Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

SS-TS OYUNU
Alt 21.04.2009, 13:59   #1
iskin_58
Yeni Yiğido

iskin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 iskin_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart SS-TS OYUNU

Bu iki takım arasındaki düşmanlık neden kaynaklanıyor anlamakta zorlanıyorum. Acaba bizi ötekileştirmeye mi çalışıyorlar sorusu aklıma geliyor. Kardeşken bir birimize düşmemizin nedeni ne? Acaba bizleri birbirimize düşürmek kimlerin işine geliyor. Asıl düşmanlarımı unutup birbirimize saldırmamız ne kadar doğru.

Televizyonları açıyoruz futbol programları 3 büyük denilen takımlarla başlıyor onlarla bitiyor. Örnek stadyum, ntv’de %100 futbol(3 büyüklerin maçlarından sonra yayın yapıyorlar sadece), ligtv(Sivasspor ve Trabzonspor maçlarını hep gündüz veriyor. Diğer kanallarda adımızı bile anmıyorlar.

Tabiki Trabzonspor camiası büyük bir camiadır, kupalar kazanmıştır. Zamanında bir devrim yapmış ve İstanbul hegemonyasını kırmıştır. ancak yalnız kaldığı için bu devrimi tek başına yaptığı için 3 rakibine karşı zayıf düşmüştür (96–97 sezonu, 2004–2005 sezonu, hatırlayalım 04–05 te Galatasaray Trabzonsporu yenmiş ve Fenerbahçeye yardımcı olmuştur). Ben ısrarlar şunu savunuyorum bu 3 İstanbul takımı insanların önünde büyük bir tiyatro oynuyor. İnsanlara karşı aralarında bir düşmanlık varmış gibi rol yapıyorlar. Ancak kapalı kapılar ardında birbirilerine yardımcı oluyorlar.

Sivasspor ve Trabzonspor taraftarı unutmamalı ki bu gerginlik bize fayda getirmez ancak 3 İstanbul takımının ekmeğine bal sürer. Biz Anadoluluyuz ve kardeşiz. Anlık sinire yenik düşmemeliyiz.

Nasıl ki Trabzonspor yıllarca Anadolu’nun gururu olmuştur bize yol göstermiştir. Bizde Trabzonsporun yolundan gidip Anadoluda ikinci bir gurur kaynağı olmak istiyoruz. bize bu yolda destek vermelerini bekliyoruz nasıl ki biz yıllar boyu onları desteklediysek.

Biliyorum bu sözlerime Sivasspor taraftarı ve Trabzon taraftarlarından tepkiler gelecek ama gerçek Sivasspor taraftarı ve Trabzon taraftarı beni destekleyecektir.

Şimdi kardeşlik zamanıdır. 3 İstanbul takımını bu halde bulmuşken Anadoludan bir şampiyon çıkarmamız gerekir bu yılda olmazsa bir daha asla olmaz.

İnşallah bu sene bir Sivasspor taraftarı olarak tabiki şampiyon olmak istiyorum ama biz olamıyor sakta inşallah Trabzonspor olur.

Bizler asla kardeş olduğumuz unutmamalıyız.

Konu SenSetik tarafından (21.04.2009 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: büyük harf küçük harf değişimi ve imla kurallarına aykırı kelimelerin bulunması.
iskin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı iskin_58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: "SS"- "TS" DÜŞMANLIĞI
Alt 21.04.2009, 15:38   #2
GrP_GARDAŞLAR
Yiğido

GrP_GARDAŞLAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GrP_GARDAŞLAR ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: "SS"- "TS" DÜŞMANLIĞI

çok doğru ve yerinde bi tesbitte bulunmuşsun.bizler bu lobiyi yıkmalı ve daha yeni nesillere futbolun kaliteli ve rekabet içerisinde geçen bir oyun olduğunu göstermeliyiz.bizim bırakacağımız tek miras bu olur.
Alt 21.04.2009, 16:52   #3
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: SS-TS OYUNU

trabzon taraftarlari bizi kendilerine en büyük düsman görüyorlar hatta bu fb ye olan düsmanliklarinida bastirmak üzere olayli macta alinan üc puanmi yoksa sivasin basarisimi onlari bu hale getirdi ama bahaneleri o üc puan bizim sebat spordan yedigimiz kazigi akillarina bile getirmiyorlar rize ile beraber e kalip sivasin 1 . lige cikmamizi engellemislerdi gün oldu devran döndü sivasim bunun hesabini soruyor
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karahisarli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: SS-TS OYUNU
Alt 21.04.2009, 17:10   #4
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
iskin_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu iki takım arasındaki düşmanlık neden kaynaklanıyor anlamakta zorlanıyorum. Acaba bizi ötekileştirmeye mi çalışıyorlar sorusu aklıma geliyor. Kardeşken bir birimize düşmemizin nedeni ne? Acaba bizleri birbirimize düşürmek kimlerin işine geliyor. Asıl düşmanlarımı unutup birbirimize saldırmamız ne kadar doğru.

Televizyonları açıyoruz futbol programları 3 büyük denilen takımlarla başlıyor onlarla bitiyor. Örnek stadyum, ntv’de %100 futbol(3 büyüklerin maçlarından sonra yayın yapıyorlar sadece), ligtv(Sivasspor ve Trabzonspor maçlarını hep gündüz veriyor. Diğer kanallarda adımızı bile anmıyorlar.

Tabiki Trabzonspor camiası büyük bir camiadır, kupalar kazanmıştır. Zamanında bir devrim yapmış ve İstanbul hegemonyasını kırmıştır. ancak yalnız kaldığı için bu devrimi tek başına yaptığı için 3 rakibine karşı zayıf düşmüştür (96–97 sezonu, 2004–2005 sezonu, hatırlayalım 04–05 te Galatasaray Trabzonsporu yenmiş ve Fenerbahçeye yardımcı olmuştur). Ben ısrarlar şunu savunuyorum bu 3 İstanbul takımı insanların önünde büyük bir tiyatro oynuyor. İnsanlara karşı aralarında bir düşmanlık varmış gibi rol yapıyorlar. Ancak kapalı kapılar ardında birbirilerine yardımcı oluyorlar.

Sivasspor ve Trabzonspor taraftarı unutmamalı ki bu gerginlik bize fayda getirmez ancak 3 İstanbul takımının ekmeğine bal sürer. Biz Anadoluluyuz ve kardeşiz. Anlık sinire yenik düşmemeliyiz.

Nasıl ki Trabzonspor yıllarca Anadolu’nun gururu olmuştur bize yol göstermiştir. Bizde Trabzonsporun yolundan gidip Anadoluda ikinci bir gurur kaynağı olmak istiyoruz. bize bu yolda destek vermelerini bekliyoruz nasıl ki biz yıllar boyu onları desteklediysek.

Biliyorum bu sözlerime Sivasspor taraftarı ve Trabzon taraftarlarından tepkiler gelecek ama gerçek Sivasspor taraftarı ve Trabzon taraftarı beni destekleyecektir.

Şimdi kardeşlik zamanıdır. 3 İstanbul takımını bu halde bulmuşken Anadoludan bir şampiyon çıkarmamız gerekir bu yılda olmazsa bir daha asla olmaz.

İnşallah bu sene bir Sivasspor taraftarı olarak tabiki şampiyon olmak istiyorum ama biz olamıyor sakta inşallah Trabzonspor olur.

Bizler asla kardeş olduğumuz unutmamalıyız.

bizim uzerımızden sıvaslılara laf eden ne besıktaslılarla nede baskalarıyla dost kardes muhabbetı yapmam ben
Alt 21.04.2009, 20:15   #5
RizeLi053
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 RizeLi053 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
karahisarli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
trabzon taraftarlari bizi kendilerine en büyük düsman görüyorlar hatta bu fb ye olan düsmanliklarinida bastirmak üzere olayli macta alinan üc puanmi yoksa sivasin basarisimi onlari bu hale getirdi ama bahaneleri o üc puan bizim sebat spordan yedigimiz kazigi akillarina bile getirmiyorlar rize ile beraber e kalip sivasin 1 . lige cikmamizi engellemislerdi gün oldu devran döndü sivasim bunun hesabini soruyor
O maçı stadta izledim ve olede satılmıs maca benzemıyordu..

Hee dıyorsunkı satılmıs.. İSPATLA BELGE VARMI?
RizeLi053 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2009, 22:25   #6
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SİVASSPOR TARAFTARI YİĞİDO GENÇLİK DIŞIMDA KÜNE DÜŞTÜ
Alt 22.04.2009, 00:51   #7
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 867 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

Hafta sonu yendiğimiz zaman izleri kalmaz merak etmeyin.....Şimdi konuşsunlar.. mağlubiyete kefen hazırlığındalar....
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2009, 00:55   #8
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1028 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ınsallah gusel mac olur ve bız kazanırız.. ortamı germek ıkı tarafada fayda saglamaz..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2009, 07:58   #9
majed abdulaah
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 majed abdulaah FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

naif hazazi - ittihad (ksa)
majed abdulaah isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2009, 08:22   #10
S1vasLee
Yiğido

S1vasLee - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

97 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 S1vasLee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İnş bu maçı alırızda Trabzonsporluların havalarını almış oluruz......

Kendilerini bitmez cümle sananlara , benden küçücük bi nokta .
S1vasLee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
dÜŞmanliĞi, oyunu, ssts