Alıntı:
the_cem Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bu ne kin bu nefretle yazılmış yazılar böyle fenerbahçeye karşı...herkesin içinde biriktirdiği kin bi hatayla ortaya çıktığını görrmek üzüntü verici aslında ama bi açıdanda sevindirici..çünkü bunun adı nefret olduğu kadar kıskançlıkta ve ancak başarılı takımlar kıskanılır.fenerbahçeye karşı 3 takımın birleşmesinide gülerek izliyorum.bu ancak onları küçülttü farkında bile değiller.fenerin bütçe yapısı futbolcu kalitesi bu takımların kat be kat üstünde olunca doğal olarak kıskançlık krizleri başladı vefenerin seviyesine çıkmak için çalışacaklarına feneri aşağıya çekmek istiyorlar.bu hafta gs-ts maçı ve bjk-samsun maçlarındaki toplam seyirci sayısı bizim saraçoğlundaki herhangi bir maçın seyirci sayısına bile yaklaşamaz.herkes içindeki pislikleri temizleyeceğine başkalarına saldırmasın lütfen..bunun tek adı kıskançlık.nasıl şu an sivassporıum diğer anadolu klupleri tarafından kıskanılıyorsa fenerde diğer 3 küçükler(büyükler denemez artık bunlara) tarafından kıskanılıyor ve kendilerini gün geçtikçe küçültüyorlar haberi bile yok...sadece yazık...
|
Şunu asla unutma evet başarılar kıskanılır ama ancak şerefli başarılar,hakedilerek alınan başarılar kıskanılır...Daha doğrusu gıbte edilir.fenerbahçenin taraftar profilini bana hiç çizme...Deplesmanda,diğer branşlarınızda kaç kişisiniz bana onu söyle...Şampiyonluğu oynadığın zaman değil takımın en kötü gününde maça gitmek önemlidir,atkını formanı giymek o zaman önemlidir...Sizinde zamanında seyircinizi gördük her maç full dolduruyormuşsunuz gibi edebiyat yapma bence.Sesimiz çıksın diye tribunlerin önüne mikrofon koyduran tek taraftar fener taraftarıdır..Doğru o konuda sizinle kimse yarışamaz...Sizi rakip olarak görmüyoruz...Ne zaman bizi kalecisiz yenersiniz işte o zaman ezeli rekabet başlar.