Alıntı:
deplasman gfb Nickli Üyeden Alıntı
Tüm Sivassporlulara selamlar.
Öncelikle rakip taraftarlara da söz hakkı veren site yönetimine teşekkür ederim.
Arkadaşlar burada bizim hakkımızda yazdıklarınızı görünce gerçekten üzüldüm. Fenerbahçe'lilerin çok büyük bir kısmının arzu ettiği gibi ben de şampiyon olmanızı can-ı gönülden istiyorum. Verdiğiniz mücadeleyle şampiyonluğu sonuna kadar hakediyorsunuz.
Keşke bizim hakkımız da fazla bilgi sahibi olmayan arkadaşlar kırıcı cümleler kurmasaydı.
Fenerbahçe hiç bir zaman maç satmaz, ittifak yapmaz.
Umarım bugün daha iyi anlaşılmıştır.
Son olarak; bu onurlu mücadelenizde sizlere başarılar dilerim. Şimdilik her ne kadar gönüllerin şampiyonu olsanız da, lig sonunda ki gerçek kupayı da en çok hakeden sizlersiniz.
Allah gönlünüze göre versin.
|
Renkdaşımın söylediklerine harfi harfine katılıyorum.
Temennim Fenerbahçe Spor Klübünün ve camiasının istanbul takımları diye ifade edilen diğer klüplerden farklı olduğunun bilinmesidir.
Buraya Sivasspor için başarı dileklerimi yazmak için üye oldum.
Sivasspor ve Sivas halkına olan sempatim rahmetli Muhsin Amcama olan muhabbetimden kaynaklıdır. Sivasspor'un başında eski bir Fenerbahçeli olması da bu sempatimi daha da arttırmıştır.
Dilerim ki 8jk'nin puan kaybetmesine hiç ihtiyaç duymadan, kalan maçların hepsini kazanır , hem taraftar hem de takım olarak verdiğiniz onurlu mücadelenin sonunda şampiyonluk kupasını kaldırırsınız.
Dualarımız ve güzel dileklerimiz sizlerle.