Şampiyonluğu hak ettik
Özet:
Tecrübeli eldiven, "Hem teknik hem de fizik olarak rakiplerimizden üstün olduğumuzu söyleyebilirim. Biz şampiyonluğu fazlasıyla hak eden bir ekibiz" diye konuştu.
Bunu diyen Besiktasin kalecisi Rüstü Recber
Hürriyet spor . Gece okudum haberi, sinirlendim uyuyamadim, eger mail atma imkanim olsa yazacaktim.
Simdi Rüstüye soruyorum "NEDEN" siz hak ettiniz?
Ilk 5 de oynayan hangi takimi kazandiniz?
Sivasspordan 2 kez zar zor beraberligi kurtardiniz, 1 puana razi olan taraftiniz.
Trabzonsporla yine iki kez berabere kaldiniz, Trabzondaki ilk maci hatirliyorum, adamlar sizle tek kale oynadi.
Galatasaray dan 4 yediniz ( biz onlari hem ligde hem kupada sildik)
Fenerbahceye yenildiniz...
Simdi Fenerbahce/galatasaray kötü gidiyor diye avantadan ikinci oldunuz.
Ben cok eminim ki yine Fenere Galatasaraya yenileceksiniz, cünkü siz büyüklere karsi oynayamiyorsunuz, son sezonlar bunu gösteriyor.
UEFA yi biz hak ettik dediniz gecen sezon, ikili avarajda sizden iyi oldugumuz halde Besiktas direk katildi UEFA ya, katildida ne oldu?
Adini sanini bilmedigim bir ekib den tam 4 gol yeyip kupaya hersene oldugu gibi ilk veda edenlerdendiniz. Üstelik adamlar daha yeni yeni UEFA ya katilmis, oysa siz her sene ülkenizde sampiyonluga oynuyorsunuz, her sene Avrupadasiniz, en son hangi bir takima UEFA maclarinda 4 attiniz?
Hem teknik hem de fizik olarak rakiplerimizden üstün olduğumuzu söyleyebilirim.
Vaybee, eger futbol izlemesem ben bu Rüstüye inanacagim. Hem teknik hem fizik yani... Sizin Ibrahim üzülmez Sivassporda kadroya giremez Rüstüüü.
Demek arkadaslik dostluk hat safadaymis Besiktasda, daha gecenlerde soyunma odasinda papuclar terlikler havada ucusuyordu unuttunmu!!
Mustafa Denizli cok iyi bir anterönörmüs.. Onun icin yillardir Iranda takim calistiriyordu, Allah var Iran nin Ligindeki kalite bizim Bank Asya ligi kadar olamaz bile. Altayspor her sene Iran da sampiyon olmazsa ben birseyden anlamiyorum..
Simdi yöneticileiniz Mehmet Özdilegi ariyordur, ne olur en azindan bir beraberlik cikart Sivas deplasmanindan diye. tüm eski Besiktaslilari devreye sokmuslardir, ama umut etmeyin bu sene sampiyon Sivas,cünkü neden biliyormusun RÜSTÜ RECBER.
-Son iki sezondur en cok liderlik koltugunda oturan takim : Sivasspor
-Son iki sezon en az Gol yiyen takim : Sivasspor
-Son iki sezon dur en fazla galib gelen takim :Sivasspor 38 kez
-Bu sezon 15 haftadir LIDER , siz kac hafta lider ola bildiniz Rüstü?
-Sizin bir Delgadonuzun maaliyeti tüm Sivasspor eder, bizim oyuncular yüreginle oynuyor.Sizinkiler ruhsuz cebindeki parayi düsünür Rüstü, sen neden Besiktasa gittin Rüstü, hani kanin sari laciverti!! Para icin gitmedinmi 33 den sonra Rüstü?
Mustafa Denizlinin kizi Fenerbahcede iken beraber olmadigi Futbolcu kalmamisti, Uche, Balic,Bolic vs vs..
Bülent Uygun vatana Millete kendi yazdigi siirlerle sahaya cikiyor Rüstü.
Namuslu, Milliyetci, Karakterli herseyden önce adam gibi adam bizim hoca Rüstü..
Simdi bana mantikli aciklama getir, neden siz smpiyon olmayi hak eden takimsiniz!