Alıntı:
aslanefe58 Nickli Üyeden Alıntı
şimdi bi efendi olacaksın önce. cahillikten kaynaklı fanatizmin var belli. yani toplum yarası bi durumdasın. ikincisi ben bu takım üçüncü ligdeyken deplasmanlara gidiyodum. şak şakçılık yapmaya gerek yok. bülent ahmet mehmetin değil sivassporun peşindeyiz biz. senin adını not alıyorum bu sitede günü gelince işler tersine dönünce delikanlıysan bülenti savunda göreyim ben. ama senin gibi tipler o zaman da en önce sövenlerden olurlar. tabelayla değil bilgiyle futbol izle bi daha da benim karşıma çıkma...
|
Cok sukur yeteri kadar efendi oldugum kanaatindeyim. efendilik sinirlarini zorlayan bir kelime sarfettigimi sanmiyorum. yigidi oldur hakkini yeme demisler. kisitli imkan ve sartlarda iki yildir gelinen nokta bir basari degilmidir? degilse sak sak cilik yaptigimi kabul ediyorum. aldigi dort mac ceza, zaman zaman yaptigi gereksiz cikislari tasvip etmiyoruz. senide 3 ligden beri sivassporu takip etmenden dolayi tebrik ediyorum. futbol felsefesi diye bir kavram yoktur. futbol bir spor turudur. bunun guzelliklerinden yararlanmak lazim. mesela ben ben memleketimden 3500 km uzaktayim. ama sporun guzel tarafiyla bu sitede senin gibi aksi ve cins biriyle karsilastim. kimbilir belkide iyi bir dost oluruz ilerde .
kimseye sovmedim hayatimda. bir kac defa trafikte iken olmustur.
cahillik meselesine gelince futbol anlaminda belki kabul edebilirim. amma genelde bunu asla kabul edemem. toplum yarasi? aksine topluma deva olmaya calisiyorum. 15 yildir 600 e yakin uyesi olan musluman turk toplumuna yoneticilik yapiyorum.
haksiz ve yersiz elestiriye karsiyim. sende bunu yapiyorsun. iki sene sonra bu olacakmis su olacakmis simdiden onlem almak vs tahmin den baska bir sey olmaz. ama sivassporun basarisi gurbette gogsumuzu kabartiyor.
gayret bu yonde olmali.
bende seni kaydettim bir kenera. bulent seneye kesinlikle buyuk bir takima gidecek. sivasi hedefledigi yere getirdikten sonra...