Bosa endiselenmeyin rahat olun arkadaslar, bulent hoca birseyler bilmese transfer etmez. Faydali olacagina ben inaniyorum.Hayirlisi bekleyin sonra elestirin.
Süpersin sen ya... Her bir Sivaslı benim öz akrabamdır sözü muhteşem ya
o bu değilde piro kardeş senın futbol bilgine hasta oldum tevez neymş diyor bide.. valla senin benım yazdıgım mesajlara alıntı yaparak yazdıgın cevablara çok güldüm...ALLAH da seni güldürsün...hakan şükr taçsız kralmış.... son 5 yıla bakma hayatı boyunca oynadıgı yaptıgı işlere bak
Kardesim, kusura bakma da okuma özürlümüsünüz?
Ben ne diyorum, tekrar okuyun:
Hakan Sükür yirtici ise, Tevez nedir peki? Yani bu ne anlama geliyor? Eger Hakan Sükür bile yirtici olarak nitelendiriliyorsa, Tevez'de Ultra veyahut XXL yirticidir..
Hakan Sükür Taçsiz Kral demedim, Hakan Sükür Taçsiz Kral'in yanina yaklasamaz dedim! Ben Hakan Sükür'ü begenmiyorum, bunu anlayamadiniz mi?
oyuncunun kariyerini okuyunca gayet iyi transfer yapmışız.ayrıca arkadaşlar unutmayalım mehmet yıldız ı da giresundan almıştık veya bilica yı alırken kim tanıyordu?çoğumuz uyruğunu bile bilmiyorduk.eğer formunu yakalarsa başarılı olacak gibime geliyor.
Mehmet Yıldız'ı Ankara Tigemspordan almıştık gardaş. Ama aldığımız zaman Mehmet Yıldız 22-23 yaşlarındaydı.
belediye vandan aldıkları bu oyuncu gercek anlamda güzel futbolcudur....
ilk maçında kalitesini ortaya koyacaktır...ben vandayken o oyuncuyu çok seyretttim..mehmet yıldızdan daha hareketli diyebilirim...