Alıntı:
Müfettiş58 Nickli Üyeden Alıntı
1,450 (milyon) genel türkiyede nufusa sahip biz neden haset lik yapıyor birbirimizin ayağını kaydırıryor eşimizin dostumuzun kalkınmasını istemiyoruz hala anlamıyorum gerçektende bizde ne iç ne dış tutkunluk bağı var maalesef üzülüyorum gerçektende çok
|
Kardeş dediklerin gerçekten çok doğru.Sivaslı sivaslıyı çok nadiren savunuyor ve destekliyor.Bizlerde milliyetçilik olayı çok fazla değil.Tabi bundan kastım hemşehri milliyetçiliği lafım yanlış anlaşılmasın.Gerçek milliyetçilikte zaten türkiyede sivaslıyı herkes bilir.Onu anlatmaya gerek yok.Vatan sevgisi bir numaradır sivaslının.
Ancak dediğim gibi hemşehri miliyetçiliği olarak çok pasifiz.Bunun da birçok nedeni var.Şimdi onları anlatsam günler aylar sürer.Kısaca biz kendi içimizde bölünmüşüz.Zaten böyle bir bölünme yaşamasak inanki sivaslı bu potansiyeli ile Türkiyede ses getiren bir şehir olarak ortaya çıkardı.Çünkü bu potansiyel sivaslıda zaten mevcut.
Haa ne yapmak lazım.Aslında kitleleri hareketlendirecek bir çalışmanın olması lazım.Bunun en önemli örneği de sivassporumuz.Sivassporumuz aldığı başarılarla tüm türkiye de adından söz ettirerek bayağı bir ses getirdi.İnşallah bu durum sivaslıların birlik olmasında bir kıvılcım olur ve gerisi gelir artık.
Biz birlik olursak, sivaslının bileğini kimse bükemez.Her alanda.Bizde o potansiyel fazlasıyla mevcut...