Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yiğido Gençlik

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TARAFTARLIK BU MU?
Alt 12.05.2009, 14:24   #11
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1617 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: TARAFTARLIK BU MU?

hep yanındayız herzaman yanındayız
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.05.2009, 14:34   #12
58ÖREN58
Tecrübeli Yiğido

58ÖREN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 58ÖREN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Cevap: TARAFTARLIK BU MU?

YA IKI SENEDIR ŞAMPIYONLUGA OYNUYORUZ BU BUTCEYLE BENCE BUDA BUYUK BIR BASARIDIR HICBIR FUTBOLCUYA YONETIME VE TEKNIK DIREKTORUMUZ BULENT UYGUNA KIMSENIN HAKSIZLIK ETMEYE HAKKI YOK BENCE BASIN VE MEDYANIN DOLDURUSUNA GELMEYELIM DERIM TAMAM İKİ HAFTADIR YENILDIK AMA BUDA ŞAMPIYON OLMUCAZ OLAMIYACAZ ANLAMINA GELMEZ TURKSEL SUPERLIG UZUN BI MARATON AYRICA BUSENE FORTIS KUPASINDADA MUCADELE ETTIK TABIKI FUTBOLCU KARDESLERIMIZ FIZIKSEL OLARAK YORULDULAR SUNUN SURASINDA KALMIS ÜÇ HAFTA SON ÜÇ MACIMIZIDA ALALIM KESIN SAMPIYONUZ CUNKU BJK ÜÇ MACINDAN İKİSİNDE BERABERE KALIR SON MACINDA DENIZLIYE YENILIR BEN OYLE TAHMIN EDIYORUM UMUTSUZLUK BASARISIZLIKTIR UMUT ETMEK BASARMANIN YARISIDIR HEP UMUTLU OLALIMKI BASARALIM ŞAMPİYONNNNNNNN SİVASSPORRRRRR
58ÖREN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58ÖREN58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.05.2009, 15:11   #13
ilker5801
Acemi Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 ilker5801 FAZLA SÖZE GEREK YOKilker5801 FAZLA SÖZE GEREK YOK

sivasspor taraftarı ibb maçında yapılabilecek herşeyi yapmıştır bence.
1-0 2-0 olduğunda bile desteğini erdi ikinci yarı başlarken oyuncuları nasıl karşıladığımızı hala hatırlıyorum bence sivastaraftarı bende dahil olmak üzere ilk defa üzerine düşeni yaptı oda mağlup olduğumuz maça denk geldi fener gs yada bjk taraftarı olsaydı bu kadar desteklemezdi 2-0 gerideki takımı
ilker5801 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.05.2009, 15:11   #14
özgühertaş
YASAKLI ÜYE

210 Mesajına 387 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 özgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz sein

her zaman söylüyorum biz taraftar olarak ne yönetimi ne teknik heyeti nede futbolcuları eleştirmeye hakkımız yok.onlar bizlere 2 senedir tarif edilmeyecek kadar güzellikleri yaşatıyorlar vede yaşatmaya devam edicekler.3 hafta sonra görücez bakalım eleştirenleri mutlu sona ulaştıgımızda bakalım ne yapıcaklar iki mağlubiyette takımımıza sırtını dönenler nasıl hareket edicekler.hiç utanmıyacaklarmı acaba .bizler şampiyonluk kutlaması yaparken onlar nasıl sevinecekler çok merak ediyorum.bu takım zaten şampiyon ama anlayanaaaa
özgühertaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.05.2009, 16:00   #15
sivaslı volki
Yeni Yiğido

sivaslı volki - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 sivaslı volki FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
YiğidoGençlik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş tamam haklı yönlerin olabilir bizde zamanı gelince eleştiririz ama sen demişinde Hep Destek Tm Destek safasatası diye ve kazanmak alışkanlık demişinya sen o zaman takım yenilmeye başladı diye Sivassporu bıraksan daha iyi olur bence taraftar iyi günde olduğu gibi kötü gündede takımının yanındadır zaten taraftarlığın anlamıda budur..
valla çok doru söledin kaybedince yerden yere vur maça geliolar tak1m1 desteklemek yerine çekirdek çitliolar onu hiç konu_an yok
sivaslı volki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.05.2009, 16:41   #16
bgürsoy
Yiğido

82 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 bgürsoy isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

31 haftada toplam 60 puan toplayan takıma son iki maçını kaybetti diye kimsenin birşey söyleme hakkı yok.. bunu yapan taraftar bizden değil kardeşim.. bu hiçbir yiğidoya yakışmaz.. ne mutluluklar yaşadık biz bu takımla, ne gururlandık.. 2 mağlubiyet sonrası bu takıma sırt dönen varsa yazıklar olsun onlara.. İYİ Kİ VARSIN SİVASSPOR.. ŞEHRE DAYANIŞMA GETİRDİN..
bgürsoy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.05.2009, 16:45   #17
congarlim
Acemi Yiğido

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 congarlim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar ilk önce sunu söyleyim anadolu bizi kiskaniyor bizi bizden baska isteyen yok aykút hoca 8tasa attiklari golden sonra kendi futbocusunu dövecekti bizim sivastaki ankara macini hatirlayin ne kadar sevinmis. onun icin bu takim bizim takim yensekte yenilsekte tam destek yapalim bizde bu inanc olduktan sonra barseleno gelecek bir güne bizim sivasa
congarlim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.05.2009, 17:29   #18
nntvaq
Acemi Yiğido

22 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 nntvaq FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

valla taraftarlık nasıl olur burda anlatmaya kalksak sayfalar dolar kitap yazılır ama ne değil denirse şunu söyleyebişlirim sivaslıların yaptığı taraftarlığın yakınından bile geçmiyo.
nntvaq isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.05.2009, 17:31   #19
KÖYLÜM_58
Acemi Yiğido

KÖYLÜM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 KÖYLÜM_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
bgürsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
31 haftada toplam 60 puan toplayan takıma son iki maçını kaybetti diye kimsenin birşey söyleme hakkı yok.. bunu yapan taraftar bizden değil kardeşim.. bu hiçbir yiğidoya yakışmaz.. ne mutluluklar yaşadık biz bu takımla, ne gururlandık.. 2 mağlubiyet sonrası bu takıma sırt dönen varsa yazıklar olsun onlara.. İYİ Kİ VARSIN SİVASSPOR.. ŞEHRE DAYANIŞMA GETİRDİN..
HER KELİMESİNE KATILIYORUM TEŞEKKÜRLER GARDAŞIM

selam arkadaşlar sivaslılar antolojisi güldestenin gecesi münasebetiyle bende sivastaydım ve maça gittim hiç kimsenin ne futbolcusuna nede hocasına laf söylemeye hakkı yok bu takım onlarla buralara geldi sivasspor lige çıktıgında sorsaydın kaç kişi sivasın şapıyonluğa oynayacagına inanırdı oysa bugün biz bu heycanı yaşıyoruz ve hala şansımız devam ediyor bu tk ve hocanın kıymetini
bilelim 2 maç yenildi diye başarılarını yok sayamayız benim gözümde ve gönlümde zaten şapiyon SİVASSPOR
KÖYLÜM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.05.2009, 17:32   #20
nntvaq
Acemi Yiğido

22 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 nntvaq FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
nntvaq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla taraftarlık nasıl olur burda anlatmaya kalksak sayfalar dolar kitap yazılır ama ne değil denirse şunu söyleyebişlirim sivaslıların yaptığı taraftarlığın yakınından bile geçmiyo.
sadece birkaç taraftar grubu var onlarda helak oluyo.bende maçları hep yiğido gençliğin orda izliyorum.normalde büyük taraftar grupları nasıl maç boyu bağırıyo:bi taraf bi tezahurat yaparken diğerleri seslerini boğazlarını dinlendirmiş oluyo.böylece maç boyu bağırabiliyo.ama bizde hepsini bi grup yapmaya kalkınca grup anca ilk dönemi çıkarabiliyo.benim şahsen beynim zonkluyo.geçen gün boğazımı yırttım,en sonunda başım çevrinde olduğum yere oturmak zorunda kaldım.
nntvaq isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda nntvaq'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
taraftarlik