Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Konuşan Hoca Olmayacağım
Alt 20.07.2009, 14:03   #11
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Konuşan Hoca Olmayacağım

sen mi konuşmayacaksın!!! rüyamda görsem inanmam...
transfer döneminde canlı yayınlara çıkıp klubün henüz imza attırmadığı futbolcuları aldık diye açıklayan sonra da hiç birini alamayan başka bi hoca var mı!!!!1
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı aslanefe58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.07.2009, 14:13   #12
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SivasSpor un kalitesi ve onun hocasinin kalitesi tesbit ettiginiz noktalarda hassasiyeti gerektirir. dogru bir yaklasim sergilemissiniz Sayin Hocam. Dikkatinizi ve yogunlugunuzu yaptiginiz ise yöneltmeniz yerinde bir karar. Bu Takimin ve takim olarak teknik heyetinden, yöneticisine, sporcusundan, Takim icerisinde cesitli sorumluluk alanlarin bir bütünen basarilari ortada iken bir takim Külüp ve onlarin parali askerleri konumundaki yazarlar elbirligi yaparak bu basariyi sabote etmeye ve zayif birakmaya calisti. Onlara verilecek en dogru cevap bir bütünlük icerisinde ne denli yikilmaz bir kale ya sahip oldugumuzu göstermektir.

Degerli SivasSpor taraftarlari ben 19 yasinda Sivasdan ayrildim Istanbula yerlestik Besiktas semtinde is bulup calismaya basladim. Sene 1987. O tarihlerde arkadas grubunun etkisi ile besiktas türübünlerini hizli taraftarliginida yaptim yanlista. Ama 1992 yilindan beridirde almanyada yasiyorum. ne zamanki Sivas 1. lige cikti Besiktasa sempatim bitti. Sivas sporun basina kim geldiyse dönem dönem uyari mahiyatinde siddetli belki dozunu kacirdigim elestirilerimde oldu ama asla ne bir hocayi nede bir sporcuyu nede bir yöneticiyi tarzini yöntemini begenmesem bile gereksiz görmedim kabul etmemezlik yapmadim. eski taraftari oldugum takimin gözlügü ile hicmi hic bakmadim. Besiktas ve yöneticileri icin neler yazdigimi gecen yil ligin sonlarina dogru yazdigim yazilardan görebilirsiniz.

Degerli hemsehrilerim ve SivasSporlular bu iddamizda samimi isek elimizden gelen samimiyeti ve bagliligi göstermek zorundayiz. elestirilerimizi yapalim eksikleri söyleyelim ama bunlari yaparken bir baba bir kardes bir anne bir gercekten yüregimizde yer eden sevgiliye yaptigimiz uyari mahiyetinde elestiriler olsun yaptigimiz uyarilar. yerini bulsun. Bazi yaklasimlarin Sonucta Hocamizda sporcularimizda ve yöneticilerimizde insan. Onlarin basarilarindan onlari duygu anlaminda ödüllendirmesi gereken bizleriz. cünkü bu takimin gercek sahibi taraftar dir. düsünün ki son otuz yilda bu takima gerek yönetim gerek sporcu kimler geldi kimler gitti. sadece kalan tarafter oldu. Bizlerde bu mantikla bakip. Lütfen Artik hic bir Sivasli gecmis tutugu takimin kaliplari ile red ve kabul ölcülerimizi belirlemiyelim o mantikla hocaya ve sporcuya bakmiyalim. bakis acimiz sadece kisilerin basarisi ve basarizligi olsun. Basarisinda omuzumuza ve kafamizin üstüne koymayi bilmezsek basarisizligindada yerden yere vurup elestirmenin ve inkar etmeninde anlami olmuyor . Eger bizim acimizdan her sey SivasSporun basarisi ise sehrimizin onuru, gruru ise bu gruru yasatanlarida onurlandirmayi Sivas Insani ve SivasSpor taraftari bilmeli. Sivas Insanina yakisanda budur. Ne kisiye taraftar olacagiz nede SivasSporun basarisinin önüne sahislari koymacagiz. bize yakisan da budur.Onu basariya tasiyan her ferdide onurlandirmaliyiz omuzlamaliyiz. ve moral ve motivasyon denizi olmaliyiz onlari garretlendirmeliyiz unutulmamaliki bu görevde bizim.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.07.2009, 15:07   #13
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

''dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis'' hocam sen dogrulari diyorsun ve hep sozlerin carpitiliyor, buyuk bir olay haline getiriliyor, flash oluyor bomba oluyor... bosver sen hocam onlara serce parmagini veriyorsun, onlar senin kolunu kapiyorlar, onun icin degmez konusmaya...
Alt 20.07.2009, 15:21   #14
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

yarabbi cok sukur ......
Alt 20.07.2009, 15:43   #15
atrium58
Yiğido

atrium58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 atrium58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar bazı şeylerin dikkatini çekmek lazım. Enbesil denilen hakemin enbesil olmadığını düşünen var mı? Hocamıza belli dönemlerde kızabiliriz yanlışları olabilir fakat neticede bizi bu günlere getiren sivassporun en değerli yapıtaşıdır. Hocamızı ulusal platformda da devamlı destekleyelim.
atrium58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.07.2009, 16:02   #16
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
atrium58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bazı şeylerin dikkatini çekmek lazım. Enbesil denilen hakemin enbesil olmadığını düşünen var mı? Hocamıza belli dönemlerde kızabiliriz yanlışları olabilir fakat neticede bizi bu günlere getiren sivassporun en değerli yapıtaşıdır. Hocamızı ulusal platformda da devamlı destekleyelim.

ben sahsen zaten teknık anlamda turkıyenın en gelısmıs hocası olarkak goruyorum sıvasa sıvasspora yapdıkları hıc azımsanamaz ama bazı konularda da eleştirmek lazım....tabi ki belli bir seviyede
Alt 20.07.2009, 16:28   #17
caynina
Yiğido

caynina - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 caynina FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent Uygun inaşllah takımı bu sene yine başarılara imza atar.Bu sene Şampiyonlar Ligi Gruplarına giderse sivas çok büyük bir başarıya imza atmış olur.Sivasspora Şampiyonlar Liginde Çok destekliyoruz.
caynina isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.07.2009, 17:58   #18
burakplt
Acemi Yiğido

28 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 burakplt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

konuşan hoca olmucam diyor hocamız ama maşaallah baya bi vurmuş ben bir tek arda konusuna katılmıyorum şu anda türkiyenin en iyi en yetenekli ve gtenç bir oyuncusu o yüzden inşallah dediği çıkmaz gelecek için arda bizim adımıza önemli boş yere kaybetmek istemeyiz herhalde
burakplt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.07.2009, 18:26   #19
karanlıkkale
Yeni Yiğido

12 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 karanlıkkale FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent hocanın konuşkan olması aslında bir taktikti ve bunu dünyada ilk yapan Mourinho idi hatta John Terry bu olayla ilgili olarak

Mourinhonun konuşması bir taktik böylece bizim üzerimizdeki stresi alıp kendi üzerine çekiyor gibisinden bi demeç vermişti..Bülent hoca bana göre geçen sene bu taktiği uyguluyodu bunu bilmeyen ve anlamayanlarda sürekli eleştiriyodu umarım bu taktiği devam ettirir..
karanlıkkale isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.07.2009, 19:40   #20
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1460 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SivasSpor un kalitesi ve onun hocasinin kalitesi tesbit ettiginiz noktalarda hassasiyeti gerektirir. dogru bir yaklasim sergilemissiniz Sayin Hocam. Dikkatinizi ve yogunlugunuzu yaptiginiz ise yöneltmeniz yerinde bir karar. Bu Takimin ve takim olarak teknik heyetinden, yöneticisine, sporcusundan, Takim icerisinde cesitli sorumluluk alanlarin bir bütünen basarilari ortada iken bir takim Külüp ve onlarin parali askerleri konumundaki yazarlar elbirligi yaparak bu basariyi sabote etmeye ve zayif birakmaya calisti. Onlara verilecek en dogru cevap bir bütünlük icerisinde ne denli yikilmaz bir kale ya sahip oldugumuzu göstermektir.

Degerli SivasSpor taraftarlari ben 19 yasinda Sivasdan ayrildim Istanbula yerlestik Besiktas semtinde is bulup calismaya basladim. Sene 1987. O tarihlerde arkadas grubunun etkisi ile besiktas türübünlerini hizli taraftarliginida yaptim yanlista. Ama 1992 yilindan beridirde almanyada yasiyorum. ne zamanki Sivas 1. lige cikti Besiktasa sempatim bitti. Sivas sporun basina kim geldiyse dönem dönem uyari mahiyatinde siddetli belki dozunu kacirdigim elestirilerimde oldu ama asla ne bir hocayi nede bir sporcuyu nede bir yöneticiyi tarzini yöntemini begenmesem bile gereksiz görmedim kabul etmemezlik yapmadim. eski taraftari oldugum takimin gözlügü ile hicmi hic bakmadim. Besiktas ve yöneticileri icin neler yazdigimi gecen yil ligin sonlarina dogru yazdigim yazilardan görebilirsiniz.

Degerli hemsehrilerim ve SivasSporlular bu iddamizda samimi isek elimizden gelen samimiyeti ve bagliligi göstermek zorundayiz. elestirilerimizi yapalim eksikleri söyleyelim ama bunlari yaparken bir baba bir kardes bir anne bir gercekten yüregimizde yer eden sevgiliye yaptigimiz uyari mahiyetinde elestiriler olsun yaptigimiz uyarilar. yerini bulsun. Bazi yaklasimlarin Sonucta Hocamizda sporcularimizda ve yöneticilerimizde insan. Onlarin basarilarindan onlari duygu anlaminda ödüllendirmesi gereken bizleriz. cünkü bu takimin gercek sahibi taraftar dir. düsünün ki son otuz yilda bu takima gerek yönetim gerek sporcu kimler geldi kimler gitti. sadece kalan tarafter oldu. Bizlerde bu mantikla bakip. Lütfen Artik hic bir Sivasli gecmis tutugu takimin kaliplari ile red ve kabul ölcülerimizi belirlemiyelim o mantikla hocaya ve sporcuya bakmiyalim. bakis acimiz sadece kisilerin basarisi ve basarizligi olsun. Basarisinda omuzumuza ve kafamizin üstüne koymayi bilmezsek basarisizligindada yerden yere vurup elestirmenin ve inkar etmeninde anlami olmuyor . Eger bizim acimizdan her sey SivasSporun basarisi ise sehrimizin onuru, gruru ise bu gruru yasatanlarida onurlandirmayi Sivas Insani ve SivasSpor taraftari bilmeli. Sivas Insanina yakisanda budur. Ne kisiye taraftar olacagiz nede SivasSporun basarisinin önüne sahislari koymacagiz. bize yakisan da budur.Onu basariya tasiyan her ferdide onurlandirmaliyiz omuzlamaliyiz. ve moral ve motivasyon denizi olmaliyiz onlari garretlendirmeliyiz unutulmamaliki bu görevde bizim.
Şu yazı SİVASSPORLU TARAFTARLARIMIZ için bir MİLAD yazısı olması gerekiyor. Aynı düşünce ve duygulara sahibim. Yaşım 28... Sivassporla benim tanışmam ise gardaşımın aksine daha çok küçükken oldu. Taa 80 li yıllarda tabanca ların kavgaların içinde oldu (Sivas-Giresun).. Ama her zaman ikinci plandaydı Sivasspor. Her zaman çokda fanatik olmasamda ben o yıllarda Fenerbahçeliydim.. Taa ki Süper lige çıkana kadar. Ve ondan sonrada kolay kolay bırakmayacağım. Küme düşsede aslaaa. Sözüm şu bende 10 ylı aşkın gurbetteyim. Çok nadiren memleketime geliyorum. Ama burada hiçbir zaman takımımı yalnız bırakmıyorum. Gah maçlarını tvden gah SMS lerimle muntazaman desteklerimle herkesi gayrete getirmeye çalışıyorum. Uzatmayacağım sevgili gardaşım burada çok güzel izah etmiş. Bu yazının gardaşımın yazısının önüne geçmesini istemiyorum. Allah aşkına artık bırakın kimliğinize dönün gardaşlarım diyorum, ALLAH AŞKINA

Atilla Torun
...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hoca, konuşan, olmayacağım