Alıntı:
KÖYLÜM_58 Nickli Üyeden Alıntı
kimse kusura kalmasın ama bu sitede ne çok futbolu bilen var ya düne kadar sivas lige çıkacak 2 yıl sonra ligde 2. olacak şapıyonlar ligine gidecek deseler herkes hadi ordan derdi şimdi kalkmış yok mehmedi begenmezler yok sivasın yerini siz veya biz ne yaptık sivasspor için ben ankarda maçlara gidiyorum siva s seyircisine yalvarmaktan bogazım kapanıyor adamların maç umrunda değil hay hay çekirdek çıtlatıyorlar belediyeye yenildiği maçtada sivastaydım birtek karşıda bir grup gençten başka sesi çıkan yok har neyse SİVASSPOR SİVASLILARIN GURUR DUYACAGI BİR TK ONUN İÇİN SİVAS BENİM GÖNLÜMDE ŞAPIYONDUR BUNA TÜRKİYE DEMEYİNDE ANADOLUNUN ŞAPIYONU DEYİN SİZDE........liğ tarihinde anadoludan şapıyonlar liğine katılmaya hak kazanan bir tk varmı??????????????
|
Bu tarz yaklasimlari hep mevcut durumu kabullenen bir yaklasim olarak gördüm.
özelliklede tüm olumsuzluklari bir kenara birakip lafi dönderip dönderip taraftara getirenlerden biktik artik.Degerli hemsehrim kötü oynayana kötü oynuyor demiyeceksek. haftalarca lider götürdügümüz bir ligde,Rakiplerimizin kirli oyunlarini görüp yemeklerde mac alip satmalarina,tesviklere ve tehditler ragmen.Basbakandan federasyon baskaninin entirikalarini acizce seyredmemize ragmen. Istanbul disinda sampiyon cikmac demelerine ragmen. Bir bilenin Bizi sampiyon yapmazlar demesine ragmen.Bu takimin basindaki hocanin kendi icine düsürüldügü komploya ragmen ,kendini herseyin tepesinde görüp Takimi sivasi sivasliyi nankörkörlük yapmasinlar 5 yil öncesini düsünsünler demesine ragmen.Yine Ibreyi tersine cevirmek icin Takim icinde Truva ati yaratip hem takimin hemde SivasSpor un kaderiyle Oynayan hocalar Futbolcular Olmasina ragmen.sivas halki takimina ve emek verenlerine sahip cikti.onun icin kimse sivas ve taraftari üzerinden olumsuzluklari örtbas etmeye kalkmasin.Yarismakta amac birinci olamktir. Birinci olmam engelennecek bir yarista neden olayim. onun icin seyirciye kizacagimiza birinci olurmuyuz olmazmiyiz sampiyon yaparlarmi yapmazlarmi buna cevap verelim.