Alıntı:
çelenk Nickli Üyeden Alıntı
Sorumlu federasyondur kardeşim.Ne alakası var diyeceksin.Bu haftaki derbiyi düşündükten sonra ne demek istediğimi anlayacaksın.
İşin tahrik edildi,orada ne işi vardı,yapılmamalıydı boyutuna girmek istemiyorum.Ortada hatırlanmak istemeyen kara bir maç olduğu gün gibi ortada.Trabzonspor'u saf dışı bırakmak için ellerine ahmakça verilen kozu dakikalar içinde çok güzel şekilde değerlendirip sizin ve bizim önümüze düşman olarak alın biraz da birbirinizi yiyin şeklinde atılan zokayı müthiş bir şekilde her iki tarafta yedi.Aksini iddia etmeyelim çünkü hâlâ nelerle uğraşıyoruz herşey ortada.Sadece futbolcuların değil tirbündeki binlerce insanın bile hayatının tehlikede olduğu bu haftaki maçta saat nasıl işledi gördük.
Bu arada belki bu dediğim saçma gelecek ama bugün Anadolu'nun size sahip çıktığına bakmayın.Şampiyon olsanız da olmasanız da herhangi bir sebeple yarın herhangi bir Anadolu stadyumunda alehinize çok tezahürat duyacaksınız.''Ulan bunlara ne yapmışız'' listesini hazırlayın.Bizimkisi kabarık.
|
Bak kardeşim federasyon veya başka sebepleri var bilmiyorum ama ortada bir hasımlık oluştuğu kesin.Sanki böyle bir ortam daha önce de müsaitmiş gibi herşey bir anda oldu ve bitti.Tabiki bu durum bizlerin hiç hoşuna gitmiyor.Bu ülkeyi seven insanlar olarak bu duruma sevinebilir miyiz.Sivaslı hemşolarımız trabzonluların sitesine giriyor atılıyor,trabzonlular bizim sitemize giriyor kötü söz duyunca onlarda kötü söz sarfediyor nefret,kin artıyor ve bu devran böyle sürüp gidiyor.Bunlar hiç hoş şeyler değil tabiki.
Ama nedense birileri bundan pay almak için bu düşmanlığın devam etmesini istiyor.Biz de ister istemez duygusal davranarak bunlara öyle veya bu şekilde yardım etmiş oluyoruz.
Benim dileğim inşallah en kısa zamanda bu hasımlık bir an önce biter.Bu ülkede yaşayan herkes birbiriyle dostça geçinir.
Ayrıca sivaslı kardeşlerimize trabzon deplasmanında yaptığınız misafirperverlik ve yardımınızdan ötürü ben onlar adına size tşk ederim.Buraya geldiğinizde de aynı misafirperverliği göreceğinizden hiç kuşkunuz olmasın.
Ayrıca evt "bu sene şampiyon anadoludan" deyip bize olmadık iftiralar atan ve samimi olmadıkları ispatlanan o kadar çok olaylar yaşadık ki bunun farkındayız biz emin ol kardeş