Alıntı:
gazikentlee Nickli Üyeden Alıntı
dün akşam bi topic açılmıştı Antep taraftarına sitem diye.oraya yazmıştım biraz ama galiba tamamı ile silinmiş konu.buraya da aynısını yazmak zorundayım..
şimdi öyle şeyler yazılmışki edilen hakaretler küfürler satışlar vsvs.
1. si Genclik 27 olarak stadın altındaki lokalimize uğrayan sivaslılara misafirperverlikte sorun yaşandımı??hayır gelenler bilir..
2.si şehirde gezmediğiniz yer kalmadı en ufak bi tepki oldumu?hayır
3.sü Genclik 27 olarak maçtan önce ''Bu sene şampiyon Anadoludan diye bağırdığımızı duymadınızmı??beşiktaşa ettiğimiz küfürleri?
4. sü taraftar ister bişeyleri sizin lehinize olsun yada olmasın hiç bişey farketmez topcu çıkar oyununu oynar iyi olanda kazanır!
5.si hiç bi zaman savunulmayacak bişey olan ;sizin şampiyonluğunuz hakkındaki aleyhte tezahüratları duydukca tiksindim o bağıran antepli ********lerden.şunu da belirteyim gecen sezon ki sivasda oynanan maçda antep kümeye diye bağıran ********lerden ayrıca tiksinmiştim..
6. sı Genclik 27 olarak sivasın şampiyonluğu hakkındaki olumsuz tezahürat yapılmadı o tezahüratları atan gercek gaziantepsporlular deildir.sizin hemen yan tarafınızdaki antep tribununde bulunan hayata siyah beyaz bakan antepli köpek lerdir antepli beşiktaş taraftarıdır.
7. si sivasa ne yaşandıysa antepte de aynısı yaşandı.burdaki maçtan önce misafir perverliğimiz .maç içerisinde köpeklerin attığı tezahüratlar..
sivasdaki maçta ise yiğido genclik deki bi kaç elemanın bizim servisin önünü keserek hoşgeldiniz deyip atkı paslaşması yapmaları sıcak bi şekilde karşılamaları maç içerisinde ise bazı kendini bilmez sivaslıların antep kümeye diye bağırması dikkat edin 2 maçtda aynı olaylar..
8. cisi sivas golü attığında zıpladım sevindim kendi takımım gol atmışcasına .bu yüzden kendi grubumdaki kardeşlerimle bi kaç arkadaşımla papaz oldum ufak çaplı.stadı terkedip takımım yendiği halde moral bozuk bi şekilde eve geldim fb-bjk maçını izledim ve biraz olsun içim rahatladı..5 parmağın 5 i hiç bir zaman bir olmamıştır..kimisi gercekten Anadolu adına istemiştir sivasın galibiyetini yada şampiyonluğunu..kimisi kıskanmıştır trabzondan sonra bu ihtilali ilk biz gercekleştirelim diye. kimisi de bjk li köpekler mesala yaşadığı şehrin takımını tutmaz ekmeğini yer sonra maça girer gaziantepsporluymuş gibi .... ortalık karıştırır.
Son olarak bazı sivaslı arkadaşlar antep taraftarı sivasa geldiğinde şöyle olacak böyle olacak çıkamayacak vs yazmış.bu sene nasıl geldiysek gelecek sezon aynı şekil geleceğiz her şey olacağına varır.
Bu Sene Şampiyon Anadoludan inş!!
|
aynen katılıyorum gardasım...lokalde de antep genelınde de bırakın antepsporu bır kısı bıle berabere kalalım dahı demedı...macdan once bende cogu kısıden duydum bjklılern maca gelıp kıskırtma yapacagını bunun ıcın onlara uymamamızı soyleyen cok anteplı oldu...kuzenımın arkadası da genclık 27 den ama geldı sıvas trıbunden sıvassporu destekledı...
kısacası cogu sıvas macına gıtmeyen ama bır heves gezmek ıcın antepe gelenlerle veya tv basında ızleyıp buraya antepe kotu laf soyleyenlere sız kafanızı takmayın...
gercek yıgıdolar herseyın farkında...