Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 09:25   #131
artismaho58
Acemi Yiğido

artismaho58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 artismaho58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

Alıntı:
MeRt5858show Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent sivasa cok zzarar vermiştir ve verecektirde:ma d:
ya geçen nası bağrına basıyodunuz şimdi adam dan suçlusu yok yazık be sizin taraftarlığınıza
bülent bey daha suçlu tabii adam takımı gençleştirecez diye en tum balili sylla sergio yu yolladı yanarımda o sergioyu oynatmadı yolladı takımın içine etti her tarafa adam aldı ama nası oluyosa burdaki arkadaşlar diyodu ki daha forvete transfer gerekmiyo nası gerekmiyo hazırlık maçıyla birlikte 4 maçda 3 gol atabildi aldığı eniyi skor 2/2 o da bi köy takımı yazık hocca yazık defans ortasaha kaleci özellikle forvet transfer gerekiyo inş okursun bu msjı
artismaho58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda artismaho58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 09:27   #132
artismaho58
Acemi Yiğido

artismaho58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 artismaho58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

Alıntı:
5iva55porlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
avrupada çirkeflik sökmüyor ,hakemler eyyamcı değil ,anadolu takımları maç vermiyor ve 5 yiyoruz doğal olarak neden gittik ki avrupaya
sen kime çirkef diyon be adam gibi ol şurda sitedeyiz sivasa diyosan yazıklar olsun senin gibi adama
artismaho58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 09:28   #133
alperkılıç
Yeni Yiğido

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alperkılıç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

öncelikle bu ağır malübiyet ülkemiz için ağır bir malübiyetdir.Bu maç bir milli maçtır,sadece sivassporun ve sivas halkının maçı değildir.Bu yuzden milli davalarımızı değerlendirirken ölçü ve dozajı iyi ayarlamamız lazım diye düşünüyorum.eleştirilerimizi yıkıcı yönde değil yapıcı yönde kullanmalıyız.şu an sivası sadece akşmaki maç için ölçü alıyoruz.mutlaka ki onlarda bu hezimeti istemedi,başındaki hocası da istemedi.akşam sivas çok kötü oynadı bu kabul.bu kötülüğün karsında anderlecht iyi oynadı yada öyle gözüktü.akşam ki takımın karşısında bizim hangi takımımız olsaydı yıne yenılırdı.5 yemezdi 3 yerdi.beşiktaş ta liverpolu istanbulda 3-0 yendi,gitti ingiltere de 8 tane yedi.o gitmeseydi,bu gitmeseydi,bu nıye geldı dıye hesaplar yapmak sadece takıma zarar getırır.Takım ilk kez şampiyonlar liginde top oynuyo.belkı takımın yarısından çoğu ılk kez türk topraklarından dışarı çıktı.bırakın birazda heyecan olsun.bu heyecanın bedeli sadece ağır oldu.VURALIM AMA BELDEN AŞAĞI VURMAYALIM.cristian ronaldoya mencester unıtedin ihtiyacı yokmuydu da real madrite verdi,yada yada ibrahimoviç eto'o çokmu iyi idi barcelona interle takas etti.bu kluplerın paraya ihtiyacı mı var dı da başarıları uğruna takımlarındaki en ıyı adamlarını satıyorlar yada değiştiriyorlar.tabiki KOCAMAN BİR HAYIR..Çünkü bu adamların takımlarındaki misyonları sona eriyo.takımlarına yeni heyecanlar katmak istıyorlar.ve hiç bir futbolcusunu da kendi takımının üstünde tutmuyorlar..gelenler gidenler diyor herkes.niye petkoviç gecen yıl bu takımda değilmiydi.böyle goller yedi mi hiç.ama dün yedi.kamaran hiç bu kadar vasatmıydı.o da gecen yıl bu takımdaydı.gelenlere kucak açın bence.bu gün yüzlerıne tükürdüklerinizi yarın omuzlarınız da taşırken gecmişe dönuk buruk bir acı yaşamayın.MADEM ANADOLU İNSANIYIZ,TÜRK FUTBOLCULARIMIZI DA BU KADAR KÜÇÜK GÖRMIYELIM GİDENLERIN YERINE GELENLERE KARSILIK.giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir.MADEM ANADOLU TEMSİLCİSİ SİVASSPOR VE TARAFTARI,BU GİBİ ZOR VE TESELLİ GEREKTİREN DURUMLARDA TIPKI ANADOLU GİBİ DURMALI.DÜŞMAN GÜLDÜRÜCÜ DEĞİL,BAĞIŞLAYICI VE KUCAKLAYICI OLMALIDIR.
alperkılıç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 09:30   #134
AmiRaLL
Yiğido

104 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 AmiRaLL Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ya hoca yeter artik suc benim demekle olmuor artik tren kalktii bu onur gitsin hali sahada mac yapsin yeni transferler berbat ha keza bi erman para eder digerlerini topla denize at orta sahaya bide defansa adam gibi adam lazim yoksam bizim isismiz son dort :( uzulerek soyluorum ..lutfen acil onlemm alinnn ..saygilar..
AmiRaLL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 09:31   #135
atababa111
Tecrübeli Yiğido

atababa111 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

148 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 atababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOKatababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ALIN SİZE MAÇ YORUMLARI:
Yorum Sayısı 5 / 7051kartal90329.07.2009 - 09.55
sayın uygun artık uygunsuz demeçler vermezsiniz umarım...bazıları gıbı 8 yemezsınız ama nedense mac bıraz daha uzasa ya da acımasalar bı 15 olurdu bu mac sankı nedersınız??
Görüşünü Bildir |%0
%0
%0
cemahmety29.07.2009 - 09.54
biz yenılıncede sivassporluyuz merak etmeyin
Görüşünü Bildir |%0
%0
%0
m.safa.gs.199529.07.2009 - 09.53
aman ne yiğido....... bu sivasspor 2 senedir bildiğimiz s.vasspor değil.tum ve baliliyi satarak intihar ettiler.ayrıca iddia ediyorum bu sene sivasspor ilk 7'ye giremez.ama bursaspordan çok şey bekliyorum
Görüşünü Bildir |%0
%0
%0
ak197729.07.2009 - 09.53
açikçasi sivasin aldigi skor normal kimse abartmasin sonuç olarak bülent uygun zaten haddini asmisti bu ona iyi bir cevap olmustur umarim bu sene kümeye gitmezler bekleyip görecegiz
Görüşünü Bildir |%0
%0
%0
tungalper29.07.2009 - 09.53
ohh olsun kendini bişey zannetti 5 yeriz 6 yemeyiz 8 yemeyiz dedi harbidende dogru laf soylemiş helal olsun :-) ins ligden düserler bu sene evlerindede 5 yerler...

tekreco29.07.2009 - 09.53
ne diyeceğimi bilmiyorum.ama bu sonuç bülent hocanın hediyesidir.belki bu sene ligde başarılı olurlar ama anlayış değişmeden hiçbişey olmaz.ilk beşe girerlerki bana göre zor başarı sayılacaktır yine.bu takımla avrupada hiçbişey olmaz.yazık oldu şampiyonlar liginde iki takımla oynamak varken şimdi tek takımla mücadele edecez.
Görüşünü Bildir |%100
%0
%0
RED_Devilss29.07.2009 - 09.52
eğer avrupayı hedefliyosanız ona göre takımınızı kurun türkiyeyi el aleme rezil etmeyin .. taktikleriniz kocaeliyle hacettepeye tutar ama anderlecht'e tutmaz ..
Görüşünü Bildir |%100
%0
%0
anelkalexx29.07.2009 - 09.52
sivas ilk defa böle büyük bi organizasyona giriyor.böle olması normal.uefa da başarılı olurlar inşallah.
Görüşünü Bildir |%33

nesta0829.07.2009 - 09.51
anderleht kalecisini 80. dakikada gördüm..
Görüşünü Bildir |%100

serkan_a29.07.2009 - 09.50
bana da bülent uygunu kutlamak düşer..ne demişti 5 yeriz 6 yemeyiz aferin bülent uygun..sırada 7 yemek var,anderlecht sivasa pafla gelmezse o da olur merak etme......

Yorum Sayısı 5 / 704rmarquez29.07.2009 - 09.49
anadoludan şampiyon çıksın diyenlere en güzel cevabı sivaslı yasinle türkçe bilmeyen 4 oyuncu verdi. tebrikler
Görüşünü Bildir |%100
%0
%0
koraix29.07.2009 - 09.46
rezillik...
Görüşünü Bildir |%100
%0
%0
elcingt0629.07.2009 - 09.44
bülent hocanın bir lafı vardı hani istanbulda laila var sivasta la ilahe illallah var diye belkide belçikada la ilahe illallah yok diye 5 yedi )
Görüşünü Bildir |%0
%0
%100
balek8929.07.2009 - 09.44
bülent uyquna selamlar.. 5 yerim 6 yemem dedii we sözünü tutuyor.. 2 maçta bir 5 yiyoo
Görüşünü Bildir |%100
%0
%0
ahm5329.07.2009 - 09.42
sivasspor yaptığı hazırlık maçlarıyla özgüvenini yitirdi bu skorun sebebide bu hazırlık maçlarıdır bence
Görüşünü Bildir |%0

capodicapii29.07.2009 - 09.35
senin neyine şampiyonlar ligi. boşu boşuna kontenjanı doldurdun. bülent uygun dalga geçersen bu hallere düşersin işte.bu sezon artık senin işin tamamen biter süper ligde.
Görüşünü Bildir |%100
%0
%0
34okan7629.07.2009 - 09.35
bület uygun bundan en fazla 1 hafta önce ardaya haf atıyodu oynuyamaz yapmaz kaldıramaz diye ama arda eskisinden daha iyi oynamaya başladı bulet uygun baskalarını izlemekden kendi takımını izleyememiş dun gece cok guzel izledi turkiyeyi rezil edip geldi
Görüşünü Bildir |%100
%0
%0
semihgegez29.07.2009 - 09.34
biz ts taraftarı olarak sivasın yerinde olmadığımız ve tr nin itibarını koruyamadığımız için tüm futbol camiasından özür dileriz.bir daha olmayacak.syg.
Görüşünü Bildir |%0
%0
%0
uberdogan29.07.2009 - 09.33
yazık oldu, uzun yıllardır ilk defa bir takımın bu kadar mahkum top oynadığını gördüm. rakip takıma 10 gol gerekseydi herhalde 10 tane atarlardı. sivasspor kimliğini kaybetmiş. bu halleriyle super lg'te tutunamazlar
Görüşünü Bildir |%0
%0
%0
EMFU2129.07.2009 - 09.33
gerçekten yazık,bu takım hani marka değeri ile hergün öve öve bitiremediğimiz turkcell super liginin 2.olmuş takımı!!! öyle 3 büyüklerle 2 berabere kalıp büyük takım olunmuyor.avrupa hedefin var,takımın yarısını satıyorsun bu da ayrı bir gariplik. şu kesin ki avrupada sözü bile geçmeyen ülke takımına madara olduk.bravo b.uygun
Görüşünü Bildir |%0
Alt 29.07.2009, 09:31   #136
bhdr5858
Yiğido

bhdr5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 bhdr5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

git ya bu iş yürümez oynatmş orta sahaya mbemba mıdır nedir adam ne topa vurur ne bir pas çıkartır almış ersan matrin tamma eskiden iyi adamadı adam 30 yaşına gelmiş sivastan adam orta sahaya kadar top gelmiş hiç bir forvet ne araya kaçıyor ne top almaya boşa çıkıyor ne bir koşu yapıyor bu ne hazırlık maçı mı sandın orayı bunun sonucunda anderlet atar 5 tane normal bişey top direğe çarpıyor 3. gol kaleci harreket etmiyor yazıklar olsun bu muydu avrupadagüzel top oynayacağız ayakları takımı rezil etmekten başka birşey olmadı avrupaya koskaca bir 0 la döndük elimizden geleni yapmadık ve aldığımız sonucu hakettik
bhdr5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 09:35   #137
atababa111
Tecrübeli Yiğido

atababa111 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

148 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 atababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOKatababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
5iva55porlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hepimizin tuttuğu ikinci takım sivassopr birde büyük takımız diyoruz ne haddimize bizim
Sivasspor 2. Takım olmaz. Gidin 1.takımınızın sitesine o zaman.Yeriniz yok burada.
Alt 29.07.2009, 09:39   #138
formen720
Acemi Yiğido

11 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 formen720 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazık hemde çok yazık aldınız paraların hakkını adam gibi verin bukadar insanın umutlarıyla hayalleriyle oynamaya hakkınız yok. ve bülent hoca bu işin yasinle ,onurla, ersenle,farukla,cihanla,ibrahi m ülümle,ve dahası amatör kulüblerden aldınız arkadaşlarla gitmiyecegini bizim gibi sende biliyordun ama ne akla hizmete bunları takıma doıldurdun anlamadım dünkü kadroda tum,silla, balili,diallo bu arkadaşlar olsaydı sonuç daha degişik olacakdı takımı gençleştirmek için kadroyu darma dagın ettin eline saglık bu kadroyla bu takım seneye 2. ligde çıkıp gazetelere tv lerde kamp dönemi çok iyi geçti ben takımdan memnunum diyosun yazık hemde çok yazık bilica yı fenere veriyosun neden yasini alıyosun onun yerine can aratı veya gürhanı anlınsana kısacası bu takımdan bişey olmaz inş. küme düşmez
formen720 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 09:40   #139
muratugur58
Acemi Yiğido

muratugur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

53 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 muratugur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hoca suç kimdeyse lütfen çık açıkça söyle yönetimdeyse,futbolculardaysa ,sendeyse ,taraftardaysa bunu herkez bilsin suç bende diyorsun ondan sonra mütevazi bir kadro diyorsun,para yok diyorsun.fakat geçen seneki kadromuzu niye dagıttın adama ne derler takım liği ikinci bitirmiş kafadan 12 trilyon eski parayla para kazanıyor senin yaptıgın trasferler ortada.sen parayı ver gelmiyecek adam yoktur.dengeleri bozmam diyorsun fakat iyi bir adam akşam maçta bizi ne hale soktu gördün adam tüm takımla dalga geçti.bülent hoca bu takıma en az beş adam lazım tabi uyum saglıyana kadar pugan alırsak ayrıca üç senedir kombine alıyorum şimdi kombinemi satlıga çıkardım maraton b türbün t 21 ben bu yaştan sonra kahrolmak istemiyorum.yinede bize yaşattıgınız bu güzelliklerden hepinize minnettarım .
muratugur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 09:42   #140
sevenser58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sevenser58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Petkoviç eski günlerine hızla geri dönüyor bu nedir ya bu kadar basit gol yenirmi?
Bülent hoca bırak ALLAH aşkına suç bende ayaklarını hangi futbolcuyu savunuyorsun sahada gezen ruhsuzlar ordusunumu.bu işin tecrübeyle ne alakası var çıkar adam gibi oynar yenilirsin ama ezilmezsın bir an önce tedbirler alınması lazım yoksa yanarız alimallah..
sevenser58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen