Cevap: Forma Kapma Savasi
Degerli hemserilerim inaniyorumki herbiriniz SivasSporun basarisini canini gönülden yürekden istiyorsunuz. Benim konu olarak actigim düsünceyede bir cok insan katilmayabilir.yanlis oldugunuda düsünebilir.Buna sagi duyarim hepimizin farkli pencereden baktigi dogrular yada yanlislar olabilir. ama Sivas, SivasSporun yararina yazmiyorsun ,oturdugun yerden böyle seyler yazma yada sen ne biliyorsun dogrusunu ben bilirim.Sen Sadece söyle ol tarzinda yazilar yada ben dogruyu senden daha iyi bilirim, sen düsünme zahmetine katilma nasilsa ben düsünüyorum demek anlamina gelir kibarca.
Evet ortalama insan zekam vardir.Buna ragmen begenilerim ve sorgulama yetenegim vardir.neden nicin nasil seylerini hep kendime ve etrafima sormaya calisirim. düsünce belirtirken objektif olmaya mümkün oldugu kadar kimseyi kirmamaya dikkat ederim. Tabi kirilip üzülecegimi hissedecegim ana kadar.
Ayrica konu icerisinde ben böyle bir kaniya kapildim diyorum.acaba diyorum Hazirlik maclarini ekrandan izlemis olsa idim bir baskasi bu yaziyi yazsa ben ne düsünürdüm ikilemine düsmedim desem yalan olur.özelliklede yazinin ikinci bölümü icin. ama malesef bütünlük icerisinde izledigim macda benim tekrar ediyorum KISMEN edindigim kani bu
yazinin gecen yilki degerlendirmesi ile ilgili kaniya gelince ligin sonunda ve sonlarina dogru herkes biz zahmet neler yazdiklarina bir baksin. böylesi uyarilar testi kirildikdan sonra bir anlami kalmadigini hep beraber yasadik.
Bu su anlama gelmiyor Murat Erdgan,Onur,Abdurahman, gereksiz oyuncularmi hayir Aksine SivasSpor Catisi altinda her futbolcu degerlidir. benim vurgulamaya calistigim sey Bu futbolcularin bu tip seyleri yapmasina gerek yok Murat gecen yilki ligin son 3 macindaki murat olsun yeter.Abdurahman yine gecen ligin son 5 haftasindan önceki futbolunu oynasin yeter. Onur ise yetenekli ve gayretli bir futbolcu saha icinde kimseyi aramasin yapmasi gerekeni yapsin baski altinda oynamasin kendisi icin oynasin kendisine daha fazla yarari olur.
Ayrica bu konularin tartisilmasi aksine eskileri dahada gayretlendirir ve yenilerin adapte olmasini hizlandirir. SivasSporun cikarini düsünmek iyiligini düsünmek.Basarisini istemek var olan eksiklikleri önceden görüp uyari yapmaktir. yoksa gecen yil ligin sonlarina dogru hepimizin farkli bicimde koydugu tepkilerin gördügümüz gibi. bir anlami olmuyor.
Saygilarimla
|