Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Trabzonspordan Şok Açıklama
Alt 14.04.2009, 13:04   #191
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Trabzonspordan Şok Açıklama

Alıntı:
çelenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sorumlu federasyondur kardeşim.Ne alakası var diyeceksin.Bu haftaki derbiyi düşündükten sonra ne demek istediğimi anlayacaksın.
İşin tahrik edildi,orada ne işi vardı,yapılmamalıydı boyutuna girmek istemiyorum.Ortada hatırlanmak istemeyen kara bir maç olduğu gün gibi ortada.Trabzonspor'u saf dışı bırakmak için ellerine ahmakça verilen kozu dakikalar içinde çok güzel şekilde değerlendirip sizin ve bizim önümüze düşman olarak alın biraz da birbirinizi yiyin şeklinde atılan zokayı müthiş bir şekilde her iki tarafta yedi.Aksini iddia etmeyelim çünkü hâlâ nelerle uğraşıyoruz herşey ortada.Sadece futbolcuların değil tirbündeki binlerce insanın bile hayatının tehlikede olduğu bu haftaki maçta saat nasıl işledi gördük.
Bu arada belki bu dediğim saçma gelecek ama bugün Anadolu'nun size sahip çıktığına bakmayın.Şampiyon olsanız da olmasanız da herhangi bir sebeple yarın herhangi bir Anadolu stadyumunda alehinize çok tezahürat duyacaksınız.''Ulan bunlara ne yapmışız'' listesini hazırlayın.Bizimkisi kabarık.
Bak kardeşim federasyon veya başka sebepleri var bilmiyorum ama ortada bir hasımlık oluştuğu kesin.Sanki böyle bir ortam daha önce de müsaitmiş gibi herşey bir anda oldu ve bitti.Tabiki bu durum bizlerin hiç hoşuna gitmiyor.Bu ülkeyi seven insanlar olarak bu duruma sevinebilir miyiz.Sivaslı hemşolarımız trabzonluların sitesine giriyor atılıyor,trabzonlular bizim sitemize giriyor kötü söz duyunca onlarda kötü söz sarfediyor nefret,kin artıyor ve bu devran böyle sürüp gidiyor.Bunlar hiç hoş şeyler değil tabiki.
Ama nedense birileri bundan pay almak için bu düşmanlığın devam etmesini istiyor.Biz de ister istemez duygusal davranarak bunlara öyle veya bu şekilde yardım etmiş oluyoruz.
Benim dileğim inşallah en kısa zamanda bu hasımlık bir an önce biter.Bu ülkede yaşayan herkes birbiriyle dostça geçinir.
Ayrıca sivaslı kardeşlerimize trabzon deplasmanında yaptığınız misafirperverlik ve yardımınızdan ötürü ben onlar adına size tşk ederim.Buraya geldiğinizde de aynı misafirperverliği göreceğinizden hiç kuşkunuz olmasın.
Ayrıca evt "bu sene şampiyon anadoludan" deyip bize olmadık iftiralar atan ve samimi olmadıkları ispatlanan o kadar çok olaylar yaşadık ki bunun farkındayız biz emin ol kardeş

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sivassporummm58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.04.2009, 13:17   #192
sivaslıkamber
Yiğido

sivaslıkamber - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

134 Mesajına 228 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 sivaslıkamber FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

NEYSE ARAKDASLAR ORTAMI GERMEYELİM
Alt 14.04.2009, 13:28   #193
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Sivasspor Trabzonspor maçı ve yine aynı terane.
Bütün sayfaları uzun uzadıya okumaya gerek duymadım.En yakın üstümdeki mesajlara bir kaç yazı yazayım.

Yani bu tip asarım keserimvari yazı yazdığında MERİTHAN'dan çok korktuğumuzu sanıyorsunuz haliyle.Beni epey güldürdü bilmenizi isterim.

Üstteki forum yönetici arkadaşa bir lafım var.Bize Her Yer Trabzon lafına sallayana kadar 58inci dakikada havaya uçma sebebinizin kaynağını bir araştırın.Hem öyle büyük konuşmaya gerek yok Mecnun baba Bize Her Yer Sivas diye atkı çıkarır apışıp kalırsın.

Kempes.Keşke biraz araştırma zahmetinde bulunsaydınız da şu yazınız saçmalıktan öteye geçmeseydi.Çok geçmişe bile gitmeye gerek yok 2002 yılındaki Sebat ve Rize maçlarımızın sonuçlarına bir bak ve kaç puanla şampiyonluğu kaçırdığımız hakkında fikir yürütmeye çalış.Sonra kademe atlayıp eski Samsunsprolu,Zonguldaksporlu,G iresunsporlu,Ordusporlu olan ligdeki skorlarımıza bak.Zor bir ödev olmasa gerek.

Buraya hepinize cevap yetiştirmeye veya birilerini alt etme niyetiyle yazmıyorum.Biliyorum ki yazımdan sonra saldıracaksınız.Ama en azından dolu konuşunda ortak noktamız futbol bilgisi olsun.

Düşmanlık tohumlarının atıldığı ilk maçtan sonra bu sitede Trabzonspor'u savunduğum ve birçok hemşerim tarafından suçlandığım günleri unutmadım.Sonra sizin sitenize üye olup güzel güzel birşeyleri anlatmaya çalışırken yediğim küfürleri buna rağmen seviyemi bozmadığım halde üyeliğimin banlanmasını da unutmadım.

Günler ve sezonlar geçtikçe sadece bize karşı tavırlarınızdan değil, kendi takımınıza futbolcu ve başkanlarınıza tavırlarınızıda gördükçe sitedeki hemşerilerimin sizin hakkınızdaki düşüncelerinde ne kadar haklı olduğunu anladım.

Şimdi istersen malum o siteye gir ve "Sivas'ta trabzon korkusu" başlığındaki seviyesisliği ve aşağılıklığı bir gör istersen. Gerçi silinmiş mesajları görme şansın olsa trabzonsuporluların seviyesini buradada rahatlıkla görebilirdin.Siz böyleydiniz, şuanda busunuz ve böyle kalacaksınız.
Trabzonlu benimde çok arkadaşım var daha 2008'in son aylarında birisini Sivas'ta misafir ettim.Ama bu Trabzonspordan nefret etmemi önlemiyor.Birşey daha söyleyeceğim.Bana kalsa sen dahil hiçbirinize bu forumda üyelik ve yorum yapma şansı bile tanımam ama bu konuda yetkilerimi aşamıyorum.Ama bana tanıyacağın ilk fırsatta seni banlamaktan zevk duyacağımıda unutma!
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2009, 13:35   #194
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Haa evet sensetik iyi hatırlattın tek başka takımlara atsalar bir şekilde mantıklı gelecek ama bu puan kayıplarında kendi futbolcularına ana avrat sövmüşler.Oyuncuyu sahiplenme diye birşeyde yok bunlarda hemen daha geçen maçta nasıl yuhaladılar.Hatta futbolculardan biride taraftarı protesto etti.Yani bunların içinde bir eziklik kalmış,kendilerine bile küfür ediyorlar herkes farkında kendileri değil.
Alt 14.04.2009, 13:36   #195
kupecikli58
Yeni Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 kupecikli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şampiyonluk için her yol mübahtır onlara az bile yapmışlar türkiyeden gönderseler daha iyi bizim şampiyon olmamamız için her yolu yapıyorlar tsliler
kupecikli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2009, 13:40   #196
çelenk
YASAKLI ÜYE

39 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 çelenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Üstüne alınmanı gerektiren bir durum yokmuş sensetik veya kendini boşuna kasmışsın.O site olumlu veya olumusuz yazsın kendi taraftarından başka üye kabul etmiyor ne yapalım şimdi.Silinmiş mesajları göremiyorum evet ama en azından siliniyor olduğunu bilmeniz o söylemlerin genel görüş olmadığını anlamanızı gerektirmez mi?
Ha admin olsaymışsın ilk beni çizecekmişsin.İçindeki nefreti bu şekilde atacağını düşünüyorsan çelenk isminin üstünde çizgi görmeye razıyım.Üstte bir çizik olması kafadaki düşünceyi çizmez.Canın sağolsun.
çelenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2009, 13:49   #197
SenSetik
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1064 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Üstüne alınmanı gerektiren bir durum yokmuş sensetik veya kendini boşuna kasmışsın.O site olumlu veya olumusuz yazsın kendi taraftarından başka üye kabul etmiyor ne yapalım şimdi.Silinmiş mesajları göremiyorum evet ama en azından siliniyor olduğunu bilmeniz o söylemlerin genel görüş olmadığını anlamanızı gerektirmez mi?
Ha admin olsaymışsın ilk beni çizecekmişsin.İçindeki nefreti bu şekilde atacağını düşünüyorsan çelenk isminin üstünde çizgi görmeye razıyım.Üstte bir çizik olması kafadaki düşünceyi çizmez.Canın sağolsun.
Sana karşı özel bir nefret değil bu merak etme bütün trabzon taraftarına aynı şeyleri hissediyorum.İsminin üzerine bir çizgi çekmem için bana vereceğin ilk fırsatı kullanacağım.Söylemek istediğim buydu.Yetkim olmadığından değil, malum sitedeki gibi renge bakarak yapmadığımızdan o işi sen yorum yazabiliyorsun.Bu konuyu çok uzatmanın da gereği yok.Son birşey söyleyeceğim.Trabzonlular "Sivas'a geleceğiz yakıp yıkacağız, dükkanları kapatın, bizden korkun kaçın " gibi kelimeler etmişler...Aman dikkat edin bunlar tehlikeli işler.Öyle 3 - 5 çapulcuya ortam kalmaz Sivas'ta.Benden söylemesi.
Alt 14.04.2009, 13:53   #198
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivas'ımı yakacaklarmış iyi düşünsünler kendi sağlıkları açısından
Alt 14.04.2009, 13:55   #199
SenSetik
Usta Yiğido

Alıntı:
LosTie58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas'ımı yakacaklarmış iyi düşünsünler kendi sağlıkları açısından
Düşünebilme becerilerinin olduğu konusunda şüpheliyim.
Alt 14.04.2009, 13:55   #200
çelenk
YASAKLI ÜYE

39 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 çelenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent hocadan bize cam kalacağını pek sanmıyorum ben

Şaka bir tarafa belki de ben de orada olacağım.Öyle bir şey olacağını sanmıyorum.Eski günlere dönmek dileğiyle.Görüşmek üzere.
çelenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
açıklama, trabzonspordan, şok