Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sözleşmemi Uzattım
Alt 01.06.2009, 08:52   #71
skep06
Yiğido

skep06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 196 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 skep06 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Sözleşmemi Uzattım

Ben dahil herkes Mehmet Yıldızın 2. yarıda berbat oynadığı konusunda hemfikir.Adamın fedakarlık yaparak sakat sakat oynadığından haberimiz var mıydı? Başka topçular olsa bunun reklamını her maçtan sonra yapardı.Ama Anadolu ahlakını almış,mütevazi Yıldızımız bunu yapmadı.Bir adamın varlığı yokluğunda belli olur.Bu yıl en mahkum ve silik oynadığımız maç 1-1 lik bursa maçıydı.Ve o maçta Mehmet Yıldız yoktu.Bütün anadolu takımları keşke böyle bir topçumuz olsaydı diye döğünürken biz elimizdekinin kıymetini bilelim küstürmeyelim.
skep06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı skep06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.06.2009, 08:54   #72
pusat_abbas
Yeni Yiğido

pusat_abbas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 pusat_abbas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya adamın her maçı kırmızı kartlık yerden kalkmıyor hakemlerle ugraşıyor pas vermeyen arkadaşlarını bagırıp azarlıyor mehmet sen sivasın futbolcususun padişahı degil kaldıki padişahlarda koltuklarından indirildiki sen kimsin senin tahtın sallanmasın biz bu eleştirileri arkadaşlar nefret ettigimizden degil ona olan sevgimizden yapıyoruz ama hem kendine hem bize yazık ediyor oyüzden diyorumki mehmet yıldız seni seviyoruz ama sivastan fazla asla degil
pusat_abbas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.06.2009, 08:58   #73
atababa111
Tecrübeli Yiğido

atababa111 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

148 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 atababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOKatababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bir futbolcu ayağındaki topu bu kadar mı olumsuz kullanır.maç izlerken deli olmamak elde değil.mehmet yıldızın ayağına her gelen top ya eziliyor yada rakibe teslim ediliyor.bu nasıl forvet bu nasıl golcü.yaptığı tek şey var; rakibiyle boğuşup sağa sola topları göndermek tabi topu ezmezse.
Alt 01.06.2009, 10:33   #74
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet ikinci devre sivastaki misyonunu bitirdi keşke gitse.faydalı olacagını sanmıyoru,düzelmesi lazım.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.06.2009, 11:22   #75
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivas için hayrlısı neyse o tüm futbbolcularımıza canı günülden başarılar
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.06.2009, 14:00   #76
bakırköy
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bakırköy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yeni yılda mehmet yıldız yerine kocaeli spordan taneri görmek isterim faydalı olacağına çok eminim...
bakırköy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.06.2009, 17:18   #77
KÖYLÜM_58
Acemi Yiğido

KÖYLÜM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 KÖYLÜM_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kimse kusura kalmasın ama bu sitede ne çok futbolu bilen var ya düne kadar sivas lige çıkacak 2 yıl sonra ligde 2. olacak şapıyonlar ligine gidecek deseler herkes hadi ordan derdi şimdi kalkmış yok mehmedi begenmezler yok sivasın yerini siz veya biz ne yaptık sivasspor için ben ankarda maçlara gidiyorum siva s seyircisine yalvarmaktan bogazım kapanıyor adamların maç umrunda değil hay hay çekirdek çıtlatıyorlar belediyeye yenildiği maçtada sivastaydım birtek karşıda bir grup gençten başka sesi çıkan yok har neyse SİVASSPOR SİVASLILARIN GURUR DUYACAGI BİR TK ONUN İÇİN SİVAS BENİM GÖNLÜMDE ŞAPIYONDUR BUNA TÜRKİYE DEMEYİNDE ANADOLUNUN ŞAPIYONU DEYİN SİZDE........liğ tarihinde anadoludan şapıyonlar liğine katılmaya hak kazanan bir tk varmı??????????????
KÖYLÜM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KÖYLÜM_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.06.2009, 17:32   #78
ÇATAYAZBUZGIŞ
Acemi Yiğido

ÇATAYAZBUZGIŞ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 ÇATAYAZBUZGIŞ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

memmet hayırlı olsun.
ancak sana pas gelmediğinde şu sırsıl huyundan vazgeçmelisin. arkadaşlarına fırça çekmek yerine olur kamanan , olur tum , olur sezer demelisin.
sen pas atamadığın zaman onlar sana nooluyor niye pas atmadın dese el kol haraketi yaparak hoş olur mu... kendine istemediğin haraketi başkasına yapma..70 milyonun önünde fırça çektiğin arkadaşının durumunu bir düşünsene.

ah memmet ah. son maçlarda o haraketlerin yüzünden futbolcular oyundan düştüler.

sen mücadeleci iyi bir futbolcusun. biraz daha çabuk pratik olursan kendine bakarsan sivasspora faydan devam eder.

biran önce ağlazlamayı bırakmalısın mehmet.

durum bu.
ÇATAYAZBUZGIŞ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ÇATAYAZBUZGIŞ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.06.2009, 17:45   #79
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
KÖYLÜM_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kimse kusura kalmasın ama bu sitede ne çok futbolu bilen var ya düne kadar sivas lige çıkacak 2 yıl sonra ligde 2. olacak şapıyonlar ligine gidecek deseler herkes hadi ordan derdi şimdi kalkmış yok mehmedi begenmezler yok sivasın yerini siz veya biz ne yaptık sivasspor için ben ankarda maçlara gidiyorum siva s seyircisine yalvarmaktan bogazım kapanıyor adamların maç umrunda değil hay hay çekirdek çıtlatıyorlar belediyeye yenildiği maçtada sivastaydım birtek karşıda bir grup gençten başka sesi çıkan yok har neyse SİVASSPOR SİVASLILARIN GURUR DUYACAGI BİR TK ONUN İÇİN SİVAS BENİM GÖNLÜMDE ŞAPIYONDUR BUNA TÜRKİYE DEMEYİNDE ANADOLUNUN ŞAPIYONU DEYİN SİZDE........liğ tarihinde anadoludan şapıyonlar liğine katılmaya hak kazanan bir tk varmı??????????????
Bu tarz yaklasimlari hep mevcut durumu kabullenen bir yaklasim olarak gördüm.
özelliklede tüm olumsuzluklari bir kenara birakip lafi dönderip dönderip taraftara getirenlerden biktik artik.Degerli hemsehrim kötü oynayana kötü oynuyor demiyeceksek. haftalarca lider götürdügümüz bir ligde,Rakiplerimizin kirli oyunlarini görüp yemeklerde mac alip satmalarina,tesviklere ve tehditler ragmen.Basbakandan federasyon baskaninin entirikalarini acizce seyredmemize ragmen. Istanbul disinda sampiyon cikmac demelerine ragmen. Bir bilenin Bizi sampiyon yapmazlar demesine ragmen.Bu takimin basindaki hocanin kendi icine düsürüldügü komploya ragmen ,kendini herseyin tepesinde görüp Takimi sivasi sivasliyi nankörkörlük yapmasinlar 5 yil öncesini düsünsünler demesine ragmen.Yine Ibreyi tersine cevirmek icin Takim icinde Truva ati yaratip hem takimin hemde SivasSpor un kaderiyle Oynayan hocalar Futbolcular Olmasina ragmen.sivas halki takimina ve emek verenlerine sahip cikti.onun icin kimse sivas ve taraftari üzerinden olumsuzluklari örtbas etmeye kalkmasin.Yarismakta amac birinci olamktir. Birinci olmam engelennecek bir yarista neden olayim. onun icin seyirciye kizacagimiza birinci olurmuyuz olmazmiyiz sampiyon yaparlarmi yapmazlarmi buna cevap verelim.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.06.2009, 18:21   #80
kangal06
Tecrübeli Yiğido

kangal06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 kangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
byCERAN58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şahsım olarak,bu habere üzüldüm.Mehmet Yıldız'ın,insanlığına vede kişiliğine karşı hiçbir sözümüzü yok.O konuda çok iyi bir insan.Ama bu adamdan forvet olmaz be hocam.. Arkadaşlarımın da dediği gibi dünyada belkide en çok ofsayt pozisyonunda kalan forvettir.Tek becerisi,kafasını yere eğerek topu saklaması vede rakip kaleden topu alarak bizim orta sahamıza gelip,tekrar rakip kaleye dönmesi bu işi çok iyi yapıyor işte
Şampiyonlar liginde şimdiden bir rekorumuz var.En çok ofsaytta kalan takım
bi de mehmet-balili oynadı mı gruplara gerek kalmadan 2 ön eleme maçında şampiyonlar ligi tarihine kazınırız
kangal06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
sözleşmemi, uzattım