arkdaşlar ben istanbulda oturuyorum sivassporun formasını çok aradım bulamadım varmı bildiğiniz bi yer lütfen
sanpiyonluga oynayan sivassporumuzun turkiyede yasiyorsun bulamiyorsun cok uzucu bir durum gardas sabret surda 8hafta kaldi sanpiyon oldugumuzzaman isteselerde istemeselerde heryerde kirmizi beyaz formayi bulunduracaklar saten heryer kirmizi beyaz olacak sanpiyon oldugumuzda
Arkadaslar seyirciyede hak vermek lazim sehir olarak yastayiz.Ama ölenle ölünmüyor malesef hayat devam ediyor sivasimizin sesini duyuracak tek sivasspor kaldi haydi yigidolarim,haydi gardaslarim göreyim sizleri kalan 8 macta daha cok destekleyelim takimimizi lütfen.
bizde çok istiyoruz sayın başkanım.hemde her şeyden çok istiyoruz.inanıyoruzki bir kısım insanlar sivassporun şampiyonluğunu engelleyecekler. biliyoruzki beşiktaş - kocaeli maçında verilen penaltılar gibi penaltılarla istanbul takımlarının önü açılmaya çalışılacak. ama yinede biz inanıyoruzki sivasspor şampiyon olacak. gönüllerinde şampiyonu olacak süper liginde şampiyonu olacak.hepimiz bunu istiyoruz.