Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hazırlık/Sivasspor - Chivas
Alt 12.07.2009, 23:29   #51
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1049 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Hazırlık/Sivasspor - Chivas

Alıntı:
DeathRow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
pardon NazdrowyA yazacaktım
bende senın gıbı dusunuyorum. daha onceden aklımda kaldı kullanıcı adı,genelde kotuluyo takımı.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.07.2009, 23:38   #52
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar bugünkü maçımız diğer maça göre daha iyi geçti.İlk maçta yeni oyuncuların belki de heyecandan ve kampın yeni başlamış olmasından dolayı çok kötü oynadıklarını düşünüyorum..Bugünkü maç bizim 3. maçımız(takımımız 2. maçında bir Bulgar 1.ligi takımını 2-1 yenmiş;bu maç tv de yayınlanmadı)diğer maça göre takımımız dah derli toplu oynadı.Bazı arkadaşlar Chivas takımını ciddiye almamışlar;bu takım 2008 yılında Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi denilen Libertotores Kupasını kazanmış.Bu kupaya biliyorsunuz Brezilya,Arjantin,Meksika,Urug uay,Paraguay,Şili,v.b.Güney Amerika liglerinin ligi üst sırad bitiren ve kupa şampiyonları katılıyor.İşte biz bu kupayı 2008 de kazanmış bir takımla başabaş mücadele ettik.Bana göre ilk yarıda da zaman zaman iyi oynadık.2.yarı rakipten daha iyi oynadık.Maçta rakibe 2 tane de gol attık.Maçta İlk yarı,Agbetu,Kamanan İyiydi.2.yarı Erman,Ersan,Uğur,Mbema,Murat,O nur çok iyi oynadı.Kamanan 2 gol atarak maçta yıldızlaştı.Lülfen biraz daha sabredelim.Oynadığımız takımlar gerçekten dişli takımlar.Bu takımlara karşı önemli olan iyi mücadele etmektir;Sonuç 2.planda olmalıdır.Eğer bu takımlarla başabaş oynamayı başaramazsan şamp.liginde bozguna uğrarsın.Onun için yapılacak yeni transferlerle eski transferleri iyi kaynaştırısak;takımı tam oturtabilirsek o zaman başarılı olabiliriz.Son olarak Lütfen Cihat'a karşı biraz sabırlı olalım.Bu oyuncu Almanya kökenli kumaşı kaliteli bir oyuncu.Lig Anın geçen yıl en iyi ortasaha oyuncusu seçildi.Takıma sonradan katılan bir oyuncu ilerki günlerde daha iyi olacağına inanıyoruz.Bir de Ferhat Bıkmaz'a dikkat diyorum.Sakatlığı yeni yeni geçti.Takıma çok yaralı olacağını düşünüyorum.Ümit milli takımda son maçlarda direkt oynadı;Biz de de çok başarılı olacağına inanıyorum.
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.07.2009, 23:39   #53
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Defansta Mbemba-Sedat ikilisini izlemek gerek birde.... Bence Mbemba fizik olarakta, hız ve müdehaleler olarak iyiydi... Topu çalınca çabuk oyuna sokabilen bir oyuncu bu da bizim oyun tarzımız için önemli ama önünde iki ön libero oynayınca oyuna çabuk giremiyoruz... O bakımdan Sedat-Mbemba ikilisi iyi oynayıp uyuşurlarsa defansa yeni transfere ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Yasin 4. stoper olur bu takımda... Bunun dışında Erman Musa'yı keser Agbetu'da Erman'ı Musa'da 3. adam olur... Ersen Martin çok faydalı olacak... Omottoyosi'ye ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum ama orta sahaya çok kaliteli hem defansif hemde oyun kurucu özellikleri olan bir ortahasa oyuncusu gerek... Tugay gibi yani hem defansif özelliği olup hem oyun kurabilen mesela İbrahim'in oyun kurucu özelliği olsa yeterli olur... Güney Afrikada Dikgacoi var tam onun gibi bir oyuncuya ihtiyaç var... Onun dışındada Sedat'la Mbemba'yı gördükten sonra gerekirse 1 de stoper gerekli...
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Kibrisli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.07.2009, 23:42   #54
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1083 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Defansta Mbemba-Sedat ikilisini izlemek gerek birde.... Bence Mbemba fizik olarakta, hız ve müdehaleler olarak iyiydi... Topu çalınca çabuk oyuna sokabilen bir oyuncu bu da bizim oyun tarzımız için önemli ama önünde iki ön libero oynayınca oyuna çabuk giremiyoruz... O bakımdan Sedat-Mbemba ikilisi iyi oynayıp uyuşurlarsa defansa yeni transfere ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Yasin 4. stoper olur bu takımda... Bunun dışında Erman Musa'yı keser Agbetu'da Erman'ı Musa'da 3. adam olur... Ersen Martin çok faydalı olacak... Omottoyosi'ye ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum ama orta sahaya çok kaliteli hem defansif hemde oyun kurucu özellikleri olan bir ortahasa oyuncusu gerek... Tugay gibi yani hem defansif özelliği olup hem oyun kurabilen mesela İbrahim'in oyun kurucu özelliği olsa yeterli olur... Güney Afrikada Dikgacoi var tam onun gibi bir oyuncuya ihtiyaç var... Onun dışındada Sedat'la Mbemba'yı gördükten sonra gerekirse 1 de stoper gerekli...
Abi bende bi yorumda geçen günlerde orta saha adamı alınırsa bu Dikgacoi olur inşallah demiştim sende öle düşünmüşün. İnşallah olur hemde bomba olur
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.07.2009, 23:43   #55
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1049 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi bende bi yorumda geçen günlerde orta saha adamı alırnırsa bu Dikgacoi olur inşallah demiştim sende öle düşünmüşün. İnşallah olur hemde bomba olur
şiii sessız düşünün aman diyim
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.07.2009, 23:50   #56
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi bende bi yorumda geçen günlerde orta saha adamı alınırsa bu Dikgacoi olur inşallah demiştim sende öle düşünmüşün. İnşallah olur hemde bomba olur
Bülent Hoca Konfederasyon Kupasında başarılı maçlar çıkaran bir orta saha oyuncusuyla anlaştıkalrını söylemişti .Bu mu acaba?
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.07.2009, 00:08   #57
cücü baba
Tecrübeli Yiğido

cücü baba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

253 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 cücü baba BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yahu hocam bu onur denilen çocukta ne buldun anlamadımki deli gibi bi o tarafa bi bu tarafa koşuyor ve takım o oynadığı zaman bir kişi eksik kalıyor eğer bu takımın sadece koşan adama ihtiyacı var ise alın atletizmle uğraşanları olsun bitsin...
Alt 13.07.2009, 00:10   #58
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

insallah ıı bı on lıbero alırlar takımın su anda gorunen eksıgı bu hem defansıf hem ofansıf ozellıkte bır on lıbero alırsak ve takımda oturursa yıne kımse durdurmaz bızı takım ıkıncı yarı ii oynadı baya bugun
Alt 13.07.2009, 00:58   #59
NazdrowyA
Acemi Yiğido

22 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 NazdrowyA FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
_DeReBeYi_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yasinden hic bisey olmaz agbetuda iyi degil mbemba ersen ugur erman guzel
ne dersin taransfer komitesine seni gecirelim mi BU SAYEDE SENIN DILEDIGIN TOPCULARI ALIRIZ HAHAH iyi guldum haaa
NazdrowyA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.07.2009, 01:37   #60
muco5806
YASAKLI ÜYE

83 Mesajına 150 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muco5806 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yok olmaz böyle.Hocanın bir an önce takımı toparlaması lazım.Arkadaşımında dediği gibi UEFA ya gidip averaj takımı olmayalım
muco5806 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
chivas, hazırlık or sivasspor