Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Galatasaray-SİVASSPOR Maçını kim kazanır?
Galatasaray kazanır 166 27,30%
Berabere biter 39 6,41%
Sivasspor kazanır 403 66,28%
Katılımcı sayısı: 608. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yo
Alt 26.05.2009, 09:57   #91
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1065 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yo

dün bir spor programı seyrediyordum seyircinin birisi yanlış hatırlamıyorsam Adana'dan bir mesaj yollamış...
Bütçesiz, kadrosuz ve imkansızlıklar içindeki Sivasspor'u geçip şampiyon olan beşiktaş kendisini gerçekten başarılı mı sayıyor diye..
Bu saatten sonra ikincilik veya üçüncülük fark etmez benim için..Zaten ŞL ön elemesini geçip şampiyonlar ligine kalamayız..Şu 8taşa son hafta huzur vermedik ya bu bile yeter...Şampiyon olursak ekstra bir sevinç kaynağı olacak benim için...Ki olursak..Allaaaaaaaahhh... Sabahlar olmasın )
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.05.2009, 10:03   #92
izmirliyiğido35
Usta Yiğido

izmirliyiğido35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 izmirliyiğido35 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SİVASSPORUMUZ 2

gs 0
Alt 26.05.2009, 12:53   #93
MMK
Yiğido

106 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 MMK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İLK GOLÜ SİVASSPOR ATAR İNŞALLAH O ZAMAN GÖZÜM ADNAN POLAT'IN ÜZERİNDE OLACAK ACABA MECNUN BAŞKANI TEBRİK EDECEK Mİ?YOKSA İÇİME BİR KURT DÜŞECEK ACABA?
MMK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MMK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.05.2009, 16:48   #94
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

GS inda enaz isi Sivasspor kadar zor cünkü UEFA kupalarina katilmama tehlikesi var bunun icin cok zor bir mac olacak her iki takim acisin dan.
Diger Yandan GS BJK macinda gercekten cok üstün oynadi ama istedikleri skoru bulamadilar sayet BJK yenmis olsalardi lig de isleri bitiyordu bu haftanin Onlar icin bir önemi kalmiyordu.
Bizim icin en az TS-FB maci kendi macimiz kadar önemli Ordan FBnin galip gelmesi bizim isimize cok yarayacak en CL garanti olmus oluyor.
Sampiyonluk sansimizi Antep ve Belediyespor maclari ile kendimiz BJK ikram ettik ne yapalim saglik olsun .
Herkesin bir Asansör takim olacagi dedigi Sivasspor IKI Sezondur Ligin tozunu atiyor bundan dolayi bir Sivasli olarak yönetime ve teknik ekipe tesekür ediyorum.
Insallah gelecek sezon ve sezonlar da ayni basariyi gösterirler.
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.05.2009, 17:54   #95
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1523 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Galatasaray=0 - SivasSpor=2 .

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.05.2009, 18:12   #96
cesur sivas
Yiğido

cesur sivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 cesur sivas FAZLA SÖZE GEREK YOKcesur sivas FAZLA SÖZE GEREK YOK

buraya yaziyorum
galatasaray 1 sivasspor 4
Alt 26.05.2009, 18:34   #97
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Çok zor ama inşallah yeneriz..
skor tahminim gayse-1 sivassporumuz-3
Alt 26.05.2009, 18:34   #98
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
dün bir spor programı seyrediyordum seyircinin birisi yanlış hatırlamıyorsam Adana'dan bir mesaj yollamış...
Bütçesiz, kadrosuz ve imkansızlıklar içindeki Sivasspor'u geçip şampiyon olan beşiktaş kendisini gerçekten başarılı mı sayıyor diye..
Bu saatten sonra ikincilik veya üçüncülük fark etmez benim için..Zaten ŞL ön elemesini geçip şampiyonlar ligine kalamayız..Şu 8taşa son hafta huzur vermedik ya bu bile yeter...Şampiyon olursak ekstra bir sevinç kaynağı olacak benim için...Ki olursak..Allaaaaaaaahhh... Sabahlar olmasın )
dedklerine katılıyorum hocam... ben artık tv'lerde spor programı izlemiyorum..
Alt 26.05.2009, 18:35   #99
gen
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 gen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Öncelikle Sivaslı vede Sivassporlu olmadığımı belirtmek istiyorum.Trabzonsporlu bir taraftarım.Sizlerin şunu bilmesini çok isterim sivassporu bizi 3-0 yendiği maçtan sonra gönülden destekledim sivasın şampiyon olmasını canı gönülden istedim sonuçta bende bir anadolu çocuğuyum hele anadoludan şampiyon olan tek takımın taraftarı olmamdan dolayı sivası gönülden destekledim gönül isterdi sivasspor son haftaya lider girseydi.Umarım önümüzdeki yıl şampiyon olur.

Ligin son haftaki görüşüme gelince kesinlikle beşiktaşın şampiyon olacağını düşünüyorum.Sivassporun treni kaçırdığını düşünüyorum.Şahsi görüşüm sivassporun ligi 3.bitireceğidir.Bu sene trabzonun oynadığı hemen hemen tüm maçları izlemiş biri olarak kesinlikle şunu belirteyim trabzon bence feneri yener bazı arkadaşlar fenerin trabzondan puan alabileceğini yazmışlar açık konuşayım maçın kesin favorisi trabzondur.

Trabzonspor ersun hoca gittikten sonra müthiş bir çıkış yakaladı başta alanzinho ve gökhan olmak üzere ben trabzonsporun alanzinho,yattara,gökhan ve colman önderliğinde feneri avni akerden eli boş göndereceğini düşünüyorum.

Sivassporun cimbom maçına gelince G.Saray kesinlikle bu maçı bırakmaz.Bu sene sivas karşısında ligde ve kupada oynadığı 3 maçı yenememiş olmasının getirdiği hırs ile maça asılacaktır.Ayrıca G.Saray ile trabzon dostluğun bu maçta gün yüzüne çıkacağını düşünüyorum.Bu 2 kulüp zor zamanlarda bir birlerine çok kıyak yapmıştır özelliklede trabzonspor çok kıyak yapmıştır geçmişte cimboma bir nevi bu maç G.Sarayın bir diyet borcu gibi görüyorum.Ben G.Sarayın vede gizli futbol simsarlarının bu maçta sivası durdurup trabzonu devler ligine yollayacağını düşünüyorum.

Sebebi belli trabzonun kaliteli kadrosuna bir kaç takviye ile ön elemeleri geçecek güçte olmasından dolayı trabzona yol verilceğini düşünüyorum.Lütfen sivassporlu arkadaşlar bana kızmasınlar.Kendi düşüncelerimi açıklamak zorundayım.

Şahşi görüşüm lig sıralaması için;

1.Beşiktaş
2.Trabzon
3.Sivas

Bence lig sıralaması bu şekilde olur hele beşiktaş karşısında gördüğüm G.Saray sivasa zor maç verir.Ayrıca Bir büyük iddaam var bence g.saray bjk yı yenmek istemedi isteseydi yenerdi.Ardanın rüştüye sarılması adnan polatın demireöreni kutlaması boraşun gol atmak yerine sabriye pas verimesi cimbomlu futbolcuların sabri dışındakilerin maçta hırs yapmaması neyin ne tezgahların olduğunun göstergesi.
gen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.05.2009, 19:17   #100
1anadoluyildizi
Acemi Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 1anadoluyildizi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
gen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Öncelikle Sivaslı vede Sivassporlu olmadığımı belirtmek istiyorum.Trabzonsporlu bir taraftarım.

Sivassporun cimbom maçına gelince G.Saray kesinlikle bu maçı bırakmaz.Bu sene sivas karşısında ligde ve kupada oynadığı 3 maçı yenememiş olmasının getirdiği hırs ile maça asılacaktır.Ayrıca G.Saray ile trabzon dostluğun bu maçta gün yüzüne çıkacağını düşünüyorum.Bu 2 kulüp zor zamanlarda bir birlerine çok kıyak yapmıştır özelliklede trabzonspor çok kıyak yapmıştır geçmişte cimboma bir nevi bu maç G.Sarayın bir diyet borcu gibi görüyorum.Ben G.Sarayın vede gizli futbol simsarlarının bu maçta sivası durdurup trabzonu devler ligine yollayacağını düşünüyorum.

Şahşi görüşüm lig sıralaması için;

1.Beşiktaş
2.Trabzon
3.Sivas

Bence lig sıralaması bu şekilde olur hele beşiktaş karşısında gördüğüm G.Saray sivasa zor maç verir.Ayrıca Bir büyük iddaam var bence g.saray bjk yı yenmek istemedi isteseydi yenerdi..
Bak güzel kardeşim sana bir soru bu cincon demek bilerek bjk yenmiyor? ve siz böyle bir takima nasil dost/kardeş takim diyorsunuz? sizin ve bizim sampiyonluk sansi elden gitti, bu macla

Ayrica cok merak ettim CINCON ne yapabiliyorda bizi yenecek diyorsun?Hangi mac güzel oynamiş?nasil bize yenecebilcek?

Demek senin bildiğin bazi şeyler daha var , o zaman onlarida söyle
1anadoluyildizi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
34hafta, galatasaraysİvasspor, maçı, tahmin, yorumları