Ya vallahi gözyaşlarımı tutamadım okurken.İnanabiliyormuzunuz ya UEFA dan yetkililer geliyor şampiyonlar ligi için.Buraya bi seribaşının gelmesi garanti İnter,Barcelona,Manchester ALLAH ım bu nasıl bi mutluluktur.Bu adamlara çok şey borçluyuz ve tabi onlar da bize borçlu.İYİ Kİ SİVASLIYIM DEDİM 1 MİLYON KERE DEDİĞİM GİBİ...
vallaha müthis haber...
insallah sampiyon olup direk sampiyonlar ligine gidince 4 eylülde tüm avrupaya izletecegiz sivasi... 4 eylül üstü komple kapansa altan isitmada olursa yeter...
aldıgım bugunku en ıı haber gazetede ist yada kayserı yazyordu...
liverpollu gardaslarımı ıstanbuldakı macda kendı atkılarını alamayınca sıvas atkılarıyla fınal macına gıtmıslerdı...inş. sivas a da gelırler beraber " never walk alone gardas " bestesını yaparız istasyon caddesinde
__________________ Bu kadar taraftarın ıcınde bız taraftar olamayız haydi eyvallah ;)
Ne İstanbulu ne Kayserisi yahu..
Ben soğuk demedim yaz demedim yağmur demedim..İşimi gücümü bir yana attım her maaç geldim..Kaç maçtan sesim kısık,boğzaım ağrır çıktım.benim günahım ne?
Barça Sivas'a gelecek ;var mı öyle ?
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
sacmalayın arkadaslar ne ıstanbulu ne kayserisi böle birşey söz konusu bıle olamaz maclar sivasta oynanacak bızbu kadar heycanı gergınligi bosunamı yasadık.