Aynen Öyle Hiç puan durumunu bılmyen bırı görse son Antalya macını derler 15-10 sırada bır takım..Bilmiyorkı şaka maka uzun süredir lıder ve en büyük aday şampiyonlugun..Valla bencede taraftar sıkıntısı var..Bu nasıl iştir anlamıyorum
Tüm Sivaslılar ve Sivassporlu taraftarlara buradan Türkiyenin bir ucundan Edirneden selamlar. Sivassporumuzzun hiç bir maçını kaçırmadan tv izliyorum. Size sesleniyorum Sivaslı topraklarım amigolar taraftar dernekleri taraftar grupları siz ne yapıyorsunuz ya TİYATRO izlemeyemi geliyorsunuz ağzınızı bıçak açmıyor bağırmıyorsunuz. YA bağırmıyorsunuz bari elinize bi kaşkol aın sallayın uyumayın ayakta ya. ben burada kahroluyorum ya ŞAmpiyonluğa giden bir takımın taraftarları ölü gibisiniz ölüden bir farkınız yok Sivas gol atsın GOLLLLL diye bağarılım sonra oturalım yok öyle kendinize gelin beyler 12. adam olun biraz. Bakın bir Bursa taraftarına bakın bir Eskişehir taraftarına. BAkında seyirci nasıl olunur öğrenin biraz. MAça uyumaya değil takımınızı desteklemeye geliyorsunuz....
mrb sivaslı kardeşlerim.ben koyu bir diyarbakırspor taraftarıyım.bu sene ve geçen sene sivasspor'un başarısı beni çok mutlu ediyor.çünkü anadolunun gurur verici özelliğini taşıyor sivasspor.sivasspor busene şampiyon görmek istiyorum.
abi yok böyle bir taraftar yaa şampionluğa oynuosunuz böyle taraftarmı olur yaaa sivasspora gerekn ilgi verilmio küme düşmeye oynayan takımların taraftarı bile daha çok sahip çıkıor takımına