Türkiye'ye gelrdiğini belirterek, helikopteri düşmeden 5 dakika önce 15.40'ta gördüğünü, 15.45'te helikopterin düştüğünü öğrendikten sonra 112 ve 155'i arayarak nereye düştüğü hakkında bilgiler verdiğini ancak dikkate alınmadığını ileri sürdü.

Aramaların yanlış bölgelerde yapıldığını öğrendikten sonra yine yetkilileri aradığını ve yanlış yerde arama yapıldığını söylediğini belirten Emek, ancak yine dikkate alınmadığını öne sürdü. Emek şunları söyledi:

"Maalesef bizi dikkate almadılar. Tam olarak Merk bölgesinde, Göksun istikametine, yani baktığımız zaman Göksun istikametine gidiyor. Ve Göksun'da aramalarına başladıklarında, ben yanlış olduğunu, yanlış yerde aradıklarını söyledim, maalesef bizi dikkate almadılar. Ben Ilıca bölgesinde aranmasını söyledim. Televizyoncular benle irtibata geçtiler, ben yanlış yerde olduklarını, yetkili kişileri bilgilendirmeleri için söylemiştim ve maalesef yine dikkate alınmadık."

Helikopteri gördüğü anda bir arkadaşıyla telefonla görüştüğünü söyleyen Emek; "O arada ben bir arkadaşla görüşüyordum, 15.40 civarlarında. Dedim 'ya ne kadar güzel bir memleket. Üstümüzden helikopter geçiyor kıpkırmızı, yer bembeyaz" Bunu kendimiz söylüyoruz ve 5 dakika sonra maalesef bu olay yaşanıyor. Ama yetkililer 112, 155 yani sanki dalga geçercesine bizi niye aradınız gibisine dikkate almadılar" ifadelerini kullandı.
İHA

Korucu Selim Işık, şunları söyledi:
"Kaza olduğu gün saat 15.15 civarı Sisne köyü yakınlaırnda köylüler büyük bir ses duymuş. Köyden Yaşar Özhan bana iletti. O bölgeye gittik, kayalıkların üzerinde çamlar arasında bir enkaz gördük. Kablo kokusu geliyordu. Sonra kurtuldular diye duyduk. Tipi de olunca döndük. Sonradan bulunmadığını öğrendik, bunun üzerine ertesi gün Göksun'da Büyük Birlik Parti yöneticisi Kemal Yavuz ile Muhsin Bey'e bildirdik gördüğümüzü. Genel Merkez'e de izah ettim. Bu bölge aranmayınca Başbakan geldiğinde korumalara da iletildi. Ama kendisi ile irtibat kuramadık. Orası 2 bin metre yükseklikte bir yer. Bu sabah 05.00'te tekrar o bölgeye çıktık. 500 metre kadar yaklaştık. Pervane kopmuştu. Çok zor bir yer. Kayanın başı, çamlık. Çok yorulmuştuk, döndük."

DHA

Bu haber altında,tek kelime ile adına kriz masası denilen masanın ne amaçla kurulup çalışma yaptığını merak ediyorum.
Bu haberi bile okurken kanımın donduğunu,bir insana verilen degerin ne kadar ucuza alındığını hayretler içinde takip ediyorum.
Açıklamalrını özellikle bu beyan doğrultusunda,112 ve 155 kayıtlarının dikkate alınıp alınmadığınıda merak ediyorum.
Zaafiyeti olanları yargı önünde görmek istiyorum.
Alt 28.03.2009, 08:59   #65
handsome5867
Yiğido

handsome5867 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 handsome5867 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ömrü çileyle bilendi,
Pes etmedi, hep direndi
Garip dostu dağ gönüllüm
Hem yiğitti, hem erendi.

Sen vuslata erdin amma
Gönülleri sarar methin ALLAH RAHMET EYLESİN
handsome5867 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2009, 09:53   #66
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cactuss58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bana kımse aksılıklerden zorluklardan bahsetmesın!!! herkes elını vıjdanına koysun sorsun kendı kendıne..o helıkopterın ıcınde başbakan olsa ne olurdu?
butun medya bır hıkayedır gıdıyor.. ben sahsen bunu yemıyorum... aklıma gelen sey cokda sımdıden felaket tellalıgı yapmak ıstemıyorum..bu kadar ınsanın duası hatrına ınsallah allah yardımcısı olur Muhsın Yazıcıoglunun..
HERSEYI NET GORDUK GARDASIM HAKLISIN ASLA UNUTMAYACAGIZ BU YASANANLARI ONURLU BASKAN GIDERKENDE BIZE BUYUK IBRETLER BURAKTI ONA YAKISAN I YAPACAGIZ INSALLAH MEVLAM MEKANLARINI CENNET ETSIN
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2009, 09:55   #67
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
gül5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana anlatacak nelerimiz var bir bilsen şimdi SEN
İçimizde umutsuzluklar çoktan çökmüş,
SENİ ARIYORUZ BAŞKANIM

Herkez kendini sürgün eyledi gelsende görsen şimdi SEN
Umutlarımız keşkelerimiz bitmiş çoktan,
SENİ ARIYORUZ BAŞKANIM

Yok!! yok!!.İçimizde geç kalınmışlığın çaresizliği SEN
Yarım kaldı şiir'lerin ve sözlerin
SENİ ARIYORUZ BAŞKANIM

İtiraza bile hakkımız yok öylesine senin doğrundayız
ve göz yaşlarımızda yarım kaldı
SENİ ARIYORUZ BAŞKANIM

Üşüyorum dedinizya!''Kapatmayın pencereleri dedinizya,
elimizde olsa bu sevgi seli bu geride bırakılan hayatta ve bunun dışında.
'Bizler sevgimizle, senin yanındayız ısıtmaya 've' penceredeki güneşiniz olmaya,

Bu yazı Mühsin bey için DUA'LARIMZ SENİNLE
YUREGINE SAGLIK KARDESIM AYNI DUYGULARLA MEKANLARI CENNET OLSUN
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2009, 14:19   #68
gala86
Acemi Yiğido

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 gala86 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

neden halen tek bir resim yok enkazdan???? neden??????? cok karisik isler dönüyör

sivasli hemserilerim size almanyadan sezleniyorum, baskanimiz muhsin yazicioglu nun emaneti BBP ye yarin oyunuzu verin ve ona olan sevigimizi hic yoksa böyle gösterelim

allah rahmet eylesin
gala86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2009, 16:25   #69
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu 6 kişiyi taşıyan helikopteri düşmeden 5 dakika önce gördüğünü söyleyen Veli Emek, "Yetkilileri yanlış yerde aradıkları konusunda uyardım ama beni dikkate almadılar" dedi.

20 yıldır Fransa'da yaşadığını belirten Emek, tatil için Türkiye'ye gelrdiğini belirterek, helikopteri düşmeden 5 dakika önce 15.40'ta gördüğünü, 15.45'te helikopterin düştüğünü öğrendikten sonra 112 ve 155'i arayarak nereye düştüğü hakkında bilgiler verdiğini ancak dikkate alınmadığını ileri sürdü.

Aramaların yanlış bölgelerde yapıldığını öğrendikten sonra yine yetkilileri aradığını ve yanlış yerde arama yapıldığını söylediğini belirten Emek, ancak yine dikkate alınmadığını öne sürdü. Emek şunları söyledi:

"Maalesef bizi dikkate almadılar. Tam olarak Merk bölgesinde, Göksun istikametine, yani baktığımız zaman Göksun istikametine gidiyor. Ve Göksun'da aramalarına başladıklarında, ben yanlış olduğunu, yanlış yerde aradıklarını söyledim, maalesef bizi dikkate almadılar. Ben Ilıca bölgesinde aranmasını söyledim. Televizyoncular benle irtibata geçtiler, ben yanlış yerde olduklarını, yetkili kişileri bilgilendirmeleri için söylemiştim ve maalesef yine dikkate alınmadık."

Helikopteri gördüğü anda bir arkadaşıyla telefonla görüştüğünü söyleyen Emek; "O arada ben bir arkadaşla görüşüyordum, 15.40 civarlarında. Dedim 'ya ne kadar güzel bir memleket. Üstümüzden helikopter geçiyor kıpkırmızı, yer bembeyaz" Bunu kendimiz söylüyoruz ve 5 dakika sonra maalesef bu olay yaşanıyor. Ama yetkililer 112, 155 yani sanki dalga geçercesine bizi niye aradınız gibisine dikkate almadılar" ifadelerini kullandı.
İHA

Korucu Selim Işık, şunları söyledi:
"Kaza olduğu gün saat 15.15 civarı Sisne köyü yakınlaırnda köylüler büyük bir ses duymuş. Köyden Yaşar Özhan bana iletti. O bölgeye gittik, kayalıkların üzerinde çamlar arasında bir enkaz gördük. Kablo kokusu geliyordu. Sonra kurtuldular diye duyduk. Tipi de olunca döndük. Sonradan bulunmadığını öğrendik, bunun üzerine ertesi gün Göksun'da Büyük Birlik Parti yöneticisi Kemal Yavuz ile Muhsin Bey'e bildirdik gördüğümüzü. Genel Merkez'e de izah ettim. Bu bölge aranmayınca Başbakan geldiğinde korumalara da iletildi. Ama kendisi ile irtibat kuramadık. Orası 2 bin metre yükseklikte bir yer. Bu sabah 05.00'te tekrar o bölgeye çıktık. 500 metre kadar yaklaştık. Pervane kopmuştu. Çok zor bir yer. Kayanın başı, çamlık. Çok yorulmuştuk, döndük."

DHA

Bu haber altında,tek kelime ile adına kriz masası denilen masanın ne amaçla kurulup çalışma yaptığını merak ediyorum.
Bu haberi bile okurken kanımın donduğunu,bir insana verilen degerin ne kadar ucuza alındığını hayretler içinde takip ediyorum.
Açıklamalrını özellikle bu beyan doğrultusunda,112 ve 155 kayıtlarının dikkate alınıp alınmadığınıda merak ediyorum.
Zaafiyeti olanları yargı önünde görmek istiyorum.

bu olayın sıradan bir kaza olmadığı apaçık.nitekim yukarıda yazılanlarda bunu ispatlıyor.yani MUHSİN YAZICIOĞLU gibi bu ülkenin yetiştirdiği beyefendi,karakterli fırıldak olmayan ve de en önemlisi adam gibi bir adamı göz göre ölüme terkettiler.benzer bir olay hatırlarmısınız üzeyir garih cinayetinde cinayeti işleyen yener.. isimli kişiyi cep telefonunu acar açmaz aldıkları sinyalden yakalamışlardı.bu kazada ise 15-20 dk konuşma yapılmasına rağmen kaza yeri nasıl bulunamamaz? hiç inandırıcı geliyor mu size?
hani teknoloji o kadar gelişmiştiki aldığımız nefesi bile isteseler uydudan gösterebilirlerdi,nerede bu imkanlar,yoksa kullanılmak mı istenilmedi?
yani o kadar çok soru işareti varki bu kazayla ilgili bu kazayı kaza olmaktan çıkarıyor!!!
sonuç olarak MUHSİN BAŞKAN VE YANINDAKİ 5 KİŞİ Hakkın rahmetine kavuşmuştur.ne kadar konuşsakta onlar artık gelmeyecek.hepsine Allahtan rahmet dilerim...
burada ihmali olan herkesi de vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum...

Etiketler
umudumuzu, yitirmedik