ALLAH AŞKINA ŞU 7 HAFTAYI KAYIPSIZ Bİ ATLATALIM BUNDAN SONRA HERHALDE NEFES ALANA CEZA VERECEK TFF ÖNCE BÜLENT HOCA CEZA ALDI ONUNKİ BİTER BİTMEZ MECNUN BAŞKAN !!! OLMAZKİ BÖYLE ADALET İSTİYORUZ BAŞKAN DEMEKKİ SERZENİŞİNDE HAKLIYMIŞŞ BU TFF BİZİ ŞAMPİYON YAP MA YA CAK
mecnun bey sırf doğruları söyledi diye bu cezayı aldı,nerde bu sivas ın lobisi,şampiyonluktan avrupa kupalarından bahsediliyo.sivas daha kendi ülkesinde lobisini oluşturamamış avrupada ne yapacak.arkadaşlar kendimizi kandırmayalım,,,önce ortam oluşur,gerisi kuru gürültü
Hahaha güzel kardesim kendi lobisini yapan karagarga ne yapti?Yada sifir puanla dönen fb bizde gider aslanlar gibi mücadele eder sifir punla döner seneya daha iyisini yapariz sekiz yemeden.
doqRu söLeyenı 9 köyDen kovarLar
die bi itam Var ya işte.!!
işte buna denır.!! doqRu söLeyenı 9 köyden kovarLar.!!
cok doqRu acıkLamaLar yaptıq baskan ama TFF yedıremedı tabi.
buDa qeCer aLdırma Yiqidom aLdırma
__________________ iSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEGİ
Ben katılmıyorum bir çoğunuza. Doğru söz değil bir kere. "Bizi şampiyon yapmayacaklar" cümlesi çok yanlıştır. Onun yerine "Şampiyonluğumuzu engellemeye kimsenin gücü yetmez" demeliydi. Bu hem Sivas'ı daha yüceltecek ve gözdağı verecek hemde kesinlikle ceza almayacak bir cümle olurdu.
Şampiyonluğa yürürken yöneticilerin ağızlarından çıkacak her kelime defalarca düşünülüp öyle söylenmelidir aksi Sivas'a zarar verir
Bu ceza aslinda tamam bu pislikler oluyor ama kulüp baskani olarak sen söyleme cezasidir. Bu ligde nelerin döndügünü herkesden iyi federasyon biliyor. hangi takimlara tesvik gidiyor. hangi futbolcular ne gibi tertip icinde bunlari biliyorlar cünkü bunlar bu ligde oldu. adamlar televizyonlardan bas bas bagirdi suna tesvik gitti bu takima otelde tesvikler verildi. yine gökdeniz ve fatih tekke olayi var adamlarin evi arabasi kursunlandi. ligin görünen yüzünün gerisininde ekonomk ve siyasi rant alani genis bu alandan beslenenler hicbir zaman bu alani bos birakmaz. federasyona düsen bu tür rahatsizliklara konusma cezasi verecegine cagirin baskani sorun bakalim. neden bu aciklamayi yapmis. sormak islerine gelmez cünkü kendileride bunu iyi biliyorlar!!!!
başkana verilen ceza çok ağır ama neye sevindim fb maçında başkanın taraftarlar arasındaki tezahürati hoşuma gitti belliki eski yerinde yapamıyordu oda içini döktü teşekkürler mecnun başkan