Alıntı:
vahapkeskek Nickli Üyeden Alıntı
DURUMUMUZ İYİ GELİR GİDER DENGEMİZ İYİ BİLİCA ÖLENE KADAR BİZDE OYNASIN YÖNETİM BÖYLE Mİ YAPMALI? bİLİCANIN BİZDEN ALDIĞI ASGARİ ÜCRET . ADAMA MİLYON DOLAR VERİYORLAR O ADAM NE YAPSIN KULUBE VE KENDİNE PARA KAZANDIRMASIN MI? BİZ DAHA COK BİLİKA BULURUZ. BUNUDA İYİ BİLMEK LAZIM. ZATEN TAKIMIMIZ BU MİZAÇ ÜZERE DEVAM ETMEKTEDİR. UMARIM BÜTÜN FUTBOLCULARIMIZA BÖYLE TEKLİFLER GELİR.
|
cok anlamsız msj bence arkadasım...dedıgın gıbı her futbolcu satılır ama zamanında anlatamıyorum bir türlü...kardesım sen bılıcayı cok degıl 1 sene elınde tut transferlerden basını almak ıcınde ver 1mılyon dolar sımdılık sonra sen onu 4 mılyona satıcagına 1 sene uefa da sampıyonlar lıgınde vıtrın yapdır gorursun 14 mılyon doları cebınde...ama yok bız takım degılız bız once tıcarı sırketız ya ılla para alıcaz para gelıcek dıye tr nın en ıyı defansını satalım...futbol para degıldır futbol sampıyonlukdur hele hele bızım takımda sen 2 kader macına bılıca nın fıyatı dıye ortaya dusersen defansın bocalar sampıyonlugu boyle kacırırsın ıste...biz hala ders almıyoruz bazı seylerden...
ne olursa olsun medyada agırlıgın olucak kardesım...gecen sene mehmet mehmet ortalarda dolandık 1 sene noldu mehmet pekı ılk donem oynadı ıkıncı donem maalesef dogru durust destegı olamadı...sımdı bulent hoca medyadan ınmedı her gun onlarca roportajı cıkıyor bununla bırlıkde sevenlerı de gıttıkce azalıyor...
bır arkadas ne guzel demıs..sen buyuksen buyuk olmak ıstıyorsan cıkıcaksan samıyorum kardesım benm takımımından sene sonuna kadar uzak durun dıyecek masaya yumrugunu vurucaksın...he bak vurmadn noldu hergun her topcunu medya bır yerlere gonderıyor buda bızım topcularımızı etklıyor...