Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Sampiyonlar Ligi 3.On Elemesi Rakibimiz Kim Olsun?
Shaktar Donesk (Ukrayna) 588 8,84%
Sporting Lisbon (Portekiz) 500 7,51%
Panathinakos (Yunanistan) 1.301 19,55%
Celtic (Iskocya) 676 10,16%
Anderlecht (Belcika) 3.590 53,94%
Katılımcı sayısı: 6655. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sampiyonlar Ligi Rakiplerimiz!!
Alt 11.06.2009, 01:03   #171
mustahasso
Yeni Yiğido

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mustahasso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sampiyonlar Ligi Rakiplerimiz!!

Zor rakipler ama Sivasspor'da onlar icin zor bir rakip. 3. on elemeyi gececegimizi dusunuyorum. Ama 4. on eleme zor gorunuyor. O da kuraya ve cikacak takimlara bagli. Arsenal, O.Lyon ile oynamayiz umarim.
mustahasso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2009, 13:16   #172
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
standar liege ve anderlecht ligi ayni puanda tamamladilar... ikili averajlari da esit oldugundan sampiyonluk icin play off maci yaptilar... anderlecht standart liegeye kaybederek sampiyonluktan oldu ve sampiyonlar ligine direk gitme sansini kaybetti.. Onun moral bozuklugu var ustlerinde bu bizim icin avantaj olacak eslestigimizde...

panathinakos ise tam tersine moralli..son macta aek yi deplasmanda devirerek sampiyonlar ligi vizesini aldilar..

son uefa sampiyonu shaktar icin diyecek birsey yok zaten kesinlikle eslesmemeliyiz...

celtic ise ic sahada cok baskili oynayan , taraftar gucunu iyi kullanan takim onlari da kesinlikle istemiyorum...

sporting lisbon ise bu sene kucuk maclari kazandi , buyuk maclarda zorlandi...porto acik ara sampiyon oldu...sporting lisbon u da eleyebilecegimizi dusunuyorum ama ellerinde liedson gibi bir gol makinasi var ona dikkat...

ozetle anderlecht i cekmeliyiz ondan sonraki tercihim sporting lisbon... diger 3 takimdan biri gelirse isimiz imkansiza yakin....
Bir ay sonra oynanacak maclar, arasinda oyuncular izin yapacak, yeni sezona hazirlanacaklar. Moral bozuklugu falan filan kesinlikle yok, yeni sezona giriyor takimlar 0'dan basliyorlar!
Bu takimlarin hic birisi zayif degil, takimlari karsilastirirsak bu 5 takimlarin arasinda donetzk biraz daha güclü, ve anderlecht biraz daha zayif...
Donetzk den haric kim gelirse gelsin, donetzk bile gelirsey bu dünyanin sonu degil elimizden geleni yapacagimiza inaniyorum.
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2009, 15:09   #173
58sivasli58
Acemi Yiğido

58sivasli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58sivasli58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kim cikarsa ciksin biz buraya sanla gemledik frenri galatayi arkamizda birakdik onun icin hic fark etmez kim gelrise geslin insallah gruplara cikacagiz
58sivasli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2009, 18:06   #174
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

yunan gelsin; bu sefer ege denizi yerine Kızılırmağa dökeriz!
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı noname87'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.06.2009, 10:42   #175
alemdargokhan
YASAKLI ÜYE

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alemdargokhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yönetime bu rakipler kolay gelmiş olmalı ki, bilica yerine yasin'i tercih ettiler!!!
alemdargokhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alemdargokhan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.06.2009, 11:42   #176
yenicubuklu
Acemi Yiğido

yenicubuklu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yenicubuklu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
aslanefe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şimdi bi efendi olacaksın önce. cahillikten kaynaklı fanatizmin var belli. yani toplum yarası bi durumdasın. ikincisi ben bu takım üçüncü ligdeyken deplasmanlara gidiyodum. şak şakçılık yapmaya gerek yok. bülent ahmet mehmetin değil sivassporun peşindeyiz biz. senin adını not alıyorum bu sitede günü gelince işler tersine dönünce delikanlıysan bülenti savunda göreyim ben. ama senin gibi tipler o zaman da en önce sövenlerden olurlar. tabelayla değil bilgiyle futbol izle bi daha da benim karşıma çıkma...
Cok sukur yeteri kadar efendi oldugum kanaatindeyim. efendilik sinirlarini zorlayan bir kelime sarfettigimi sanmiyorum. yigidi oldur hakkini yeme demisler. kisitli imkan ve sartlarda iki yildir gelinen nokta bir basari degilmidir? degilse sak sak cilik yaptigimi kabul ediyorum. aldigi dort mac ceza, zaman zaman yaptigi gereksiz cikislari tasvip etmiyoruz. senide 3 ligden beri sivassporu takip etmenden dolayi tebrik ediyorum. futbol felsefesi diye bir kavram yoktur. futbol bir spor turudur. bunun guzelliklerinden yararlanmak lazim. mesela ben ben memleketimden 3500 km uzaktayim. ama sporun guzel tarafiyla bu sitede senin gibi aksi ve cins biriyle karsilastim. kimbilir belkide iyi bir dost oluruz ilerde .
kimseye sovmedim hayatimda. bir kac defa trafikte iken olmustur.
cahillik meselesine gelince futbol anlaminda belki kabul edebilirim. amma genelde bunu asla kabul edemem. toplum yarasi? aksine topluma deva olmaya calisiyorum. 15 yildir 600 e yakin uyesi olan musluman turk toplumuna yoneticilik yapiyorum.
haksiz ve yersiz elestiriye karsiyim. sende bunu yapiyorsun. iki sene sonra bu olacakmis su olacakmis simdiden onlem almak vs tahmin den baska bir sey olmaz. ama sivassporun basarisi gurbette gogsumuzu kabartiyor.
gayret bu yonde olmali.
bende seni kaydettim bir kenera. bulent seneye kesinlikle buyuk bir takima gidecek. sivasi hedefledigi yere getirdikten sonra...
Alt 12.06.2009, 18:43   #177
burakplt
Acemi Yiğido

28 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 burakplt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

shaktar için hehalade bişey dememize gerek yok 20 mayıs yeterli o gelmesin de anderlecht ve lisbon olabilir biz sivassporuz evelallah yeneriz hepsini
burakplt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.06.2009, 16:52   #178
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1007 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

bence en kolayı anderlecht... rakibimiz olsun ...
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.06.2009, 23:48   #179
zek_58
Acemi Yiğido

8 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zek_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

anderlecht içlerinde en zayıfı gibi duruyor, ama eğer gerçekten iyi konsantre olursak ve iddalı transferler yaparsak bu turu atlamamız süpriz olmaz..
zek_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 10:24   #180
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sampiyonlar liginde SivasSporu Hafife alan hatta basarisiz olacagini düsünen yazar cizer ve bilimum bizans sevdalisinin kiskancliginin unuttugu birsey var. hafife aldiklari Bu SivasSpor. kendilerinin bu sezon hem sportif alanda alt ederken hemde SivasSpor a bir daha alt olmamak icin Transferde bu yilda milyonlarca parayi bu kulüplere harcatarak Ekonomik anlamda darbelemistir.

SivasSpor Karsisinda Basarili olmak icin Antirönüre milyonyonlar,futbolcuya milyonlar,Menejerlere milyonlar,eli kolu uzun Yüksek alcak yerlerdeki,yiyicilere, tesviklerde aracilara,kulüplere,ve onurunu satan oyunculara milyonlar, Dagitmak bunlari her alanda bitirecek.

Sivasin Iki yil daha bu sekilde devam etmesi halinde Büyük ihtimalle holdinglesmis bu Takimlar TMSF ye düsecek. Uzandan beter olacaklar gibime geliyor. gerek ligde gerekse Avrupada Aksini düsünenlerin tersine Biz Basarili olacagiz cünkü. Para ile bedenleri ve ruhlari satin alirlar. Yürekleri ve onuru asla. Onun icin benim düsünceme göre karsimiza kim cikarsa fark etmez. bizim gruplara kalmiyacagimizi söyleyenler kendi islerine bakip bukadar para harcayarak ilk turu bile gecemezlerse taraftarlarini nasil teselli edecekler onu düsünsünler.

Basari basariya ihtiyaci olanlar tarafindan gerceklestirilirse basaridir.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
eleme, ligi, rakiplerimiz, sampiyonlar, şampiyonlar