Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Sampiyonlar Ligi 3.On Elemesi Rakibimiz Kim Olsun?
Shaktar Donesk (Ukrayna) 588 8,84%
Sporting Lisbon (Portekiz) 500 7,51%
Panathinakos (Yunanistan) 1.301 19,55%
Celtic (Iskocya) 676 10,16%
Anderlecht (Belcika) 3.590 53,94%
Katılımcı sayısı: 6655. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sampiyonlar Ligi Rakiplerimiz!!
Alt 06.06.2009, 09:50   #1
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sampiyonlar Ligi Rakiplerimiz!!

Alıntı:
aslanefe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar üzülerek yazıyorum ama gerçekleri görmek gerek. bülent uygun olduğu sürece avrupa da hiç bi başarımız olamaz. geçen yıl büyük maçları kaybederek şampiyonluğu veren bu yıl en kolay fikstürle son beş maçının üçünü kaybetme başarısını gösteren hocamız kritik ve zor anları geçemediğini ispatlamıştır. şimdi biliyorum çok büyük görünüyor. ancak hiç bir maddi sıkıntısı olmayan bu klubü yaratan büyük başkan aslında başarının mimarı. sivassporumuz bu hocayla maalesef bu yıl ligde de orta sıralara oynayacaktır. inşallah en parlak göründüğü zamanlarda mehmet yıldız gitsin diyip haklı çıktığımız gibi bu sefer de haklı çıkmayız. sivasım başarılı olsunda biz her lafımızdan utanalım. ancak futbolu bilen herkesin bildiği gibi bülent uygun bitmeye ve sivası bitirmeye doğru gitmektedir..çok üzgünüm...
kardeş ne diyon sen ya.bu hocanın yaptıklarını nasıl görmezden gelirsin anlamıyorum.bu takımı zirveye taşıyan avrupaya götüren bu hocadır.onunda hataları olmuştur ancak bunlar olmazsa nasıl tecrübe kazanacak.dikkat edersen 2 sezon önce 4 büyük diye tabir edilen takımlarla oynadığımız 8 maçta 6 puan(1 galibiyet 3 beraberlik 4 mağlubiyetle)alırken bu yıl 12 puan(3 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet)aldık.hatalardan ders çıkararak sivassporumuz büyümeye devam ediyor bülent hocamıza haksızlık etmiyelim.
Alt 06.06.2009, 19:54   #2
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
buraks58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş ne diyon sen ya.bu hocanın yaptıklarını nasıl görmezden gelirsin anlamıyorum.bu takımı zirveye taşıyan avrupaya götüren bu hocadır.onunda hataları olmuştur ancak bunlar olmazsa nasıl tecrübe kazanacak.dikkat edersen 2 sezon önce 4 büyük diye tabir edilen takımlarla oynadığımız 8 maçta 6 puan(1 galibiyet 3 beraberlik 4 mağlubiyetle)alırken bu yıl 12 puan(3 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet)aldık.hatalardan ders çıkararak sivassporumuz büyümeye devam ediyor bülent hocamıza haksızlık etmiyelim.
valla kardeş ben hoca başarısız oldu demedim. sıralamaya bakarsak zaten bi şey sötleyemeyiz. ancak hocanın futbol mantığı ve taktik bilgisi çok eksik. özellikle de felsefi çözümler yapmaya kalktığında komik oluyor. inşallah haklı çıkarsın ama bülent uygun üç sene sonra süper ligde hiç bi takımı çalıştıramaz. bunu iyi günde söylüyoruz ki önlem alınsın. iki sene sonra zaten herkes söyleyecek...
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2009, 11:27   #3
yenicubuklu
Acemi Yiğido

yenicubuklu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yenicubuklu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
valla kardeş ben hoca başarısız oldu demedim. sıralamaya bakarsak zaten bi şey sötleyemeyiz. ancak hocanın futbol mantığı ve taktik bilgisi çok eksik. özellikle de felsefi çözümler yapmaya kalktığında komik oluyor. inşallah haklı çıkarsın ama bülent uygun üç sene sonra süper ligde hiç bi takımı çalıştıramaz. bunu iyi günde söylüyoruz ki önlem alınsın. iki sene sonra zaten herkes söyleyecek...
aslan misin kanaryamisin kusmusun nesin? Futbol mantigi nedir taktik nedir nasil uygulanir sanki biliyormussun gibi yorum yapiyorsun. Once basariya saygi duy. adam ilk teknik drektorlugunu sivasta yapiyor. her yil citayi yukseltiyor. 2 senedir kil payi kaciriyor. 350 bin liraya 200 bin tl ye adam aliyor bir kac ayda takimda oynatiyor. ve gelen her oyuncu Sivasspora uyum sagliyor. sen yorumlarinda dahi akli selim ol . Hem sen sanki sivassporlu degilmissin gibi geldi bana ?
Alt 09.06.2009, 00:43   #4
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
yenicubuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aslan misin kanaryamisin kusmusun nesin? Futbol mantigi nedir taktik nedir nasil uygulanir sanki biliyormussun gibi yorum yapiyorsun. Once basariya saygi duy. adam ilk teknik drektorlugunu sivasta yapiyor. her yil citayi yukseltiyor. 2 senedir kil payi kaciriyor. 350 bin liraya 200 bin tl ye adam aliyor bir kac ayda takimda oynatiyor. ve gelen her oyuncu Sivasspora uyum sagliyor. sen yorumlarinda dahi akli selim ol . Hem sen sanki sivassporlu degilmissin gibi geldi bana ?
şimdi bi efendi olacaksın önce. cahillikten kaynaklı fanatizmin var belli. yani toplum yarası bi durumdasın. ikincisi ben bu takım üçüncü ligdeyken deplasmanlara gidiyodum. şak şakçılık yapmaya gerek yok. bülent ahmet mehmetin değil sivassporun peşindeyiz biz. senin adını not alıyorum bu sitede günü gelince işler tersine dönünce delikanlıysan bülenti savunda göreyim ben. ama senin gibi tipler o zaman da en önce sövenlerden olurlar. tabelayla değil bilgiyle futbol izle bi daha da benim karşıma çıkma...
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2009, 11:42   #5
yenicubuklu
Acemi Yiğido

yenicubuklu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yenicubuklu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
şimdi bi efendi olacaksın önce. cahillikten kaynaklı fanatizmin var belli. yani toplum yarası bi durumdasın. ikincisi ben bu takım üçüncü ligdeyken deplasmanlara gidiyodum. şak şakçılık yapmaya gerek yok. bülent ahmet mehmetin değil sivassporun peşindeyiz biz. senin adını not alıyorum bu sitede günü gelince işler tersine dönünce delikanlıysan bülenti savunda göreyim ben. ama senin gibi tipler o zaman da en önce sövenlerden olurlar. tabelayla değil bilgiyle futbol izle bi daha da benim karşıma çıkma...
Cok sukur yeteri kadar efendi oldugum kanaatindeyim. efendilik sinirlarini zorlayan bir kelime sarfettigimi sanmiyorum. yigidi oldur hakkini yeme demisler. kisitli imkan ve sartlarda iki yildir gelinen nokta bir basari degilmidir? degilse sak sak cilik yaptigimi kabul ediyorum. aldigi dort mac ceza, zaman zaman yaptigi gereksiz cikislari tasvip etmiyoruz. senide 3 ligden beri sivassporu takip etmenden dolayi tebrik ediyorum. futbol felsefesi diye bir kavram yoktur. futbol bir spor turudur. bunun guzelliklerinden yararlanmak lazim. mesela ben ben memleketimden 3500 km uzaktayim. ama sporun guzel tarafiyla bu sitede senin gibi aksi ve cins biriyle karsilastim. kimbilir belkide iyi bir dost oluruz ilerde .
kimseye sovmedim hayatimda. bir kac defa trafikte iken olmustur.
cahillik meselesine gelince futbol anlaminda belki kabul edebilirim. amma genelde bunu asla kabul edemem. toplum yarasi? aksine topluma deva olmaya calisiyorum. 15 yildir 600 e yakin uyesi olan musluman turk toplumuna yoneticilik yapiyorum.
haksiz ve yersiz elestiriye karsiyim. sende bunu yapiyorsun. iki sene sonra bu olacakmis su olacakmis simdiden onlem almak vs tahmin den baska bir sey olmaz. ama sivassporun basarisi gurbette gogsumuzu kabartiyor.
gayret bu yonde olmali.
bende seni kaydettim bir kenera. bulent seneye kesinlikle buyuk bir takima gidecek. sivasi hedefledigi yere getirdikten sonra...

Etiketler
eleme, ligi, rakiplerimiz, sampiyonlar, şampiyonlar