Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 11:10   #11
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

ulan varya taraftar siteleri icinde en kabasi en siradani ve hatta en ahlaksiz uyeleri olan kulup biziz bende dahil elestirimin icine
ne bu yaao ona atiyo bu buna biri bulent yalakasi digeri baska takim ukalasi yalanmi bu sonucun sorumlusu bulent uygun ben kendi adima onu teknik adam olarak bile gormuyorum basariyi yakalamak her kese nasip olur onemli olan basariyi devam ettirmektir yok sivasspor ikinci ligdeyken birinci ligdeyken durumu neymis simdi neymis sanki bulent aldi tek basina goturdu birincilige cikartti bilmem neler neler bulent uygun futbomcular hatta baskan yonetim ceker gider amma bizim kus beyinli fanatik gecinen holigan dahi olamayacak kadar futbol kulturunden yoksun hemserilerimiz bulent uyguna yapilan elestirileri analarina babalarina yapilan elestiriden bile daha ustte tutup baliklama elime gecsen seni gebertirim mantigiyla yorumluyolar ne cahilane bi mantaliteki zaten sehrimizin durumu ortada bu kafa yapisiyla yilllardir paramparca bir anlayisla yasadi sivaslilar bulent uygun kim be defolur gider yaptigi hizmet inkar edilmez saygiyla yadedilir amma hatalarinida alkislayacak degil hic kimse onemli olan sivaslinin birlikteligidir bir taraftar bulenti elestirriken digeri bulent hocayi seviyo olsa bile hosgoruyle karsilamaliki taraftarlik birlik beraberlik olgusu gelissin amma bizde nerde bu anlayis
bu kafayla bu oyunla aci ama gercek intertoto bile hakkimiz degil
maskara olduk olacagimiz kadar ite kopege
bari sus bulent hoca sessiz sedasiz isini yap seni se ndegil baskasi ovsun
her yenilgiden sonra suc bende diyosun ben sayamadim
artik bu is sende mutevazilikden cikti yuzsuzluge donustu

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen