Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Ülkemızde yaşayan rumları kastederek yada ırkcılık olarak yazmadım iyi okumanızı tavsiye ederim. Ancak biraz açıklama yapmak gerekıyor sanırım ;Ülkemızde yaşayan Rumlar ile Kıbrıs'ta yaşayan Rumlar etnık olarak bir değillerdir. Benım yazımı anlayamıyorsanız üzgünüm.
Bu arada benım yorumumu bir kenara bırakıp ts - anortosis macından sonra Trabzondaki yerel gazetelerin attıgı başlıkları ve yazıları okursanız sanırım sorun yok demektir 
|
Yazdıklarını tekrar tekrar okudum, Rum kelimesini özellikle siz Rum takımına bile diyerekten Rumları aşağılamaya yönelik bir tavır takınmışsınız.
Neyse bu konuyu uzatmak istemiyorum lakin son olarak şunuda söyleyim 2 yanlış bir doğru etmez.
Trabzondaki gazetelerin ne yazdıkları beni alakadar etmiyor bu onların ayıbıdır, lakin siz bu forumun yöneticisiseniz sadece kendinizi değil aynı zamanda bu forumu hatta Sivassporlularıda temsil ediyorsunuz sayılır.
Bizim yazdığımız yanlış bir söz çok önemsenmez ama siz aynı yanlışı yaparsanız; adamların yöneticisi bile böyle söylüyor derler.
Neyse konuyu uzatmayım.
Hepiniz sağlıcakla kalın.
Trabzonsporlu arkadaşlarda kendi forumlarında yazarsalar bu hem kendileri hemde bizim için daha iyi olur..