Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Trabzonspordan Şok Açıklama
Alt 14.04.2009, 16:26   #1
konuk66
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konuk66 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Trabzonspordan Şok Açıklama

Alıntı:
ferhat_58_oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ha birde biz bu liglerde sizin gibi 60 senedir olsaydık siz hiç şampiyon olamzdınız sizin şampiyon olmanız bizim 1.ligde olmayışımızdan kaynaklanıyor artık süper ligde olduğumuza göre size şampiyonluk felan yok
kardeşim neden gelemedin bu lige o zaman bu zamana kadar cok yanlıs cumle kurmussun. Sizle aynı yıl kurulan Trabzonspor ilk 10 yılında şampiyonluklar kazanırken Sivasspor nerelerde idi belli degil. Yapacagın karsılastırma mantıklı olursa daha iyi olur kardeşim.

Bu arada en büyük başarınız gecen sene. Sonuç: 4.lük.
Ligdesiniz diye bize şampiyonluk yok diyorsun öçyle olsun dostum bakalım sivasspor neler yapıcak bekleyip görücez.
konuk66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2009, 16:37   #2
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
konuk66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim neden gelemedin bu lige o zaman bu zamana kadar cok yanlıs cumle kurmussun. Sizle aynı yıl kurulan Trabzonspor ilk 10 yılında şampiyonluklar kazanırken Sivasspor nerelerde idi belli degil. Yapacagın karsılastırma mantıklı olursa daha iyi olur kardeşim.

Ligdesiniz diye bize şampiyonluk yok diyorsun öçyle olsun dostum bakalım sivasspor neler yapıcak bekleyip görücez.
bekle gör bakalım bundan sonra siz 3 veya 4. olabilecekmisiniz yıllardır hep kaybeden ve türk sporuna hiç bir şey kazandıramayan ender klüplerden bir tanesisiniz yıllardır taraftarını kandırıp duruyor trabzon tam 30 yıldır
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2009, 16:41   #3
konuk66
YASAKLI ÜYE

[QUOTE=ferhat_58_oğuz;502697]
Alıntı:

Ligdesiniz diye bize şampiyonluk yok diyorsun öçyle olsun dostum bakalım sivasspor neler yapıcak bekleyip görücez.[/QUO bekle gör bakalım bundan sonra siz 3 veya 4. olabilecekmisiniz yıllardır hep kaybeden ve türk sporuna hiç bir şey kazandıramayan ender klüplerden bir tanesisiniz yıllardır taraftarını kandırıp duruyor trabzon tam 30 yıldır
Trabzonspor en kötü en kötü yıllarında 4. olur zaten. Biz Türk futboluna o kadar güzellikler vermişizki yazmakla bitmez. Fifanın binasını ziyaret ettinmi kocaman Dunya haritası vardır orda sampiyon olan kentler parıldar. Baktım Türkiye'me bir istanbul parıldıyor birde benm takımımın şehri parıldıyor! ne kadar güzel birşey herşeyi bu özetler zaten. Taraftarı kurban olsun Trabzonspor'una ne alakası var ne kandoırması yazdıgın cumleye pek bi anlam veremedim.
Alt 14.04.2009, 16:45   #4
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

konuk66 yozgatsporda olsaydıda onu tutsaydın keşke dimi kendi şehrinin başarısıyla övünseydin.Allah'tan Sivas'ım bunu yaşattı bize..Üstelik şimdi buraya gelip trabzon şöyle trabzon böyle diyerek yavaş yavaş yine milleti geriyorsun,zaten şu an herkes gergin laf atacak yer arıyor o yüzden körükle gitmesek diyorum.
Alt 14.04.2009, 16:48   #5
yorumcuyuz
Yiğido

yorumcuyuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 yorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISI

[QUOTE=konuk66;502708]
Alıntı:
ferhat_58_oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Trabzonspor en kötü en kötü yıllarında 4. olur zaten. Biz Türk futboluna o kadar güzellikler vermişizki yazmakla bitmez. Fifanın binasını ziyaret ettinmi kocaman Dunya haritası vardır orda sampiyon olan kentler parıldar. Baktım Türkiye'me bir istanbul parıldıyor birde benm takımımın şehri parıldıyor! ne kadar güzel birşey herşeyi bu özetler zaten. Taraftarı kurban olsun Trabzonspor'una ne alakası var ne kandoırması yazdıgın cumleye pek bi anlam veremedim.
tamam abicim bu sene o ısıgı orta anadoluda da yakacagız.sen kafanı yormabirde buraya gelip trabzonu övme kimi ve ne düsündüklerini acık acık biliyoruz... biz kısıtlı bütcemizle 4 eziklere meydan okuyoruz var mı ötesi...!

єη мυтℓυ ѕєνgιℓєя ѕєηℓєумιѕ мєgєя ,

ѕαмριуση σℓмα∂αη öℓüяѕєм єgєя ,

кєƒєηιм вєуαzℓα кıямızı σℓѕυη...!
yorumcuyuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2009, 16:52   #6
konuk66
YASAKLI ÜYE

[QUOTE=yorumcuyuz;502718]
Alıntı:

tamam abicim bu sene o ısıgı orta anadoluda da yakacagız.sen kafanı yormabirde buraya gelip trabzonu övme kimi ve ne düsündüklerini acık acık biliyoruz... biz kısıtlı bütcemizle 4 eziklere meydan okuyoruz var mı ötesi...!
haklısın 2 yıldır böylesiniz gönülden tebrik ediyorum vede destekliyorum birşey demedimki ona
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
açıklama, trabzonspordan, şok