Alıntı:
bremer58 Nickli Üyeden Alıntı
avrupada yasiyorum.sivasta dogduk büyüdük.ben hic 6s li yada 8jk li arkadas tanimiyorum.hele 80 li yillarda bu iki kulüp normal bir kulüp gibiydi.hep fener ve trabzon konusulur ve ikisinden biri sampiyon olurdu. 6s ve 8jk ancak 3 ve 4 ün cü olurlardi..o bakimdan sivaslilar önce sivassporludur amma sonrada fenerlidir.ye ni yetmeler artik hakemsarayi ve kargatasi tutmaya basladilar.fener bizim ebedi dostumuzdur.aramizi kimse bozamaz.dün bize ne kadar asil bir takim oldugunu gösterirken,sözüm ona anadolu kulübü g,antep ve seyircileri sivasimiza 90 dk.küfür ettiler.ve öyle oynasalardi bugün onlar lider olurdu.tesvik primi oldugu sürece futbol rezaletten öteye gidemez.bu önce kendi kendi kulübüne ihanettir,madem o kadar iyi futbolcusunuz niye extra para alinca,yani satin alininca oynuyorsunuz.zaten prim ve maaslarinizi aliyorsunuz.tesvik alinca bu extra caba niye..hal böyle oluncada avrupada nal topluyoruz.verin parayi sampiyonlar ligini,uefa yi alalim  oh ne ala..son söz..sampiyonluk bize yakisir.(en iyi averaj,16 hafta liderlik,en az gol yeme)
|
çok güzel yazmışsın abi.

eline sağlık.
fenerbahçe ve sivasın 6s ve 8taştan farkları;
+sivas ve fenerbahce hakemler tarafından sürekli katledilir.
+qtm 6s ve 8taşı överken fenerbahçe ve sivası gündeme getirmez.
+6sye her maç yatan anadolu takımları sivas ve fenerbahçeye ölümüne oynar.
+şerefli ikincilik için şike yapan 8taşa benzemez.
+sivas ve fenerbahçe tektir, kimseyle ittifak yapmaz.