Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Sivasspor-Trabzonspor Maçı
Sivasspor Kazanır 3.245 75,57%
Berabere Biter 104 2,42%
Trabzonspor Kazanır 945 22,01%
Katılımcı sayısı: 4294. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
Alt 20.04.2009, 01:04   #1
efulim61
YASAKLI ÜYE

10 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 efulim61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

Alıntı:
sivassporummm58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizim için büyüklük çok genel bir kavramdır arkadaşım.Eğer siz büyüklüğü kupa kazanma gibi dar bir anlamla eş değer olarak görüyorsanız o zaman gs,fb ve bjk nin sizden büyük olduğuna inanıyorsunuz sanırım.Doğru anladım dimi???
Bu sorunu şahıs olarak cevaplandıracağım ve bu beni bağlar:
Evet ben sıralama yapıldığında takımım Türkiye liglerinde 4. büyüktür.
Bu büyüklüğe diğer illerdeki taraftarların katkısı 3 büyükler kadar değildir.
İstanbul takımlarını büyüten sadece Anteplilerdir, Kayserililerdir, Sivaslılardır vs.
Ben gerçek Sivassporluları, sadece Sivassporluları Can-ı Gönülden tebrik ediyorum ve bu hep öyle kalmalı. Seneye küme düşme potasında da olsa, küme ddüşsede öyle kalmalı. Yoksa o istanbul büyükleri gittikçe büyüyecek ve Anadolu küçülmese de onlar büyüdükçe küçülecek.

ben devam etmek istiyorum sıralamaya:
Peki kardeş biz 4. cüyüz.
5. Kayseri
6. Bursa
7. Antep
8. Ankaragücü
9. Gençlerbirliği
10. Gaziantep
11. Altay
12. Rize
13. Sakarya
14. Sivas

kızdın mı?
efulim61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.04.2009, 01:09   #2
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
efulim61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İstanbul takımlarını büyüten sadece Anteplilerdir, Kayserililerdir, Sivaslılardır vs.
Ben gerçek Sivassporluları, sadece Sivassporluları Can-ı Gönülden tebrik ediyorum ve bu hep öyle kalmalı. Seneye küme düşme potasında da olsa, küme ddüşsede öyle kalmalı. Yoksa o istanbul büyükleri gittikçe büyüyecek ve Anadolu küçülmese de onlar büyüdükçe küçülecek.

5. Kayseri
6. Bursa
7. Antep
8. Ankaragücü
9. Gençlerbirliği
10. Gaziantep
11. Altay
12. Rize
13. Sakarya
14. Sivas

kızdın mı?

Yok kızmadım da ne alaka bunu neye dayanarak söylüyorsun.O zaman ben de kafama göre sıralama yapayım sizi en sona koyuyum olur mu...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.04.2009, 01:14   #3
efulim61
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
Yok kızmadım da ne alaka bunu neye dayanarak söylüyorsun.O zaman ben de kafama göre sıralama yapayım sizi en sona koyuyum olur mu...
benim sıralamamı kamuoyuna sunsak sıralamada 1-2 basamak oynar o zamanda en fazla 14.lükten 12.liğe çıkarsınız.
Ama bu başarı grafiği ile elbetteki 4.lüğümüzüde elimizden alabilirsiniz.

Ben Sivassporu küçültmeye çalışmıyorum.
Ama sizlerde 2 yıllık grafiğinizle hemen Trabzonsporun tahtına göz koydunuz.
Gücünüzün Trabzonspora yettiğini düşünüyorsunuz.
Hal böyle olunca da bizler savunmaya geçiyoruz.
Biz bu yıl 5 kez yenildik, gs 7 fener 8. Ama kimse onlara Kümeye diye bağırmıyor. Ama Trabzonspora Malatya'da Samsun'da Diyabakırda (en yakın örnekler) kümeye diye bağırıyorlar?
Neden? Çünkü en yakın olan o. Oysaki hedef büyül olmalı değil mi ?
Alt 20.04.2009, 01:29   #4
sivassporummm58
Yiğido

Alıntı:
benim sıralamamı kamuoyuna sunsak sıralamada 1-2 basamak oynar o zamanda en fazla 14.lükten 12.liğe çıkarsınız.

Biz bu yıl 5 kez yenildik, gs 7 fener 8. Ama kimse onlara Kümeye diye bağırmıyor. Ama Trabzonspora Malatya'da Samsun'da Diyabakırda (en yakın örnekler) kümeye diye bağırıyorlar?
Bak arkadaşım senin sıralaman nasıl bir sonuç verir veya vermez orasını bilemem.
Bizim kimsenin tahtına göz koyduğumuz falan yok.Biz birileri olmaya da çalışmıyoruz.Biz sivassporuz çok açık ve net olarak.
Bizler başarılar kazandıkça şampiyonluğa yaklaştıkça sizler de bir paranoya oluşuyor tıpkı sizler 1970 li yıllarda kazandığınız şampiyonluklarda istanbul takımlarının size karşı oluşturdukları paranoyalar gibi.
İşte senin de örnek verdiğin gibi anadolunun bazı kesimlerinde size olan antipati bir anadolu takımının şampiyon olmasıyla ortadan kalkacaktır.Bunu siz de biliyorsunuz ama nedense sizle aramızda bir husumettir gidiyor.

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
Alt 20.04.2009, 01:33   #5
efulim61
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
Bak arkadaşım senin sıralaman nasıl bir sonuç verir veya vermez orasını bilemem.
Bizim kimsenin tahtına göz koyduğumuz falan yok.Biz birileri olmaya da çalışmıyoruz.Biz sivassporuz çok açık ve net olarak.
Bizler başarılar kazandıkça şampiyonluğa yaklaştıkça sizler de bir paranoya oluşuyor tıpkı sizler 1970 li yıllarda kazandığınız şampiyonluklarda istanbul takımlarının size karşı oluşturdukları paranoyalar gibi.
İşte senin de örnek verdiğin gibi anadolunun bazı kesimlerinde size olan antipati bir anadolu takımının şampiyon olmasıyla ortadan kalkacaktır.Bunu siz de biliyorsunuz ama nedense sizle aramızda bir husumettir gidiyor.
Ümit ediyorum ki siz bizim 4. lüğümüzü ele geçirirken bizde İstanbul takımlarından 3. lüğü almış oluruz. Daha sonra yine size 3. lüğü verir 2. liği alırız.
Ama 1. liğe göz koyma, döverim
Alt 20.04.2009, 01:50   #6
sivassporummm58
Yiğido

Alıntı:
Ümit ediyorum ki siz bizim 4. lüğümüzü ele geçirirken bizde İstanbul takımlarından 3. lüğü almış oluruz. Daha sonra yine size 3. lüğü verir 2. liği alırız.
Ama 1. liğe göz koyma, döverim
Arkadaşım bizim için tek büyük var o da sivasspordur.Biz yok 3 müş yok 4 müş yok 5 miş bunlarla uğraşmıyoruz.Ayrıca büyüklük adamlıktır,insanlıktır.
Adam gibi futbol izlemektir, şiddet kullanmamaktır,fanatiklik yapmamaktır,küfür etmemektir, memleket ve ülke için yararlı olan ne ise onu yapmaktır.Büyüklük misafir takımı sahasında en iyi şekilde ağırlamaktır.Rakibe en iyi şekilde misafirperverliğimizi göstermektir.Rakibi çiçeklerle karşılamaktır ve en önemlisi rakibi alkışlarla uğurlamaktır.Bükemediğin bileği öpmektir büyüklük.Adam gibi adam olmaktır.Sanırım böylece bizim için büyüklüğün ne demek olduğunu da öğrenmiş oldunuz.

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
Alt 20.04.2009, 01:53   #7
CARLEONE
Yeni Yiğido

6 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 CARLEONE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Arkadaşım bizim için tek büyük var o da sivasspordur.Biz yok 3 müş yok 4 müş yok 5 miş bunlarla uğraşmıyoruz.Ayrıca büyüklük adamlıktır,insanlıktır.
Adam gibi futbol izlemektir, şiddet kullanmamaktır,fanatiklik yapmamaktır,küfür etmemektir, memleket ve ülke için yararlı olan ne ise onu yapmaktır.Büyüklük misafir takımı sahasında en iyi şekilde ağırlamaktır.Rakibe en iyi şekilde misafirperverliğimizi göstermektir.Rakibi alkışlarla ve çiçeklerle karşılamaktır ve en önemlisi rakibi alkışlarla uğurlamaktır.Bükemediğin bileği öpmektir büyüklük.Adam gibi adam olmaktır.Sanırım böylece bizim için büyüklüğün ne demek olduğunu da öğrenmiş oldunuz.
tanim çok güzel benim düşüncelerime tercüman olmuşsun

ha bide Ts li arkadaslar bu ts forumlarında ki Karalistede Sivasta var

bi kere bu karaliste olayi saçma ama neyse

merak ettim sivas sizi karanfillerle karşiladiği için mi bu listede?
Alt 20.04.2009, 01:52   #8
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:

trabzonlu arkadaslar oncelıkle hosgelmıssınız.su 4.buyuklukle ılgılı takıntınızı anlayamadım. sıvas taraftarlarının bız 4.buyuguz dedıklerını ben hıc duymadım,hatta su ana kadar ben bıle dusunmedım,bızım tek dusuncemız şampiyonluk.. yiğidin hakkını yiğide verırız bız. ama asıl trabzon taraftarlarında bu panık var.sıtenızde en cok okudugum yorumlar bu sıvas sampıyon olmasın anadoludan sampıyon cıkan tek takım bız olmalıyız yorumudur.lıgle ılgılı umudu kalmayan cogu trabzonlu sampıyonluk yolunda besıktası desteklemeye baslamıs. nedendır bu ego?ben cok merak edıyorum..ıllakı bı buyukluk muhabbetı oldumu genelde herkes 5. buyuk lafı edıyo. sımdı benım merak ettıgım sey bu SİVASSPORUMUZ her sene sampıyonluga oynayan bı takım olma yolundaysa bu sızı neden rahatsız edıyor.( takdır eden trabzonlu azınlık ustune almasın) bu arada yorumlara bıraz baktım ve bı kac kısı de olsa trabzonlulardan gusel yorumlar gordum ve bu benı gercekten cok sasırttı,son zamanlarda o kadar hakaret dolu seyler duydum kı trabzonlulardan,sımdı okudugum bazı mesajlar benı hem cok sasırttı hemde bı nebze sevındım,ıyı dılekler ıcın tesekkur ederım,yalnız merak ettıgım bısey var bunun sebebı bu hafta oynanacak mac sonuna kadar mı? yoksa hakıkaten soyledıklerınızde ıctenmısınız? onu bı hafta sonra daha ıyı anlayacagız galıba.. şu bi gercek ıkı sehrın ınsanınında kanı cok deli akıyo, anlık kızgınlıklarla gereksız tepkıler verebılıyoruz. bence bu düşmanlık yoluna gıden görüşler bı an once bıtırılmelı..
maça gelınce ben bu maçın cok zor olacagına ınanıyorum,ınsallah SİVASSPORUM bu maçı kazanacak ve şampiyonluk yolundakı en buyuk adımı atacaktır..ALLAH SİVASSPORUMUN yardımcısı olsun inşallah..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.04.2009, 01:38   #9
CARLEONE
Yeni Yiğido

6 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 CARLEONE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
TSemre61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1-İyi takım
2-Büyük kulüp

Bunlar çok farklı şeyler. Ona bakarsanız Göztepe sizden çok daha büyük. Kasıp kavurmuştu ortalığı. Türkiye kupası aldı ve ligde 2. oldu. Birkaç sene önce amatör kümeye düşmüştü.

Samsun, Antep, Ordu, Adana gibi takımlar şampiyonluğu son haftalara kadar kovalamışlar ve Sivastan daha iyi dereceler almışlardı. Ama hiçbirine büyük denmiyor.

Sivas kesinlikle iyi bir takım. Ama "büyük kulüp" olmak çok farklı bir şey. Şayet başarı kazanırsınız ve bu sizde hazımsızlık yapmazsa ileride siz de olabilirsiniz. Ama içinizdeki gençlerin hiç iyi sinyaller vermediğiniz söyleyebilirim.
Turkcell Süper Lig'de oynadığı 19 karşılaşma sonunda 43 puan toplayan ve liderlik koltuğunda oturmaya devam eden Sivasspor, ezber bozmaya devam ediyor. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde herkesin alkışladığı bir performans gösteren kırmızı-beyazlı ekip, 3 puanlı sistemde 4 Büyükler dışında 19 haftalar sonunda en çok puan toplayan takım oldu. Galatasaray'ın şampiyon olarak noktaladığı 1992-93 sezonunda Kocaelispor ve Beşiktaş'ın mutlu sona ulaştığı 2002-03 sezonunda Gençlerbirliği 19 karşılaşmada 40 puana ulaşmayı başarmışlardı.

EN AZ GOL YİYEN TAKIM
Senelerdir Anadolu takımlarından böylesine büyük bir patlama bekleyen kesimlerin yüzünü güldüren Sivasspor, böylece uzun yıllar ulaşılması zor bir rekoru kırmış oldu. Yiğidolar ayrıca Süper Lig'de bu sezon 14 galibiyet ile en çok galip gelen ve yediği 13 golle kalesinde en az gol gören takımı olma özelliğine de sahip. Kırmızı-beyazlı ekip, aynı zamanda 1 beraberlik ile ligin en az berabere kalan takımı

kaynak: http://arsiv.sabah.com.tr/2008/01/22...8A44A0675.html

va bir arkadasş sıralama yapmiş sivasi 12. sıraya koymus acaba bu sıralamaın kriterleri ne? sanırım tamamen duygusal

ilk 4 haric diğer 7 takımın hangisi sivasin 3 senede yaptiğini yapabildi

büyüklük kriteleri neye göre ?

nüfaza göre ise 7 milyon sivasli var türkiyede

populerliğe göreyse artik gazete ve dergi hikaye herşey internet

arat googlede "sivasspor " cümlesini 4 büyüklerden sonra biziz

e kupa diyosan 4 büyükler haricinde kim şampiyon oldu?

Alt 20.04.2009, 01:23   #10
club7house
Yiğido

club7house - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 club7house FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

5. Kayseri
6. Bursa
7. Antep
8. Ankaragücü
9. Gençlerbirliği
10. Gaziantep
11. Altay
12. Rize
13. Sakarya
14. Sivas

kızdın mı?
Merak ediyorum, seneyede Bursaspor , Kayserispor şampiyonluğu oynadığında onlarlada sidik yarıştırılacakmı yoksa bu sivasıma öz bişeymi çekememe durumu
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, tahmin, yorumları