Cevap: Meşhur Farketmez Bestesine Yeniçerilerden C
Alıntı:
aslanefe58 Nickli Üyeden Alıntı
ben ilgi gösteriyorum!!!
kusura bakmayın ama hayatımda bu kadar saçma ve kötü bi beste!!! duymadım. sonuna kadar zor dinledim. ayrıca sivassporla ve bu siteyle ne alakası var..onu da anlamadım!!!
tabı sen kaç kere beste yaptın soyler mısın anlamamam gayet normal. konunun başlıgını okumadan yorum yapma bızde sıvasspora yazdık demedık saten tam okumadan ıncelemeden konuşma
Cevap: Meşhur Farketmez Bestesine Yeniçerilerden C
Alıntı:
Akartuna58 Nickli Üyeden Alıntı
beste güzel olmus ağbey basda emeğe saygı
fakat konu ney farkeder farketmez tartısması nasıl cıkdı zeynep avcı kım ne yapmıs bırı bana anlatabılırmı
mersinli bir arkadaş askere gitmeden önce kız arkadaşına bir beste yapar.beste acaip güzeldir facebbok youtube ve izlesene gibi değişik video paylaşım sitelerinde rağbet görür.izleyenlerin %99 unun hoşuna gider.
bir kaç kız da onlara kontra yeni bir beste yazar ve cevap vermiş olur.ardından bizim bir kaç arkadaşımız da güzel bir şekilde bu beste ile karşılık verir .olay budur.
__________________ Herkes Bireyken Biz Sivassporluyuz Herkes Grupken Biz Sivassporluyuz .!