Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.04.2009, 20:52   #41
bjkli metin 21
YASAKLI ÜYE

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bjkli metin 21 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

bu sene şampiyon görelim sizi ölmeden mezara koymayın bizi
bjkli metin 21 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2009, 20:57   #42
skynet
Acemi Yiğido

skynet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 skynet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ikinci gol bizi cok rahatlatti, Bu golun olusmanda kuskusuz bizimde elstirdigimiz Murat Erdogan nin 60 m lik depari varki, gercekden taktiri hakediyor. Murat Erdogan kritik yerlerde devreye girmeye basladi bence artik takim uyum sagladi. Mehmet Yildizda gayet basarili oynadi, yapmasi gerekenleri yapti. Butun arkadaslarin dedigi gibi herkes cok iyiydi takimda, Musa, Abdurrahman ve digerleri. Sampiyon hakederek oluyoruz bu bir gercek. Kim derdiki bir gun biz birinci ligde sampiyon olacagiz; daha dun gibi gozumun onunde Kars'i Karsda yenip butun futbolcu ve muhabir arkadaslar dahil dayak yedigimiz gunler. Helal olsun cocuklar, helal olsun yigidolar
skynet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2009, 20:58   #43
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne oldu bir tane trabzonlu yok şimdi geliyodularya biz dedik geleceğiniz varsa göreceğiniz var diye umarım o dik burunları yere inmiştir şimdi
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2009, 21:07   #44
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir haftadır kendimizi boş yere gerdik hiç tahmin edemedik bu kadar kolay geçeceğini maçın antreman maçı gibi oldu rahat 5 6 olacak maçı 3 0 gibi rahat bir skorla tamamladık bütün futbolcu yönetim ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz bize bu mutluluğu yaşattıkları için benim için bundan sonra ts maçları garanti 3 puan gibi olucak nede olsa ts karşı çok rahat oynayıp kazanıyoruz merak ediyorum çu hamsi kafalılar şu an ne yapıyolar halbuki biz onları bekliyoduk hiç ses seda yok nerde o delikanlı ts liler öyle hava cıva yapmayı iyi biliyolar ama sonuca geldimi yok yok yok artık utançlarından insan içinede çıkamazlar geliyodunuz geldiniz ve gördünüz hemide 4 gözle
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2009, 21:11   #45
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI

Bu mac bize karsi olan herkeze, özellikle Trabzonlulara Kapak olsun!
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2009, 21:19   #46
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1187 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Bir haftadır heyecanla beklediğim maçı eze eze,çimleri yedire yedire yenmenin hazzını yaşıyorum..
Ses mes kalmadı..Bu maçta statta en azından Sivas'ta olmayanların kaybı büyük..

Bize futbol dersi vermeye gelenlerin çimlere nasıl gömüldüğünü izledi 70 milyon..
61.dakika nasıl kursaklara tıkanır izledi herkes.!

Futbolcularımızın verdiği çiçekleri geri attılar,kabul etmediler..Bizse Ts'li futbolcuların verdiği çiçeklere mukabil karanfil verdik..

Maç sonunda da koltukları kırdılar..Ve benim aklıma bir kaç gün önce valimizin dediği "trabzonlulara yakışmadı" lafının ne kadar boş bir laf olduğunu bir kez daha gördük..

Sitede TS'li kalmamış pek..
Alt 25.04.2009, 21:29   #47
esentepeli58
Tecrübeli Yiğido

esentepeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 esentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOKesentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bugün lidere yakışır bı futbol oynadık herkes süperdi
esentepeli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2009, 21:30   #48
Hispano
Yeni Yiğido

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 601 Hispano FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir haftadır heyecanla beklediğim maçı eze eze,çimleri yedire yedire yenmenin hazzını yaşıyorum..
Ses mes kalmadı..Bu maçta statta en azından Sivas'ta olmayanların kaybı büyük..

Bize futbol dersi vermeye gelenlerin çimlere nasıl gömüldüğünü izledi 70 milyon..
61.dakika nasıl kursaklara tıkanır izledi herkes.!

Futbolcularımızın verdiği çiçekleri geri attılar,kabul etmediler..Bizse Ts'li futbolcuların verdiği çiçeklere mukabil karanfil verdik..

Maç sonunda da koltukları kırdılar..Ve benim aklıma bir kaç gün önce valimizin dediği "trabzonlulara yakışmadı" lafının ne kadar boş bir laf olduğunu bir kez daha gördük..

Sitede TS'li kalmamış pek..
Ben burdayım...

Her neyse ben de görüşlerimi paylaşıyım isterseniz..

Evet benim değerlendirmem şu şekilde,

Evet söze nasıl başlamam gerektiğini bilemiyorum...Bu takımın bu kadar ruhsuz olabileceği gerçekten aklıma gelmemişti..Sİvassspor bize top göstermedi..Onları yürekten tebrik ediyorum gerçekten..Biz mi kötü oynadık onlar mı çok iyi oynadı buna siz karar verin..Ama ben sahada Trabzonsporumu göremedim maalesef.Sivasspor bizi sahadan sildi..Futbolcularımız arasından ayakta kalan tek bir futbolcumuz bile yoktu..Sivasspor gerçekten de çok iyi oynadı..Bunu defalarca tekrarlıyorum kusura bakmayın ama gerçekten çok inanarak oynadılar..Artık şampiyonluk yolunda sadece 5 maç var..Gönlüm Sivasspor'un şampiyon olmasından yana..Gönlüm Anadolu'nun tekrar şaha kalkmasından yana..Gönlüm aşağıdaki fotoğrafta yanyana duran iki formanın birlikte şampiyonlar ligine gitmesinden yana, gönlüm kardeşlikten ya yiğidolar...Biz bugün gerçekten çok üzüldük..Ama sizin yolunuz açık olsun..

Kalın sağlıcakla...

Hispano isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2009, 21:34   #49
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1187 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Hispano

Sen genel Ts taraftar profilinin istisna kısmını oluşturuyorsun..

TRABZONSPOR TARAFTARINI SİVASSPORLULAR KARŞILADI

Sivasspor-Trabzon karşılaşması için Sivas'a gelen Trabzonspor taraftar grubunu Sivas Yiğido Gençlik taraftarlar grubu Sivas-Erzincan karayolu üzerinde karşıladı. Sivasspor ve Trabzonspor taraftarları buluşmalarında dostluk ve kardeşlik mesajları verdi.

Turkcell Süper Liginde bugün oynanacak Sivasspor-Trabzonspor karşılaşması için Trabzon'dan 500 kişilik bir taraftar grubu Sivas'a geldi. Trabzon'dan gelen taraftar grubunu Yiğido Gençlik taraftarlar grubu Sivas-Erzincan karayolu üzerinde karşıladı. Sivasspor ve Trabzonspor taraftar kafilesi karayolu üzerinde birlikte fotoğraf çekinerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Sivasspor ve Trabzonspor taraftarından oluşan 25 kişilik kafile daha sonra BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun abisi Yusuf Yazıcıoğlu'nu evinde ziyaret etti. Taraftar grubu Yusuf Yazıcıoğlu'na baş sağlığı diledi ve dua etti. Grup daha sonra Sivas Yiğido Gençlik Derneği'nde öğle yemeğinde bir araya geldi. Dostluk ve kardeşlik içerisinde geçen buluşmada "Bu sene şampiyon Anadolu'dan" sloganları atıldı. Trabzon Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, "Yiğido gençlik bizi Sivas'a girişinde karşıladı. Sporun dostluk kardeşlik olduğunu hepimiz biliyoruz. Sivassporlu taraftarlarda Trabzon'a geldiği zaman biz de en iyi şekilde karşılamıştık. Yiğido Gençliğin bizi burada karşıladığını görmek bizi çok mutlu etti."dedi.

Yiğido Gençlik Taraftarlar Grubu Başkanı Mesut Daştan ise, " Bizim buradaki karşılama amacımız Trabzon ve Sivas insanın gerçekten birlik beraberlik ve dostluk içinde olduğunu göstermektir. Kimseyi fırsat vermeyeceğiz. Bizde aynı şekilde Trabzon'da karşılanmıştık. Spor dostluk ve kardeşliktir."diye konuştu.
Alt 25.04.2009, 21:36   #50
Hispano
Yeni Yiğido

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 601 Hispano FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yiğiter aslında ben istisna değilim inan ki diğerleri istisna.Diğer türlü düşünenler istisna..Bunu kesinlikle söyleyebilirim.
Hispano isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı