Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Trabzonspordan Şok Açıklama
Alt 14.04.2009, 16:10   #1
çelenk
YASAKLI ÜYE

39 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 çelenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Trabzonspordan Şok Açıklama

Şehzadem;
Banlanma gereğiniz oradan okuduğunuz şeylere buradan daha cüretkârca cevap verme seçeneğiniz olabilir mi acaba?Sakın cevap verdirtmiyorlar demeyin tanıdığımız kişi veya kişiler var Sivassporlu olup yazan.Mesela ben her türlü hakareti,banlanmayı ve hedefsiz atılan saçmalalıkların sinir edebilme garantisini de göze alarak kırk kere karar değiştirmeme rağmen gelip burada yazma gereği hissettim.Bu tür tepkilerin geleceğini biliyordum,bekliyordum.
Forumlarda başlıklar küfür etmek için açılmaz.Üsluba uygun olmayanlar silinir,yöneticilerin gözlerinden kaçanlar da raporlanarak yardımcı olunur.Bunu biliyorsunuz diye tahmin ediyorum.
Ayrıca kontenjanıymış,limitiymiş otel fiyatıymış bunu ıspatlamak,anlatmak veya hesabını yapmak için gelmedim.Bizim maçlardan önce her defasında otel parasından bilet parasından konunun açılıp etekteki taşların dökülmesinin verdiği can sıkıntısı diyelim.
Ama rahatsızlık verdiysem ben yine de giderim forumuma.
çelenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Trabzonspordan Şok Açıklama
Alt 14.04.2009, 16:16   #2
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
çelenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şehzadem;
Banlanma gereğiniz oradan okuduğunuz şeylere buradan daha cüretkârca cevap verme seçeneğiniz olabilir mi acaba?Sakın cevap verdirtmiyorlar demeyin tanıdığımız kişi veya kişiler var Sivassporlu olup yazan.Mesela ben her türlü hakareti,banlanmayı ve hedefsiz atılan saçmalalıkların sinir edebilme garantisini de göze alarak kırk kere karar değiştirmeme rağmen gelip burada yazma gereği hissettim.Bu tür tepkilerin geleceğini biliyordum,bekliyordum.
Forumlarda başlıklar küfür etmek için açılmaz.Üsluba uygun olmayanlar silinir,yöneticilerin gözlerinden kaçanlar da raporlanarak yardımcı olunur.Bunu biliyorsunuz diye tahmin ediyorum.
Ayrıca kontenjanıymış,limitiymiş otel fiyatıymış bunu ıspatlamak,anlatmak veya hesabını yapmak için gelmedim.Bizim maçlardan önce her defasında otel parasından bilet parasından konunun açılıp etekteki taşların dökülmesinin verdiği can sıkıntısı diyelim.

Şimdi sana şöyle birşey söylicem,dün burda bir trabzonlu vardı burda konuştuktan sonra gitti trabzon sitesine arkadaşlar bu düşmanlık niye,neler yapıyorsunuz siz dedi diye adamı trabzonlu olmaktan çıkarıp birde mesajlarını sildiler ama adam zaten trabzonluydu hatta adamı provakatörlükle suçladılar.Şimdi eğer o foruma üyeysen hemen git mantıklı birkaç şey yaz bakalım,damgan anında basılır provakatörsün ve trabzonlu olamazsın diye.Eğer üyeysen yazıp olayları kendin görmeni tavsiye ediyorum.
Alt 14.04.2009, 16:19   #3
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1194 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
çelenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şehzadem;
O taşları her zaman döküyorsunuz siz..
Biz böyle gerilince döküyoruz..Normalde bir sinirimiz yok demek ki...Fark burada!

Türk Futbol'u zaten misafirlere açık,
Genel forumu da yenildiğiniz maçlardan sonra genel itibariyle misafire kaaptmanız bende "ayıplarımız,küfürlerimiz dışa yansımasın" düşüncesi yattığını söylüyor!

Ayrıca küfürler silinoyr demeyin..
Orda yüzlerce küfür hala duruyor..Adımız Sivas bile değil Zivaz olmuş..
Hanzo,dağ ayıları,davaro,********,adi,.. .Hangisini söyliyeyim bilmiyorum ki..Ve sizler silmiyorsunuz!

Etiketler
açıklama, trabzonspordan, şok