eger sampiyon olursak Sampiyonlar ligine katildigimiz icin para alacagiz, sampiyon oldugumuz icin alacagiz, sampiyonlar liginde oynadigimiz her mac para kazanacagiz, yani artik sivassporun maddi sorunu olmaz.
hocamıza sormak isterım antep ve istanbul maclarında yanlıs oyuncular ıle baslamak ve cıkarmak gıbı bu zamana kadar gelındı bır sıvas halkını alıstırdı umutlandırdı sampıyonluga simdı ıse bır yenılgı alınırsa hangı sırada bulacagız kendımızı sorarım hocama bırak hocam fatıh terım olmayı kendın gıbı ol her mactan sonra cıkıp butun mesulıyet benım deyıp gecıstırme yapıp gecmek kolay oz elestırı yapmak yerıne kolayca suclu benım deyıp gecıstırıyor bır takım oyunu oynuyoruz herkes bılıyor artık bırazda mehmet yıldızı dınlendırmek lazım yıldızı halkınan karsı karsıya getırme cunku her hareketten kayıp olan toptan sonra tepkıler cogalmaya basladı onun uzrerıne bu kadar oyun kurulmaz dıgerlerınıde dusunmek lazım balılı kamanan tum gıbı sivasspor bır butundur mehmet yıldıza baglı kalamaz bır futbolcununda bır kapasıtesı vardır unutmayalım
SELAMUN ALEYKÜM YİĞİT KARDEŞLERİM BEN DENİZLİDE OKUYAN BİR YİĞİDO KARDEŞİNİZİM SİVASSPORUN İBB KARŞISINDA KAYBETMESİ HEPİMİZİ DERİNDEN YARALADI AMA BEN ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM ANCAK İLK ÖNCE TAKIMIMIZA MORAL VERMELİYİZ LÜTFEN SİVASTAKİ TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞEREK SİVASSPORUMUZUN TESİSLERİNE GİDİP OYUNCULARIMIZA MORAL VERSİN GÜVEN TAZELESİNLER BU ŞAMPİYONLUK BİZİM OLACAK İNANIN VE SADEECE DUA EDİNİZ...ALLAH A EMANET OLUNUZ..