Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Öncelikle son dört yılda bizlere ve tüm türkiyeye yaşattıkları heyecan ve mutlulukları için başta başkanımız, teknik heyetimiz, çalışanlarımız ve tüm futbolcularımıza şükranlarımızı sunuyoırum. onların heykellerini zaten kalplerimize dikdik.
Ancak, geçen sezon gaziantep maçını bir düşünelim takım galip durumda ilk yarı sonunda iki orta saha futbolcusunu çıkarıp, iki forvet alıyoruz, hangi mantıkla, neyse iş kazası dedik kendi sahamızda kaybettiğimiz istanbul büyükşehir maçı hangi mantıkla kaybettiğimizi düşündünüzmü. taktik hatasıymış şuymuş buymuş resmen ŞAMPİYONLUĞUMUZU ELİMİZLE VERDİK,
Gelelim son oynadığımız maça demiyeceğim, verdiğimiz oyunculara bakın gelen oyunculara bakın lütfen bir düşünün, biz şampiyonluğamı oynuyoruz yoksa düşmemeyemi,,,,, hani siz demiyormuydunuz biz sivası şampiyonlar liğinde en güzel şekilde temsil edeçeğiz kimse merak etmesin ne oldu, sattığımız futbolcuların parası ne oldu, iki tane adam gibi futbolçu neden alamıyoruz, el alame gülünç olduk, kaybedilen maçtan sonra suç benim, bütün sorumluluk benim diyorsun hoca,, bu iş bu kadar basit değil, lütfen kendinize gelin sayın başkanım yol yakınken 2 yada 3 tane adam gibi futbolcu transfer et yoksa iş işten geçmeden EYVAAAAAAH demeyelim. sayın başkan sana güvenimiz tam, lütfen bu çağrılarımıza duyarlı olun. saygılarımla,,,,,,,
|