Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı
Sen hangi takımlısın bilmiyorum. Hangi takımı tutuyorsan, git o takımının sitesine yaz neyi yazıyorsan. Taraftarın beynini bulandırma. Yensede, yenilsede onlar bizim gururumuz. Biz Sivassporlu olarak şunu diyoruz. Biz takımımızdan umudumuzu kesmeyiz. Gerçek taraftar umudunu kesmez. Şimdi bu siteden ayrılmanı iştiyorum. Eğer içinde biraz onur varsa ayrılırsın ve daha yazmazsın siteye.
|
yaşın küçük bu bana karşı yazını normal karşılamak istiyorum. ama 18 yaşıındaki insanlara küçük denmiyor genç deniyor. gençlik de nedir üretken,çabalayan,yanlışı gören gerektiğinde babasıda yanlışsa karşı duran,boyun eğmeyen yanlışaa itaat etmeyen,kısacası gelecek demektir. ama sen( son ) olmuşsun kendinden haberin yok. onurlu olmanın kıstası nedir kardeşim bana yazabilirmisin. yanlışa itaat etmek onursa evet onursuzum,kula kulluk sa onur evet ben onursuzum,yalancı mutluluk yaşatanları şakşaklamaksa onur evet ben onursuzum. umut insanın yaşam kaynaklarından biridir. evet ama umut geleceğin iyi olması için umuttur ama gel görki maalesef gelecek görünmüyor kardeşim,yapılan yanlış transfer politikaları maalesef umutt ettirmiyor. şampiyonlar ligine yakışır kaç transfer yapıldı,şampiyonlar ligine yakışan kaç topcu gönderildi,3 yıldır paf liginin tozunu attıran paf takımından kaç futbolcu kanzandırıldı sivasspora.öyle herkesin gözü boyanmıyor be kardeş. seninki kolay boyanabilir senin gözlerin kaşların boyanmaya müsaittir ama benim ve benim gibi birçok insan varkii yanlışaa senin gibi itaat etmez. sen günlük yaşayanlardansın bense yarını bugünden sorumluluk gereği görmeye çalışan biriyim kardeşim ok mi.