Cevap: Hazırlık/Sivasspor - Chivas
Arkadaşlar bugünkü maçımız diğer maça göre daha iyi geçti.İlk maçta yeni oyuncuların belki de heyecandan ve kampın yeni başlamış olmasından dolayı çok kötü oynadıklarını düşünüyorum..Bugünkü maç bizim 3. maçımız(takımımız 2. maçında bir Bulgar 1.ligi takımını 2-1 yenmiş;bu maç tv de yayınlanmadı)diğer maça göre takımımız dah derli toplu oynadı.Bazı arkadaşlar Chivas takımını ciddiye almamışlar;bu takım 2008 yılında Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi denilen Libertotores Kupasını kazanmış.Bu kupaya biliyorsunuz Brezilya,Arjantin,Meksika,Urug uay,Paraguay,Şili,v.b.Güney Amerika liglerinin ligi üst sırad bitiren ve kupa şampiyonları katılıyor.İşte biz bu kupayı 2008 de kazanmış bir takımla başabaş mücadele ettik.Bana göre ilk yarıda da zaman zaman iyi oynadık.2.yarı rakipten daha iyi oynadık.Maçta rakibe 2 tane de gol attık.Maçta İlk yarı,Agbetu,Kamanan İyiydi.2.yarı Erman,Ersan,Uğur,Mbema,Murat,O nur çok iyi oynadı.Kamanan 2 gol atarak maçta yıldızlaştı.Lülfen biraz daha sabredelim.Oynadığımız takımlar gerçekten dişli takımlar.Bu takımlara karşı önemli olan iyi mücadele etmektir;Sonuç 2.planda olmalıdır.Eğer bu takımlarla başabaş oynamayı başaramazsan şamp.liginde bozguna uğrarsın.Onun için yapılacak yeni transferlerle eski transferleri iyi kaynaştırısak;takımı tam oturtabilirsek o zaman başarılı olabiliriz.Son olarak Lütfen Cihat'a karşı biraz sabırlı olalım.Bu oyuncu Almanya kökenli kumaşı kaliteli bir oyuncu.Lig Anın geçen yıl en iyi ortasaha oyuncusu seçildi.Takıma sonradan katılan bir oyuncu ilerki günlerde daha iyi olacağına inanıyoruz.Bir de Ferhat Bıkmaz'a dikkat diyorum.Sakatlığı yeni yeni geçti.Takıma çok yaralı olacağını düşünüyorum.Ümit milli takımda son maçlarda direkt oynadı;Biz de de çok başarılı olacağına inanıyorum.
|